Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
Degeczi #1184 üzenetére
Akkor azon kívül, hogy kiesik, egyel több okom van arra, hogy keressek egy ennél nagyobb harangot.
Nekem is van itthon pár készletem, de mindnek nagyobb a belső átmérője, mint amire szükség lenne a Piston 3-hoz és ebayen is a 4,5mm-esek mennek leginkább, a Pistoné pedig ~3,5mm-es.
Sokat keresgéltem, EZT az egyet találtam, de nekem csak a legnagyobb méretre lenne szükségem és nem is olcsó.
Mankó: Nem a basszus a lényeges, azt elfogadhatónak tartom, a harang kicsi nekem
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Úgy egy hete vettem egy ilyen fülhallgatót. A hangzással meg vagyok elégedve, azt leszámítva, hogy hozzá vagyok szokva az erőteljesebb basszusokhoz, de a célnak ez is megfelel.
Az egyetlen valós és releváns gondom vele, hogy a legnagyobb szilikon harang is egészen könnyen kiesik a fülemből. Lehet valahol hozzá kapni valamivel nagyobb harangot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest