- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TheSuperben #599 üzenetére
Én is geekbuying-ról rendeltem szeptember 6-án, ma jött meg.
-
L4mie
veterán
válasz
TheSuperben #599 üzenetére
Bocsánat, Geekbuyingról beszéltem, csak fejben összemosódott már a kettő.
09-16-án rendeltem onnan ma jött meg.
-
L4mie
veterán
válasz
TheSuperben #597 üzenetére
nekem most jött meg tőlük, hát eddig mindenhonnan szépen jött meg, itt be vannak nyomódva a füles dobozok :S szóval bevágták a zacskóba azt ucccu neki.
De gondolom bajuk nincs, majd kiderül, ha kinyitódnak
-
Norby86
őstag
válasz
TheSuperben #553 üzenetére
Még nem próbáltam ki, egyből a bejáratással kezdtem, igaz eddig még csak 1 órát sikerült járatnom, most folytatom szerintem egész estére úgy hagyom.
Amit most azért gyorsba kipróbáltam hogy felhívtam a szolgáltatóm telefonon és megnyomtam a hívás kezelő gombot plusz megnéztem a hangerő gombokat is. Nekem simán letette a hívást a középső gomb, és a hangerőt is szépen lehetett állítani. Gondolom egyúttal fel is lehet venni a hívást ha letenni letudta, szóval úgy néz ki gond nélkül megy a G2 minivel a Piston 3. A bejáratás meg remélem sikeres lesz, mert most én azt érzem hogy olyan 120 hz-től van csak hang kifele, a sávban inkább a 4.000-10.000 hz az erős. Kicsit elveszettnek érzem a mélyet a Soundmagichoz képest, de azért bejáratás után jobban összehasonlítom a kettőt, mert lehet ha bejáratom akkor megváltozik a véleményem.
-
Norby86
őstag
válasz
TheSuperben #468 üzenetére
Én most olvasom erről a fülesről hogy a G2 gyári fülese, és nem annyira jó választás. Én inkább maradnék a Pistonnál, de még azért utána járok ennek a dolognak hogy G2 minivel kompatibilis e.
-
Norby86
őstag
válasz
TheSuperben #465 üzenetére
Igazad van, valóban a lengyel fórumon azt írják hogy megrendelte a Pistol 2-t és nem megy neki a G2 mini készülékével. Viszont ITT meg azt írják hogy megy... Nem értem én ezt. Lehet a srác valami selejtet kapott? Mert elvileg két szabvány van, a régi Nokiás CTIA meg a OMTP ami jóval elterjedtebb. Mivel anyámnak régi Nokia telefonja van, az ő fülese pl nem megy az én telefonomba és fordítva is igaz, vagyis megy, csak doboz hangja van és élvezhetetlen. Szóval szerintem ennek a fülesnek mennie kéne pedig nálam.
-
Norby86
őstag
válasz
TheSuperben #465 üzenetére
Hú köszi az infót, ezt jó hogy mondod. :/ Mivel a neten mindenhol azt írják hogy szinte az összes készülékkel kompatibilis, ez most kicsit meglepett. De utána nézek,mert zsákbamacskát nem akarok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest