- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
kódnév: perseus utolsó módosítás: 2019.11.01
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhorvath
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni a bootloader nyitással kapcsolatban.
Hol tudom ellenőrizni, hogy hány órát kell még várakoznom? -
zezoka
őstag
válasz
tibcsi0407 #1188 üzenetére
Köszi! Neked is Retesz147!
Azt esetleg tudja valaki, hogy miért lehet az, h pl a Videostream app és az Időkép app is be van állítva, hogy ki legyen rakva a lezárási képernyőre, de mégsem rakja ki.
Ezenkívül az Üzeneteknél szeretném rejteni a tartalmat, de nincs ilyen opció (Samu A5nél volt). Azaz hogy mutassa, hogy jött sms, de a tartalma rejtett legyen, h lezárt képnél ne lássák pl az egyenlegemet.
-
TpS
őstag
válasz
zhorvath #1195 üzenetére
Ha feltolod a twrp-t, akkor power és hangerő - gombbal indítsd újra a recovery-be, ne a fastboot boot xyz.img paranccsal, mert akkor nem települ fel a twrp. Kínai nyelven fog bejönni, jobb oldalon a 3. gomb fentről megnyomásával fent lesz egy global ikon a jobb szélén, ott tudod angolra állítani.
-
TpS
őstag
válasz
zhorvath #1191 üzenetére
A mix 3-ra még itt a fórumon nem készült teljes leírást, páran a 2S főrumból elérhető leírást használták. [link]
Ez egy nagyon jó leírás, de a mix 3-hoz másik twrp és eu rom változat kell. Amúgy ezzel nem lehet téglásítani a telefont.
A mix 3 kódneve a perseus, ehhez a twrp innen tölthető le: [link]
Az eu rom legfrissebb változata meg innen: [link]
A BL nyitás töröl mindent. -
zhorvath
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg 10.2.1.0 stabil rom-on vagyok.
Tud valaki küldeni egy linket, amin érthetően le van írva, hogy erre a rom-ra hogyan lehet az EU rom-ot rárakni?
Nem szeretnék téglát csinálni a telefonból, tehát csak tuti megoldás érdekelne.
A bootloader nyitása mindent gyalul a telefonról, ugye?Köszi előre is!
-
rzoli
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1188 üzenetére
Telepítettem, de bootloop-ba futottam. Nem segített sem az unroot, sem a 2.15 visszatétele. Csak a factory reset.
Bocsánat, eredetileg az új EU rom megjelenésére akartam válaszolni.
-
retesz147
addikt
-
zezoka
őstag
válasz
tibcsi0407 #1185 üzenetére
De miért jó az nekem!
Mitől több, mint a Global?
-
alex.3
tag
EU rom tölthető!
[link] -
bbubby00
őstag
Jött egy frissítés.
-
bbubby00
őstag
Fényképezésnél 16:9 vagy 4:3 a jobb választás?
-
rzoli
senior tag
Új TWRP-k a láthatáron. 323-0214. Kipróbáltam, működik. Hogy mi a változás nem tudni.
Illetve készül egy új, még teszt fázisban, jelenleg 3.2.3-3 verziónál tart.
-
dioka7
senior tag
válasz
Atomgeszi #1174 üzenetére
Mennyire igaz...
Utánaszámolva, 2 évig használtam MiBand2-t és 1 éves a BIP-em, szóval már én is 3 évnél járok. 1 hete full hangerőn egy bazi nagy JBL bluetooth hangszóróval biciklizett egy fickó a városban. Hát komolyan nem is értettem, mire jó ez. Feltűnési viszketekség lvl999...
-
Atomgeszi
nagyúr
"Meg hát le van némítva a telefonom 2 éve. Nekem ne csipogjon össze-vissza. Jelez az óra, aztán tudom, ha keresnek. Másnak meg a környezetemben nem is kell tudnia... Szóval ez a 2 nálam a "nélkülözhetetlen" kategória.
"
+1.
Igaz, nekem ennél már több éve van némítva, csak rezgés. Amióta meg kijött a MiBand, első dolgom volt venni, aztán Band2-t, aztán meg BIP-et.
A kedvencem, amikor buszon, villamoson, orvosiba váróba, vagy akárhol, csipog az az átkozott telefon, mert jön a messenger. Vagy épp azt hallod, hogy elküldte, karika, telt karika, olvasta, megnézte, és mindegyik hangjelzéssel, hogy mindenki tudja a környezetében, hogy ő neki MOST üzenete jött. Fára mászok az ilyenektől. A "lopott telefonhoz nem jár fülhallgató" a másik kedvenc.
-
Exelsior
őstag
Sziasztok.
Tudtok Pesthez közel olyan helyet ahol lehet venni fóliát és rá is teszik?!!
-
dioka7
senior tag
válasz
retesz147 #1169 üzenetére
Jaja, ezzel már elvagyok. A 1,5-2 óra volt ingerküszöb alatti.
Hát oké, csak spotify előfizető is vagyok, így nem igazán tudom nélkülözni, akkor sem ha segít az akkun. A MiFit meg az óra miatt van, azt sem adnám el, mondjuk 20-30 perc SOT-ért semMeg hát le van némítva a telefonom 2 éve. Nekem ne csipogjon össze-vissza. Jelez az óra, aztán tudom, ha keresnek. Másnak meg a környezetemben nem is kell tudnia... Szóval ez a 2 nálam a "nélkülözhetetlen" kategória.
-
dioka7
senior tag
válasz
bbubby00 #1163 üzenetére
Én is hétfőn vettem észre. Valóban karcolja.
Az akkuidőm 1 SIM-mel meggyógyult (3,5-4 óra az átlag SOT, zéró sprórolással) , és most nincs is kedvem visszatenni a második sim-et, mert így tudok waze-zni, meg spotifyozni, akkor is ha közben hívnak. Szóval inkább megy a 2 telefon-os kombó. -
rzoli
senior tag
Igen, anno én is gondolkodtam, hogy megvárom a Mi 9-et, vagy a Mix 3S/4-et. De akkor életem végéig várhatnék
mert mindig jön jobb, amire csak pár hónapot kell várni.
tibcsi0407: igazából én is azt szeretném, hogy jöjjön egy AEX, ami minden igényt kielégít
De itt azért még vannak problémák. Általában mindig kinai rom-ról kell indulni, a system partíció mérete, stb.
-
tibcsi0407
félisten
Én még az OOS-t is lecserélem a Oneplus-on, a nyílt rendszerek híve vagyok.
Már ott tartunk, hogy tökéletes 3rd party rendszerek vannak rá, hála a Gcam modoknak. Félkész bug-os rendszer csak kinyírja a telefont számomra, így felejtős az egész.
A MIUI ökoszisztéma nem az én világom, én a Pixel launcher-t, dialer-t messages-t szeretem, mert könnyed és átlátható alkalmazások.
Feleségem pont az ellenkezője. Neki évek óta csak Xiaomi jöhet szóba. -
kano
nagyúr
Az a helyzet, hogy igazából az s végűt mindig jobban megéri talán megvenni. A 2 és 2s viszonylatában is talán az járt jól aki az s-t vette meg.
Viszont azt olvastam valahol, hogy most nem lesz Mix 3s, hanem majd 4. De kíváncsi leszek mi lesz. A Mi9 is érdekes lesz. Ezen már annyira kicsi a noch, hogy megérheti megnézni komolyabban (és nem lesz olyan hosszú a telefon sem, mint ez). -
rzoli
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1162 üzenetére
Alapvetően ez egy kis szériás, rétegtelefon lesz, ráadásul az sem segít az elterjedésben, hogy ilyen sok csúcs, vagy csúcsközeli telefonjuk van. Pl. ma mutatják be a Mi 9-et, jön a Mix 3s, volt a Mi 8, Mix 2s, és még valahol ott van a Poco F1 is.
Emiatt kevesebb embernek lesz ilyen, kevesen fognak foglalkozni a moddolásával. Anno az LG G2, vagy a MI A1 nagyon népszerű lett, teli is volt a net minden jóval hozzájuk
Hogy valami jó hír is legyen, van működőképes 18.1-es Magisk Mod a telefonhoz. Megtalálható az XDA-n keresztül. 1-es és 7-es hozzászólás!
-
bbubby00
őstag
Szedjetek le a gyari (vagy barmilyen) tokot es nezzetek meg a fekete keretet a kikelzo korul. Sztem az osszecseszi.
-
Zototh64
őstag
-
-
kano
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1135 üzenetére
Pedig kb. Android 2.2 óta jellemző ez az androidra.
A Mate 20 pronak meg van más baja (a rendszer zárt, nem nyitható a BL, noch, ronda kamerák).Tény, hogy az akku jó benne.
De szerintem hagyjuk ezt ott abba. Én nem fogok Mate 20 prot venni (csak, ha már nagyon olcsón adnák), Te pedig ezek szerint nem akarsz Mix 3-t venni. -
Akkor biztos én vagyok szerencsés, én még ilyennel nem találkoztam👍
A SIM kártyám sem új pedig, van annyi idős mint amit írtál😀
9-10 órás SOT van a Mate20Pro-val, semmi sincs tiltva illetve semmi energia takarékosság sincs, majdnem Full fényerőn használom, egész nap WiFi bekapcsolva folyamatos szinkronizáció GPS stb... 👍
Főleg mióta kijött az új frissítés azóta még jobb lett minden😀
És ha le is merül 30perc alatt 75%-on van, imádom ezt a telót🤣 -
kano
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1128 üzenetére
Ezek az akkumerülési problémák bármelyik telefonnál előfordulhatnak. Pláne, ha egy 3-5 éves simmel próbálod. Ezeknek nincs közük az akku méretéhez.
-
TpS
őstag
-
-
bbubby00
őstag
válasz
N.YCityBoy #1130 üzenetére
Nálam asszony megörökölte. Sztem is nagyon jó. Nincs noccs, szép letisztult egyszerű
-
-
bbubby00
őstag
válasz
N.YCityBoy #1128 üzenetére
Engem is csak az akksi üzemideje szomorít el RedmiNote5 után. Fele vagy harmad annyiba kerül az a teló és bravúrosan jól bírja naftával. Nem bánom, h megvettem, cégre nettósan kifejezetten jó vétel volt.
-
-
kano
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1126 üzenetére
Igen, van sok olyan h*lye aki ezeket vidáman, önként megosztja és utána csodálkozik 1-2 dolgon.
Ha neki ez jó, ezt kell tennie.De ugye azt is olvastad, hogy az a probléma felderítéséhez kellett?
Nem mondom, hogy nem lett volna jó benne egy 4200-as akku, de ez a csúszkás megoldás miatt most nehézkes lehetett. -
-
kano
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1124 üzenetére
De miért engedélyezzem a gyártó/google kémkedéseit, a helyadataim megosztását, a Mi cloudot ha nem akarom és nem is tudom ellenőrizni, hogy mit tesz éppen?
Az összes telefonomon alapból mindent tiltok és csak azokat engedélyezem amikre éppen szükségem van. -
-
kano
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1122 üzenetére
Azért az a 3 óra user error általában, ahogy szépen lassan kiderültek a dolgok. Régi sim, engedélyezett adatküldés, helyküldés, lófütty. Alapban minden ilyet tiltok és nem volt az ébresztgetéssel gondom.
-
-
Viper26
nagyúr
S változat jön ebben a hónapban?
Akkuban az sem lép előrébb? Bár 6 óra SOT szerintem bőven jó. -
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Most ez a trend. 1-2 év múlva meg már hajtogatni kell.
Néztem a Mi9 is már 90% feletti kijelzőarányt képvisel a cseppnoccs miatt. Ha ott nincs csepnoccs, akkor meg nem lenne ekkora kijelzőarány. Persze, ha mondjuk csinálnának kisebb méretben, akkor is tarthatnák ezt a kijelző arányt. De hát mindig a számokkal kell kitűnni.
Amúgy nekem is jobb fogni a kisebb telókat, ezek a nagy sílécek mindig ki akarnak bukni a kezemből.
-
-
kano
nagyúr
válasz
bostone #1109 üzenetére
Igen, én is így gondolom, pedig nagyon tetszik és a kamerája is végre elég jó.
Viszont jelenleg azt csinálja az enyém, hogy nem hajlandó frissíteni magát (10.0.x.x van rajta, de már van 10.2.x.x). Nem talál frissítést. Sokan azt írják XDA-n, hogy a 10.2.x.x még csak beta azért nem frissít többeknek. -
Nem hinném, hogy az miatt!
Én is KB 1 hete vettem észre ezt a "változást", hogy más lett az asztali nézet, de teljesen random van amikor teljesen jó és valamikor olyan mint amit írsz!
Pedig nálam a felbontással nincsenek gondok😀
Itt szerintem az oldallal lesz valami, de ha nem akkor is ez miatt eladni egy telefont -
kano
nagyúr
válasz
kelzsoca #1102 üzenetére
Nem tudom, de idegrohamot kapok tőle. Téged nem zavarnak dolgok?
- Indítok egy böngészőt. PH, fórum, Mix 3 topic (pc nézet) és kevesebb hasznos infó jelenik meg rajta (szélességben) mint pld az U11-en, pedig a hasznos képernyő mérete ugyan az szélességben. Ez ugye a kis felbontás miatt van?
- Nekem már zavaróan hosszú a kijelző.
- Nagyon nehéz is, valahogy állandóan ki akar esni a kezemből. Tokkal esetleg jobb érzés?Milyen telefon van aminek nem kicsi a felbontása?
Többiek miért árulják? Nekik is vannak gondok?
-
spike32
csendes tag
A mix 2-vel nagyon elégedett vagyok.
Ár-Érték viszonylatban verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Mi Mix széria a hármas modellel sem okozott csalódást, a kialakítás ismét egyedi, a teljesítmény kifogástalan, az ára pedig mérsékelt.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest