- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
kódnév: perseus utolsó módosítás: 2019.11.01
Új hozzászólás Aktív témák
-
rzoli
senior tag
A mai nap tiszteletére az enyém is meghülyült... Frissült a Magisk, újraindítás és bootloop, a recoverybe sikerült belépni, magisk törlés, de ugyanaz, újratelepítettem a magisk-ot, akkor újraindult, de nincs wifi, nem lehet bekapcsolni...
Azt hiszem letakarítom én is, és csinálok egy tiszta telepítést.
-
elmo
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #2495 üzenetére
Kösz a gyors válaszokat, király vagy. Ezzel meg újraindítás után a MI logó látszik hosszú percekig. Power+hangerő fel-re se jön be a twrp. Kezdek ideges lenni.
Clean all mindent töröl, nem? Azt nem szeretném, csak ha muszáj.
-
elmo
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #2493 üzenetére
Mi flash sikeres volt, ezt raktam fel: perseus_global_images_V11.0.4.0.PEEMIXM_20191021.0000.00_9.0_global. Azt jelöltem be, hogy "save user data" (van még "clean all" és "clean all and lock"), mellette ez jelent meg: flash_all_except_storage.bat.
TWRP-t kettőt is próbáltam, a fenti 3.3.1-17-est és a 3.3.1-1030-ast; egyik sem kéri a feloldó jelet, így az install menüben csak krixkrax file-nevek látszanak. Vajon ehhez melyik a jó twrp, hogy találjam ki?
-
elmo
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #2491 üzenetére
Kösz a gyors választ, lássuk jól értem-e (mielőtt belecsapok, majd otthon, mert itt melóban eléggé korlátozottan férek hozzá mindenhez).
Miflash ok, leszedem.
Legutolsó global: gondolom itt novemberi/ decemberi, neten megtalálom.
Bootloader: dehogy akarom visszazárni, mit értesz azalatt, hogy "ne zárd vissza"? Valamit tennem kell, hogy nyitva maradjon? (Gondolom jó verziót kell lekapnom, ami nem zárja vissza, de ezt miből fogom látni előre?)
TWRP, eu ok.
Ja, amúgy szeretem angolul használni az IT cuccokat, szóval ha nem ragaszkodom a magyar nyelvhez, akkor is a global a javasolt a kínaival szemben, ugye? Abban is van angol, úgy tudom. Meg még sok bloatware, ami miatt nem használjuk?
-
elmo
aktív tag
válasz
falabu88 #2485 üzenetére
Hali! Sikerült bootloop-ot elérnem, és nem jövök rá, hogy mi a megoldás.
Jelenleg 3.3.1-17 -es twrp van rajta és mindig a twrp boot-ol be (reboot system-re is). Eddig eu dev volt rajta és ezt próbáltam volna frissíteni a letöltött eu_multi_MIMIX3_20.1.21-re. Lehet, hogy ez nem dev?
Mit tegyek? Kösz előre is.
-
falabu88
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #2487 üzenetére
Korrektnek néz ki! Sajna én ezt nem találtam meg anno, egy fekete keretest rendeltem, de az se ért ki teljesen, cserébe kitakart a keret egy minimális csíkot a képernyőből. A fő indok ami miatt ki akartam ezt a cleanplex-et próbálni, az az, hogy öngyógyító, egy kis hajszárítózás után eltűnnek a mikrokarcok. Mivel cnc-sként dolgozok, apró forgácsok könnyen landolnak a zsebemben, azok meg bármilyen üveget meg tudnak karcolni.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
falabu88 #2486 üzenetére
Én ezt az üveget használom, jó minőségű a lekerekítés is, csak 4-5 hét mire megjön.
-
falabu88
aktív tag
Láttam többen kerestek megfelelő kijelző fóliát. Tegnap a Media Marktban felrakattam a Clear plex fóliát, már régebben jókat olvastam róla, most rászántam magam, mert ezt a telefont szeretném egy ideig megtartani. 7000ft volt, a teljes kijelzős verziót kértem, nem a tokbarát verziót. Szépen takar mindent, lehajlik a széleire. Kicsit vágja az ujjakat a szélén, viszont rápróbáltam a gyári tokot, szépen felmegy mellé, nem nyomja, nem tudja felnyomni a széleken. Így szuper lett nagyon, bátran ajánlom :)
-
falabu88
aktív tag
Ezt tettem, semmire se reagált, fastboot loop-om lett ha minden igaz. Mi flash-el sikerült végül a global eu firmwire-t felrakni, igaz errort írt ki a végén, de bebootolt. Utána a 13as pontot kihagyva sikerült felrakni az eu-t :)
Ráment vagy 3 órám, addig azt hittem, hogy téglásítottam a telót.. -
zhorvath
aktív tag
válasz
falabu88 #2483 üzenetére
Felrakod adb-vel a TWRP-t. (Javaslom, hogy a legutolsó hivatalos verziót a twrp.me oldalról.)
Amikor a twrp-t átküldte a telefonra, akkor a hangerő-fel és a bekapcsoló gombot nyomod egyszerre és bejön a recovery. (Ne ijedj meg, ha kétszer fog egymás után megtörténni a bootolási folyamat!)
A recoveryből meg telepíted ezután a telefonra másolt zipből a romot. -
falabu88
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni...
Fel szerettem volna tenni az EU romot, de valami félre sikerült
Összefoglaló alapján csináltam mindent:
-BL-t nyitottam
-abd-t felraktam
-abd-vel twrp fela 13as pontig jutottam, itt lehetett a hiba, rámentem a reboot/recovery-re, itt újraindult a telefon.
fastboot képernyő van, bármit csinálok ide lép vissza, bekapcs gomb plusz hangerő fel-re is.
abdből ha újra felrakom a twrp-t és fastboot boot twrp.img parancsot használok ezt írja:Sending 'boot.img' (65536 KB) OKAY [ 1.507s]
Booting FAILED (remote: 'Failed to load/authenticate boot image: Load Error')
fastboot: error: Command failedhogyan tovább?
-
rzoli
senior tag
válasz
falabu88 #2478 üzenetére
Neked melyik verzió van a telefonból? Az 5G-hez másik TWRP való, nem az általam használt/linkelt.
Itt nézelődj, és olvasd el a hozzászólásokat is a megfelelő topicban.
Na közben látom írtál, valószínűleg az lesz a neked való.
-
rzoli
senior tag
válasz
falabu88 #2478 üzenetére
Az eu rom szerintem jó választás.
Használd ezt a TWRP-t, a legfrissebb kell, hogy az újabb romokkal is normálisan menjen a fáljrendszer dekódolása. Egyebekben az összefoglaló szerint adb-vel fel tudod tenni.
Ha magisk is kell (root), annak a leírása már elavult, egyszerűen letöltöd a legfrissebb MAGISK verziót, és twrp-ből install.
-
falabu88
aktív tag
válasz
Fixmiki #2477 üzenetére
Én tegnap nyitottam a bootloadert, csak még várnom kell.. Utána felrakom a rendes global-t vagy az EU-t, nem bízok a szolgáltatós romokban, ha olyan kedvük van, hónapokig ülnek a frissítésen.. Kérdés, hogy csak nem hivatalos TWRP van, nyugodtan fel merjem e rakni?
Illetve van-e más módszer rom cserére (globalról EU-ra), vagy csak az összefoglalóban leírt TWRP-s? Ezer éve nem mókoltam androidot, nem igazán megy már magabiztosan.
Még egy kérdés, a sima és az EEA Global között mi a különbség?Bocsi a sok kérdésért :D
-
retroid
senior tag
Egy tábla csokiért adok Super Frosted fekete hátlapot
kb 1 napot használtam.....
Privátba írj ha kell -
falabu88
aktív tag
válasz
Fixmiki #2441 üzenetére
Ma megkaptam a 10.3.21-et, gondolom ti is. Közben egyébként utána néztem kicsit, a VF végű nem a rendes global verzió, hanem elvileg az Angliába szánt Vodás verzió, ezért ez másképpen kapja a frissítéseket. Annyit találtam, hogy érdemes átállítani Egyesült Királyságra a régiót, akkor kapja egyből a frissítéseket.
-
rzoli
senior tag
válasz
Zsoleszhun #2470 üzenetére
Közben én is wifi közelbe kerültem, így feltettem. Akkor jöhet a téli szünet
-
rzoli
senior tag
válasz
Zsoleszhun #2468 üzenetére
Csak így a hét közepén? Nézted a change lot-ot? Volt valami komoly hiba az előzőben?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Zsoleszhun #2463 üzenetére
Csak jött még egy eu dev update
xiaomi.eu_multi_MIMix3_20.1.21_v11-10.zip -
Zsoleszhun
addikt
válasz
bbubby00 #2465 üzenetére
A múlthéten megszenvedtem vele, hogy volt is egy miflash is miatta. Hiába veszed le a jelszót a fájlrendszer titkosított marad a twrp-ben.
Nekem ez jól működik twrp-3.3.1-15-perseus-mauronofrio.img -
bbubby00
őstag
Trwp megint megadta magat. Ismet nem ker jelszot, igy nem lat bele a telefonba... Frissites nuku.. vegyem ki a jelszot?
-
rzoli
senior tag
válasz
Zsoleszhun #2463 üzenetére
De jó nekik, hogy ott már tavasz van...
-
Zsoleszhun
addikt
Kijött a heti eu xiaomi.eu_multi_MIMix3_20.1.16_v11-10.zip
Karavik írta, hogy ezután kb 2 hét pihi a Chinese spring festival miatt 😑 -
falabu88
aktív tag
válasz
Fixmiki #2460 üzenetére
10.3.19-es globál van rajta, és nem jelez semmi frissítést. Elvileg kínai béta van egyelőre csak hozzá, első negyedévben jön azt olvastam valahol.
Igazából teljesen hibátlan nekem jelenleg is a rendszer, mate 10 pro után az üzemidő is hasonló, talán még jobb is. Egyedüli hiba, hogy az időjárás és az óraalkalmazás hibával kilépett a friss rendszeren, ezt csak újabb apk letöltése javította. Egy kevésbé hozzáértő ezt nem biztos, hogy tudta volna orvosolni, ez szerintem egy prémium telefonnál nem megengedhető.
-
rzoli
senior tag
válasz
Zsoleszhun #2455 üzenetére
Ha jól emlékszem az eu-ban a miui 11 bevezetésével szűnt meg a dolog. Elvileg valamivel kisebb a fogyasztás, legalábbis a leírás szerint. Hogy a valóságban ez működött e...
-
htom127
aktív tag
válasz
-
htom127
aktív tag
válasz
Ja, csak érdekelt volna, hogy miért vibrál 720on, míg fullhd meg nem.
-
htom127
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #2453 üzenetére
Nem, képernyő felbontás, beáll-megjelenítésnél. Állítólag üzemidő sokat javul 720p-n.
-
Zsoleszhun
addikt
Milyen felbontást? A kamerára gondolsz?
-
htom127
aktív tag
Üdv, ha a felbontást 720p-re állítom, kissé vibrál a képernyő, 1080p-n nincs ilyen gond. Szerintetek miért van ez, s mit lehet ellene tenni? (Global 11.0.4)
-
Zsoleszhun
addikt
A legutóbbi eu beta (android 10) frissítés után csak a
twrp-3.3.1-15-perseus-mauronofrio.img tudja kezelni a file titkosítást. -
rzoli
senior tag
válasz
falabu88 #2448 üzenetére
Elvileg nem kell semmit engedélyezni, csak tölts le egy szimpatikus gcam app-ot, tedd fel és használd.
Az MGC-s változatok, a MIX2S-hez készült app-ok általában jók szoktak lenni a sima MIX3-nál is, mert hardveresen a lényeges részek, SOC, kamera, megegyeznek.
-
falabu88
aktív tag
Megvettem
régóta szemetek a mi mix 3-al, ez az 5G verzió a plusz akksi/jobb proci miatt meggyőzött.
Első kérdés: olvastam, hogy érdemes Gcam-el fotózni, azt hogyan varázslom rá? Nem akarnék semmit mókolni a szoftveren, jó nekem az alap gyári, anélkül lehetséges? Valami cam2api-t találtam, hogy engedélyezni kellene.
-
falabu88
aktív tag
Ahogy olvasom, itt kb mindenkinek a sima mi mix3 van ugye? Tudnék most venni egy 5G-s verziót, gyakorlatilag új, csak kibontva volt.. 110ezerbe lenne. Érdemes megvenni? Látom sok a gond a gyors merüléssel, viszont ennek jóval nagyobb az akksija.. 5-6 óra SoT-al számolhatok? Nem igazán szeretném napközben tölteni, a jelenlegi Mate 10 Pro simán lehozza mindig a napot 1 töltéssel.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
SsPL711 #2415 üzenetére
Csúsztak a kiadással, hiába első körös a frissítésben Q1-et ígérnek most,
viszont a kínai stabil kijöttMi MIX 3 – China Stable ROM
Lastest V11.0.1.0.QEECNXM
MIUI 11 , Android 10.0 Update at 2019-12-30 15:02:11Changelog :
System
Stable MIUI based on Android 10
Lockscreen, status bar, Notification shade
Fix: Couldn't open notification settings in the Notification shade in Second space
Other
Fix: Images overlapped in scrolling screenshotsmiui_MIMIX3_V11.0.1.0.QEECNXM_b7c69f2498_10.0.zip Filesize 2.3G Download
-
Fixmiki
tag
Az első kérdés megoldódott, APK Mirror-ról letöltött frissítés után már működik. Nagyon halott ez a topik, kevés az ilyen telo, nem szeretik az emberek? A mi9se topic a mai napig jól pörög.
-
Fixmiki
tag
Sziasztok, nejem kapott egy mix3 5g telot, amin nem lehet megnyitni az ébresztőt mert ha ráböksz az órára az jön, hogy az "óra alkalmazás állandóan leáll" , esetleg tud valaki segíteni? A másik, hogy ez a verzio van rajta : MIUI Global 10.3.19.0 / Stabil, PEMEUVF, és nem talál frissítést, pedig már a 9SE telóm is egy hónapja miui 11 -en van. Szerintetek ez normális? A leírások szerint ennek a telónak már az első hullámba frissülni kellett volna. Köszi
-
Legolas1975
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #2439 üzenetére
Isten vagy, köszönöm! 😉
Már megörjített ez a villogás! -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Legolas1975 #2438 üzenetére
RN7 esetében is felmerül a gond.
-
Legolas1975
csendes tag
Az mitől lehet, hogy töltés közben ki-bekapcsolgat a kijelző? Már mindenféle beállítással próbálkoztam... Ja és ha leveszem töltőről, mindig a Google kereső főoldal jön be kérés nélkül. Gyári rom, minden mókolás nélkül.
-
rzoli
senior tag
Újra elérhető a 12.19-es változat. Bár én visszatettem a 12.05-öt legalább egy hétre.
-
válasz
Zsoleszhun #2435 üzenetére
Csodás
-
Zsoleszhun
addikt
Még korán reggel felraktam, szerintem ugyanúgy merül mint a 12.12
-
rzoli
senior tag
válasz
Zsoleszhun #2432 üzenetére
Már nem elérhető a 12.19. Egyik oldalon sem... Visszavonhatták...
-
válasz
Zsoleszhun #2432 üzenetére
Remélem a Lurdys is frissül a mostaniról, mert ez a merülés miatt borzalmas
-
Zsoleszhun
addikt
Kijött az új eu xiaomi.eu_multi_MIMix3_9.12.19_v11-10.zip
-
rzoli
senior tag
válasz
bbubby00 #2427 üzenetére
Na én most untam meg... Az utolsó (12.12) eu rom-tól úgy merül a telefon, mint a nyeletlen fejsze... Csináltam egy tiszta telepítést, de nem változott a dolog. Pénteken kipróbálom majd a frisset, ha nem segít, meg vissza az utolsó normális. Valaki másnak volt hasonló élménye az utóbbi napokban?
