Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - One mobilszolgáltatások

- 

Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
- 

mpo
veterán
Megoldódott a tv-re küldés, az imediashare működött, de tele reklámmal, ezért helyette a Nero Streaming Player lett.
Régen is úgy kellett megcsinálnom, hogy később ne kelljek hozzá, egyszerű legyen a használat.
A routerben rendet raktam, logikus IP cím "kiosztás" az Address Reservationben, mert ezek a tv-k IP címnek adnak engedélyt és a DHCP bekavart.
Pár napja írtam, hogy a képernyőtükrözést nem szeretem, képet, videót szeretnék átküldeni tv-re.
Az egyik tv HUB+UTP, mert olcsóbb mint a Samsung WIFI stick, ezért a Redmi 4x beállításokban a vezeték nélküli szóba se jöhet, a másik WIFI-s az egyszerűbb.
A Nero Streaming Player-t bárki tudja használni nélkülem is (barátok is), a MAC Address-ük meg a routerben van.
Köszönet a fáradozásért.
---------
A mall.hu-tól CZ/SK nyelvű kis papírka volt a dobozban, semmire nem jó.
Mint új 4X felhasználónak szükségem lett volna kézikönyvre, ezt találtam:
XIAOMI REDMI 4X
Használati útmutató
[link] 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
 - Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest