Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stanley00

aktív tag

Megköszönnék egy kis segítséget. Pár napja megfogadtam itt, hogy szakadjak meg ha frissítek új ROM-ra kivéve ha tényleg érdemes vagy szükséges mivel minden frissítés után sokkal jobban merül a telefonom mint kéne factory reset nélkül, Ezt pedig már nagyon meguntam. Szóval visszaálltam 9.5.4.0 Global stabilra viszont ha netet szagol a telefon azonnal felajánlja a frissítést amit egy szép kis piros körben jelez a beállításokon belül rögtön felül a „Telefonról” felirat mellett. Ez nem lenne még probléma viszont az rohadtul idegesít, hogy ugyanezt megteszi szintén egy piros körben a főképernyőn a Beállítások ikon mellett. Ha nincs net akkor fent az értesítéseknél ki tudom lőni és eltűnik a piros értesítés de ahogy újra adatkapcsolatot vagy wifit használok egyből megjelenik a főképernyőn a beállítások mellett a piros jelzés. És ez engem rohadtul idegesít. A beállításokon belül az alkalmazásértesítéseknél a Beállításoknak nem lehet kilőni teljesen az értesítések jelzését mert eleve halvány a kis kék kapcsoló amivel ki lehetne gondolom lőni teljesen. Az alatta lévő összes kapcsolót pedig hiába kapcsolom ki attól még ez az idegesítő jelzés mindig megjelenik a főképernyőn. Lehet valamit tenni, hogy ott ne legyen jelzés?

Új hozzászólás Aktív témák