Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• boldi89

csendes tag

Sziasztok!

Gondoltam megosztom az eddigi tapasztalataimat, nyáron vásároltam a telót 8.5.2.0 verzióval majd frissült 8.5.4.0-ra ezzel a kettő rommal soha semmi gond nem volt igazából csak meguntam gondoltam kipróbálom MIUI9-et sok jót olvastam róla és a 7.11.16-os Global Developer verziót fel is raktam. Azt kell, hogy mondjam eddig is elégedett voltam a telefonnal de 7.11.16-os verzió még javított rajta gyorsabb stabilabb lett és eddig sosem bírt ki 3,5 majdnem 4 napot csak az nem tetszett, hogy béta. Figyeltem, hogy hamarosan kijön a Stable verzió feltettem a telóra de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, csökkent az akkuidő gyorsaság és az értesítések az istenért sem jelennek meg zárt képernyőnél. Le is kapartam róla nem volt egy egyszerű menet pedig pár telefon megfordult már a kezem alatt de 8.5.2.0. rom ment vissza rá, és arra a miuiHU 9.11.16. de ugyan azokat a hibákat vélem felfedezni mint a global stable verziónál. Hiába kapok üzenetet messengeren, vagy email-be egyszerűen nem jelez a telefon, se hang se led értesítés pedig láttam, hogy színes :) :) Szóval van valami ötleteket, hogy mi lehet a baj? Mert ahogy feloldom a telefon egyből megjönnek az értesítések. Beállításokban be van állítva a "Jelenítse meg az összes értesítést és azok tartalmát".

Új hozzászólás Aktív témák