-
htom127
aktív tag
sajnos csak eddig jutok , valami ötlet, esetleg?
Próbáltam másik kábellel is, ugyanez a hibaüzenet. -
rzoli
senior tag
válasz
bbubby00 #2422 üzenetére
Első körben próbálkoznék a google play alkalmazás adatainak törlésével. Beállítások, alkalmazások, alkalmazáskezelés, google play áruház, adattörlés. Utána szóba jöhet a carrier services adatainak törlése.
Ha nem segít, akkor szerintem egy gyári visszaállítás lesz szükséges, de várj még, hátha van valakinek jobb ötlete.
Ha ezt el szeretnéd kerülni, szóba jöhet az apk kézzel való letöltése a számítógépre és onnan az apk telepítése. -
bbubby00
őstag
Gugli pléjemen ki van kapcsolva az automata frissítés, még is próbálkozik, ami nem is lenne gond. Ha manuálban is próbálkozom ezzel a lehetőséggel, akkor SEM tud semmit lefrissíteni, nagyon lassan megy a letöltés és sosem ér a végére, de legalább eszi az akksit és forrósítja a telót, mint állat. Tehát a kéretlen frissítést leállítani nem tudom és sosem ér a végére, csak meríti a telót. Tipp, trükk, h mi baj lehet. Ma feltettem a legfrisseb eu-t de ez sem segített a problémámon.
-
htom127
aktív tag
Üdvözlet. Android Auto-val használja valaki a mix 3-at? Ha sikerült valakinek, megosztaná a pontos apk verziót? A 4.8.594323-release (arm-v7a) amivel próbáltam sikertelenül Suzuki Vitarával.
-
SsPL711
őstag
válasz
Zsoleszhun #2416 üzenetére
Köszi az infót.
Ez egy kicsit boldogabbá tett
Nem kötözködésből, de tudsz valami forrást ahol ezt megtudom nézni, esetleg tudom követni, hogy mikor indul rollout? (lehetőleg ne kínait)
Gondolom nem csak a levegőbe beszélsz. -
SsPL711
őstag
Sziasztok.
A global nem is fog kapni Androidot 10-et, csak MIUI11-et?
Hiába várom? -
Zsoleszhun
addikt
Sziasztok.
Ma járt le a bl nyitásom és fel is ment az eu dev. A twrp egy kicsit szivatott mert nem akart bootolni recoverybe de a TWRP 3.3.1-5 Unofficial by mauronofrio-val sikerült.
Köszi az összefoglalót, minden egyéb gördülékenyen ment.
(igaz volt már mi8, mix2s és mi9-em is) -
VicKing
tag
Van arra megoldás, hogy valahogyan erősödő csengetést állítsak be?
Illetve a tárcsázónál olvashatatlanok a betük a számok alatt, ezek felnagyítására? -
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #2410 üzenetére
Válasz magamnak. Ez a Play Store-os vacak a xiaomi.eu ROM-ot tölti le.
-
Milestone2
nagyúr
Aki még nem ismerné, egy érdekes kisérlet (míg a gyártó le nem tiltja) Play Áruházas miui updater alkalmazás
-
rzoli
senior tag
Közben kijött a másik, 10-est szintén támogató TWRP is.
-
rzoli
senior tag
Tedd fel adb segítségével, az összefoglalóban is ott van, hogy kell.
-
bbubby00
őstag
válasz
Milestone2 #2402 üzenetére
Ott is csak ertelmetlen mappak vannak, semmi koze a valosaghoz, csak random karakterek hosszu sora.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Mi Mix széria a hármas modellel sem okozott csalódást, a kialakítás ismét egyedi, a teljesítmény kifogástalan, az ára pedig mérsékelt.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest