Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dioka7

    senior tag

    Az én szempontomból nem teljesen releváns a tapasztalat, de megírom, mert nekem rekord. Tegnap 1 db új SIMmel, telt a nap. Azért nem releváns, mert nem a munkahelyemen voltam, ahol lehet hogy hálózati gond van. Tegnap Pesten voltam, így a térerő nem ingadozott, de volt másfél óra waze+spotify, fotózgattam 1 órát, volt 1 óra you tube stb. és így alakultak az akku-adataim.
    1
    2
    3
    4
    Ez már nekem tökéletes. :K

    MÁS:
    Akarok még egy wireless chargert, ezzel és a töltési sebességével (a gyárihoz képest) van valakinek gyakorlati tapasztalata?

    MÁS2: Kerestem volna egy olyan widgetet, ami nem nagy helyet vesz el a képernyőből (max 2 ikonhely) és a fényerőt lehet szabályozni vele. Nekem a gyári automata állítás mindig túl sok fényt tol az arcomba, nem kell ennyi fény. Viszont a manuális meg szívás, ha kimegyek a napra és semmit nem látok. Sztem nyerhetnék vele akkuidőt is. Sajnos egyet sem találtam, ami működne normálisan. Erre esetleg valakinek valami megoldás ötlete? Van gyári widget, de az 5 helyet foglal el és ráadásul a wifi ki-be gomb nem is működik :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák