Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
boldi89
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom az eddigi tapasztalataimat, nyáron vásároltam a telót 8.5.2.0 verzióval majd frissült 8.5.4.0-ra ezzel a kettő rommal soha semmi gond nem volt igazából csak meguntam gondoltam kipróbálom MIUI9-et sok jót olvastam róla és a 7.11.16-os Global Developer verziót fel is raktam. Azt kell, hogy mondjam eddig is elégedett voltam a telefonnal de 7.11.16-os verzió még javított rajta gyorsabb stabilabb lett és eddig sosem bírt ki 3,5 majdnem 4 napot csak az nem tetszett, hogy béta. Figyeltem, hogy hamarosan kijön a Stable verzió feltettem a telóra de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, csökkent az akkuidő gyorsaság és az értesítések az istenért sem jelennek meg zárt képernyőnél. Le is kapartam róla nem volt egy egyszerű menet pedig pár telefon megfordult már a kezem alatt de 8.5.2.0. rom ment vissza rá, és arra a miuiHU 9.11.16. de ugyan azokat a hibákat vélem felfedezni mint a global stable verziónál. Hiába kapok üzenetet messengeren, vagy email-be egyszerűen nem jelez a telefon, se hang se led értesítés pedig láttam, hogy színes
Szóval van valami ötleteket, hogy mi lehet a baj? Mert ahogy feloldom a telefon egyből megjönnek az értesítések. Beállításokban be van állítva a "Jelenítse meg az összes értesítést és azok tartalmát".
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Villanyszerelés
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest