- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Ez többnyire az új vásárlóknak szól.
Nekem a legkisebb típus van, 5000mah (3300-at ír rajta, már ez is nagyon sovány). Remekül tölti a telefont, viszont magát az egységet 2A-es töltővel is 4 óra alatt csak a 3. ledig sikerült feltölteni. Ez kb azt jelenti hogy majd 6 óra kell ennek is a feltöltéshez, és a nagyobb kapacitásúaknak ennek a sokszorosa.
Tehát ha valaki arra szeretné használni, mint pl én, az vagy éjszaka tölti (ami azért nem a legbiztonságosabb) vagy nem használja minden nap.
Én Banggoodról vásároltam, és sajnos csak így utólag, de már látom hogy mindegyik típus leírásában ott van hogy hány órát kell tölteni hagyni. Sajnos ez tényleg csak vészmegoldásnak jó. Napi szinte nem tudom használni, mert mire este hazaérek már késő hogy berakjam 5-6 órára tölteni, reggel meg kellene.
Gondoltam megosztom, hátha segít valakinek aki még nem döntötte el hogy mit vegyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Akciókamerák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Microsoft Excel topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest