Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
MobileVoip-t én is használom, tökéletesen megy. más voip alkalmazások is jól mentek, nevet nem tudok mondani, hogy melyikek, mert én csak a MobileVoipot használom, a többit fater próbálta.
Tárcsázóba nekem nincs beépülve, de nem is állítgattam, hogy így legyen, de most hogy kérdezted, utánanézek majd az alapértelmezéseknél.
Elég sokat hallgatok utazás/meló közben zenét telefonról, xiaomi basic fülessel jelenleg, szerintem jó a minősége. Bár egy húzott hangerős MTK után halk, de minőségben szerintem megfelelő, és másik fülessel is jó volt.
Ha már szóba jött a MobileVoip, nekem olyat csinál ezen a telefonon, meg az előzőn is, hogy ha telefonáltam, majd home-mal kiléptem, és ha újra telefonáltam volna, akkor nem hallottak a túloldalon.
Ha kiléptem visszagomb, majd exittel, majd recent apps-ból kilőttem, és újra megnyitottam, újrahívtam, akkor megint jó volt.
Valakinek csinál még ilyet?
Bár szinte tuti, hogy ez app probléma, és nem a telefon miatt van, mivel másik készüléken is tapasztaltam ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Torrent meghívó kunyeráló
- Yettel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Formula-1
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest