- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, emlékeztek még, hogy kipróbáltuk és azt írtam, Exynos-os S7 esetén nincs gyorstöltés? Nagyon úgy néz ki, én bénáztam akkor.
Kedves leendő S7 tulajok, a PB 2 bizony tud 9V/1,7A-es gyorstöltést -
Keem1
veterán
Az EU Stockon most a 2ndgen 10Ah-s bank rohadt jó áron van, jobb, mint Kínából. 4900 forint, de ha van/tudsz szerezni EU közösségi adószámot, akkor áfamentesen alig 4000 forint, mely esetben még a kiszállítási díjjal is olcsóbb, mint kintről.
Szerintem a PB (2) 10 Ah-s változat éri meg leginkább, többféle utánajárás után a Pro nem ad annyival többet, mint amennyivel többe kerül.Banggood-on van most is az új verzió is itt
-
Keem1
veterán
Óóó, ebben csak az egoizmus játszik szerepetCsak magamnak akarom szépen látni a cuccaimat, személyes fanatizmus. A párom a kissé ütött-kopott, lepattogzott S4-ével nem is érti ezt igazán
Úgyhogy az alapján, amit írtál, ebből tok lesz. Nem kívánok alig látható hajszálkarcot sem. -
Keem1
veterán
A kérdéseim után ma csatlakoztam hozzátok, az EU Stocktól rendelt igencsak szemrevaló áron, percekkel ezelőtt hozta a futár
A mi.com szerint a kód alapján eredeti. Még nem kezdtünk el ismerkedni, mivel a 4-ből 2 pöttyön áll, így feltettem a kicsikét tölteni. Nekem is főleg nyaraláshoz fog kelleni, plusz rácuppantam a timelapse videókra, aminek felvétele bele tud harapni az akksiba, nem baj, ha van a teló 3600-as akksiján kívül plusz pár ezer amperóra
A másik, hogy csak egy 2A-es töltőm van, amit persze hol asszonynál, hol irodában felejtek. Így a töltő maradhat otthon, a bank meg olyankor jön jól, ha nem épp este otthon ér a lemerülés. És ez volt a bank vétele melletti legfőbb érv.
Lehet, elsőre naiv kérdésnek fog tűnni, de aki esetleg ismer, tudja, minden cuccomra nagyon vigyázok, legyen az egy több, mint 200 ezres telefon, vagy csak egy filléres kiegészítő. Szóval, a bank házikója mennyire sérülékeny? Allergiás vagyok a karcokra (a telefonjaim átlag 2 év használat után 0, azaz nulla karccal cseréltek gazdát). Tegyek rá valami védelmet? Bár csak 5000 forint volt, szeretném, ha két év után is a mostani pompájában tetszelegne. Amúgy nem csak a tudása, de a külseje miatt is esett erre a választásom, gyönyörűen megmunkált kiegészítő kütyüről van szó.
#2862 bwoay: így igaz, 40% az akksik ideális tárolási töltöttsége, továbbá 12 fok alatti hőmérséklet (hűtőszekrény nem fagyasztó része tökéletes). Így az önkisülés minimális, de tényleg csak több hónapos tárolásnál van jelentősége, 1-2 hónap nem játszik.
-
Keem1
veterán
Srácok, Xiaomi Power Bank 2 10000mAh Quick Charge 2.0, ez vajon kompatibilis a Galaxy S7 edge gyorstöltés funkciójával? Gondolok itt arra, hogy van a Qualcomm-féle gyorstöltés, Dash, és megannyi más szabvány (csak hogy véletlenül se legyen egységes). Az S7e nem Snapis, hanem Exynos-os.
Hátha van itt valakinek gyakorlati tapasztalata.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest