Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanley00
aktív tag
Megköszönnék egy kis segítséget. Pár napja megfogadtam itt, hogy szakadjak meg ha frissítek új ROM-ra kivéve ha tényleg érdemes vagy szükséges mivel minden frissítés után sokkal jobban merül a telefonom mint kéne factory reset nélkül, Ezt pedig már nagyon meguntam. Szóval visszaálltam 9.5.4.0 Global stabilra viszont ha netet szagol a telefon azonnal felajánlja a frissítést amit egy szép kis piros körben jelez a beállításokon belül rögtön felül a „Telefonról” felirat mellett. Ez nem lenne még probléma viszont az rohadtul idegesít, hogy ugyanezt megteszi szintén egy piros körben a főképernyőn a Beállítások ikon mellett. Ha nincs net akkor fent az értesítéseknél ki tudom lőni és eltűnik a piros értesítés de ahogy újra adatkapcsolatot vagy wifit használok egyből megjelenik a főképernyőn a beállítások mellett a piros jelzés. És ez engem rohadtul idegesít. A beállításokon belül az alkalmazásértesítéseknél a Beállításoknak nem lehet kilőni teljesen az értesítések jelzését mert eleve halvány a kis kék kapcsoló amivel ki lehetne gondolom lőni teljesen. Az alatta lévő összes kapcsolót pedig hiába kapcsolom ki attól még ez az idegesítő jelzés mindig megjelenik a főképernyőn. Lehet valamit tenni, hogy ott ne legyen jelzés?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- iPhone XR 64GB
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest