- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgaben
senior tag
válasz
batai15 #3961 üzenetére
Igen az, hogy mit tud egy lock screen téma konkrétan a készítő ízlésétől, használati szokásaitól függ.
Sajnos a nyelv is. Régebben ez könnyen ment, mert más volt a téma készítés szabálya. Régen bárhonnan letöltött témát lehetett használni, módosítani, újra telepíteni. Ma ez körülményes. Régen rengeted kínai nyelvű témát fordítottam angolra.Viszont ha érzel elszántságot és képességet magadban akkor tudsz jelentkezni téma készítőnek és van program amivel sajátot alkothatsz, feltöltöd és ott lesz a téma managerben.
Van is egy jó kis leírás régről (logout cikk), hogy miként lehet a lock screent készíteni. Persze ez ma már kicsit elavult. MIUI lockscreen készítési segédlet
-
válasz
batai15 #3959 üzenetére
Ezt most nem értem. Van kb. 5 olyan zárképernyőm ahol középen van az óra. Pl. Rohdium kapásból. A témákon belül a zárképernyőnek bármelyik másik téma zárképernyőjét berakhatod. A téma többi része változatlan.
Másik, hogy nekem mindent magyarul ír, így ezt főleg nem értem.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
batai15 #3902 üzenetére
Igazabol sehogy.
Egyebkent ennek az lehet az oka, hogy nincs igazabol ra szukseg.
En mar nem is rootolok, tokeletesen megfelel az eu-s rom.
Ami nekem fontos volt a bluetooth hangero normalis szintje, amit az eu-s romban priman meg is oldottak.
Poweramp-pal nagyon bikan szol, igaz nem a legjobbak koze tartozo fejesem van, de egy jo kozepkategoria, ami igy is 40e... -
bozarjoska
őstag
válasz
batai15 #3861 üzenetére
Nem. De pl vehetsz olyan töltőt ami mindkettőt tudja.
Ilyen van itt pár embernek, ha jól emlékszem. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
batai15 #3794 üzenetére
Te nem olvasod, nézed az itteni hozzászólásokat?
Amikor szó esett a te hozzászólásodra reagálva a készülék fotós képességeiről, közzétettem 51 db. fényképet, összehasonlítva a note 8-cal.
Akkor azt írtad, hogy nem győzött meg.
Mi nem győzött meg? Kérdeztem...most meg előjössz azzal, hogy lőjünk éjszakai fotókat?Azok között, ahol a note 8 csúnyán elvérzett a mi mix 2-vel szemben 10 db. éjszakai kép van!
-
-
HercsY
csendes tag
válasz
batai15 #3752 üzenetére
Sziasztok,
Ugyan ez a kérdéskör van most nálam is.
Csak nem tudom, hogy milyen döntés lenne a legoptimálisabb S8-ról váltva.
Legyen MiMix2 ami nulla plusz költséggel megvan - csere. Jobb akku, bár gyengébb kamera, plusz gesztusok, nagyobb kijelző.
Legyen MiMix2s ami plusz 50e kb. és még várni kell rá. De pariban van az S8-cal.
Esetleg Mi7 - amikor megjelenik - vagy OP6, bár a NOtch eléggé elbaltázott dolog szvsz, de az OPPO új készüléke igen tetszetős.
Véleményetek szívesen olvasnám a témában.
Köszönöm
-
kigyi_23
addikt
válasz
batai15 #3752 üzenetére
Hát a Note3-at ami nem sokban maradt el a 4 üzemidejétől azért csontra tudtam meríteni simán estére
Ezzel ez csak akkor fordult elő, ha volt olyan program ami hibásan működött és beragadt 100%-on hajtotta a procit na akkor lemerült este 6-7 körül. Szóval valószínűleg nem lesz gondod vele, ha a Note 4-el kihúztad üzemidőben.
-
kigyi_23
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 1 / 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged