- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hedgehog
senior tag
válasz
gyugyo79 #8137 üzenetére
kapcsolódó kérdés, amit néha felteszek, de gondolom nem változott a helyzet:
a MyTV Telenor-on kívül van olyan szolgáltató, aki hivatalosan is rendes androidtv-s appot ad? (alapvetően elégedett vagyok a MyTV-vel, de pont ez a beépített tvkliensnek átadja a csatornalistát téma hiányzik nekem, vagyis a Live Channels appban szeretném látni a csatornákat) -
Steve1207
veterán
válasz
gyugyo79 #5915 üzenetére
Szóval a Direct a tányéros, melyhez a Direct Now app tartozik. A sima meg a kábeles a Horizon Go-val, amit most már a Vodafonehoz tartozik.
Szerintem elég lenne amúgy fapadosan kifejteni máskor, mert a nyelvtanórától a cégadatokig jutottunk, mire végre valaki kibökte mi vanEz egy MiBox csoport ne feledjük, nem a hazai szolgáltatóismerők Mekkája, én se vágtam volna.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gyugyo79 #5554 üzenetére
" ... régi tapasztalatokat írok."
Akkor mostanában nem is használtad, csak most gyorsan ránéztél, hogy mikor frissült az alkalmazás? Illetve az előbbiből fakadóan a tapasztalataid régiek? Egyébként felbontásban, hangban, mit tud (ha tud)? FHD (vagy inkább csak HD), sztereó hang?
Tényleg, meg lehet valahol nézni (böngészőben, a box használata nélkül), hogy melyik Android-os alkalmazásnak van Android TV-s változata, az mikori, és milyen értékelést kapott? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gyugyo79 #217 üzenetére
Szia gyugyo79!
Használod még a Filmbox Live-ot? Kellene egy kis tapasztalata a szolgáltatás minőségével (filmek felbontása, hangja, stb.) kapcsolatban. Milyen pl. az Android TV-s app?
@Többiek? Mástól is jöhet tapasztalat, csak a fórumban rákeresve eddig egyedül gyugyo79 tett róla említést.
-
Aachos
újonc
válasz
gyugyo79 #5180 üzenetére
Koszonom, mukodott. Erthetetlen ez a korlatozas a store-ban. Vegul is Mo-rol hasznalom, magyar ip-vel.
Valahol azt olvastam, hogy hiaba szedi le az ember az apk-t, az indulaskor kiirja, hogy nem megyfelelo lokalizacio, es kilep. Ezert is keseredtem el. Megy egyszer koszi -
Luissimo
veterán
válasz
gyugyo79 #4439 üzenetére
NEMUGYANAZ, nemtettem egyenlőségjelet a két jelenség és eljárás közé, nem ugyanaz a megbízhatósága a két cégnek.
Azt, hogy a vásárláskor van egy lutrifaktor, ami persze, ha nem azt csomagolják, amit hirdetnek, sokkal nagyobb, mint ha egy-egy kiakadós, beakadós szoftvert kikapsz.
A Miboxnál nem én voltam az egyetlen, de százalékban gondolom az elfogadható arányban van a történet, a Beelink komoly presztizsveszteséget szerzett a sumáksággal magának.
De én pl. nem tettem le ettől arról, hogy vagyok még Beelink cuccot.
(biztosan másként nézném, ha egy sumák darabot fogok ki, de azt pedig egy reklamáció után vagy részbeni pénzvisszatérítéssel (mert kevesebb a memoria) , vagy visszaküldés után orvosolták, a PayPall kihajtotta volna belőlük, ha nemteszik.
Megpróbálkotak vele, nem jött be, manapság már könnyen rálehet jönni, hogy nem annyi,és nem olyan, mint amit és amennyit ráirnak.
Persze nem mindegy garanciát intézni Shenzen-alsón, vagy bemenni a gyorsboltba.
A különbséget zongorázni lehetne.
Mivel próbát szerettem volna tenni, ezért nemrendeltem eleve kinából a miboxot, ugyanis netes rendelés leadása esetében 14 napos, indoklásnélküli elállási jogod van.
és éltem is vele és mutatva az eltökéltségemet, azonnal ozz helyben a boltban leadtam egy ujabb webes rendelést és elhoztam egy másikat. igy ujra ketyeg a két hét, nemsokára leketyeg.
DE MOST MARAD.
Én csak leirtam a tényt és a jelenséget, ami egy ilyen fórumon fontos, hogy tisztábban lássanak azok is, akik ezután akarnak ilyet vásárolni.
Egyáltalán nem beszélem le őket róla, SŐT.
De lépjünk már ezen túl, az a lényeg, hogy jelenleg is azt nézem, miközben levelemet irom éppen.egy a lényeg, hogy tessék weben leadni a rendelést és nemcsak ugy bemenni és venni egyet.
-
Luissimo
veterán
válasz
gyugyo79 #4437 üzenetére
"nehiggyél minden cikknek, véleménynek, videonak"...
ezt a kitételt itt dörgölték az orrom alá, mikor a Mibox korlátaira hivtam fel a figyelmet.
Az a Beelink sorozat, ami itt érintve van, már eltűnt, beazonositható, hogy mikori gyártásban, milyen serial numberekkel érintett boxoknál fordult elő.
Gondolhatod, hogy mennyi vevő reklamált náluk, nem kis arcvesztést okozva.
Én jó verziot kaptam, ami nem fake memoriás, és úgy is működik, ahogy annak kell.Igazad van, egy Beelink - aki saját piacán legalább annyira tekinthető jó nének, mint a telefonok piacán néhány másik kinai cég, akikről pár évvel ezelőtt még nem is hallottunk- az nem tehet ilyet, nem engedheti meg magának ezt a fajta viselkedést.
De látod, a miboxban is van gyári szórás, gyengébb minőség vagy gyengébb minőségellenőrzés, ami miatt nekemis kétszer kellett ráfutnom.
Ismered, hogy milyen összefüggésben merült fel az a mondás, hogy "több milliárdnyi légy nem tévedhet", ugye.Beelinkből is eladnak több milliót, többek között nekem is van 2.
-
Gijon
senior tag
válasz
gyugyo79 #3846 üzenetére
Nem teljesen jó az az NFS beállítás, mert a csatolt almappákhoz is hozzáférést kell adni + én a nem priv. portok hozzáférését is pipáltam. Valamennyi felhasználót hozzárendeltem, mivel az ip.-t egyébként is meg kell adni, hogy melyik eszköz használhatja. Így működik nálam, bármilyen eszközről elérem, de be kell állítani előtte a hozzáférést.
-
azbest
félisten
válasz
gyugyo79 #3833 üzenetére
Más mentalitás, más kultúra. Szokni kell
Plusz a nyelvi problémák, amik sokszor sértődéshez vezetnek.
Ahogy pl indiaiaknál sem szabad naívan eldöntendő kérdést feltenni, mert sosem fognak nemet mondani. Pl vasútállomáson, hogy az a vonat oda megy-e, arra igent mondanak, akkor is ha ellenkező irányba, mert sértés a nem
-
azbest
félisten
válasz
gyugyo79 #3831 üzenetére
ez sajna nem xiaomi sara... hanem az amlogic-é. A 8.1-es androidhoz passzoló kernelből kihagyták a modult, ami kell hozzá. [link]
A noname boxoknál, coreElec rendszerrel azért nem annyira gáz, mert más kernelt használnak, cserégethetik. Azt nem tudom, hogy ők bele tudnák-e fordítani, ha akarnák. Hiszen a többféle usb-lan támogatása is hasonló jellegű fejlesztés / kernel konfigban bepipálás fordítás előtt.
-
azbest
félisten
válasz
gyugyo79 #3614 üzenetére
sd adásnál a hardveres kodek kikapcsolása kodiban segít. Úgy a proci dolgozik és nem okoz gondot. Hd adáshoz viszont a procierő kevés. Most nem emlékszem, hogy a sima hivatalos kodiban lehet-e csak sd-re kikapcsolni a codec-et. Annó libreelec alatt is volt régen hasonló baj emlékeim szerint az amlogic boxokon, de aztán megoldódott. Az újabb kernel hozamánya lehet ez a probléma is.
Szerk: a sima kodban csak általánosságban lehet kikapcsolni, nem felbontásfüggően
-
Formaster
addikt
válasz
gyugyo79 #3611 üzenetére
Teljesen random, hogy mit kezel le és mit nem, van olyan 25 képkockás adás ami nem csíkoz és van ami 50 kockás hd mégis csíkoz. Illetve felváltva is. Gyanakodtam kodekre, felraktam az mxplayert, hátha valami hiányzik. Mindeközben ugyanazt az adást tv-n ugyanezzel a programmal lekezeli szépen, tehát a source-el nem hiszem, hogy gond van.
Azbest teljesen változó, hogy melyik adás csíkoz, de általában azon a csatornán mindig olyan.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
gyugyo79 #3542 üzenetére
Az egyéni kódek az az ac3/dts támogatás miatt van.
Bár az mx player pro-ban benne van az ac3/dts támogatás alapból, ha meg esetleg az eszközben alapból benne van-e két ma már alapnak mondható hangformátum támogatása, az már jobb.
Az én telefonom alapból tudja, bár úgy néz ki átkeveri mono-ra, de mx player hw+ megoldja
-
Degeczi
nagyúr
válasz
gyugyo79 #3455 üzenetére
Tavaly ment az utolsó Aranyélet évad, az első pár epizódot hetente fölrakta vki a HBO adásból rippelt változatban: az szuper volt, nem csak utcai- de pl. még egy éjjel erdőben játszódó jelenethez is sokat adott hozzá a hátsó hangsáv.
Aztán ez megszűnt, csak a HBO Go-ról származó verzió maradt, jócskán elmaradó hangzással, hiába a Prologic, az nem ad valódi, diszkrét hátsó csatornákat. Egy kamaradarabnak, pl. a Terápiának mindegy, de lényegében bármi másnál komoly hátrány a csak sztereó hang.
Érthetetlen. -
qqzs
őstag
válasz
gyugyo79 #3242 üzenetére
Onkyo NR686 nal ha 7.1 hangfalat allitasz vagy 5.1.2 akkor atmos is megjeleniti directbe a hangfalaknak megfeleloen.
"recorded in the Dolby Atmos audio format by installing Surround Back Speakers OR Height Speakers. "
" by installing surround back speakers, when the input format is Dolby Atmos, you can select the Dolby Atmos listening mode"
Tehat ha 7.1 ed van korbe nyilvan fentrol nem jon hang.
De nem is ertem miert rugozol ezen sose volt problemam az hogy fentrol nem jon hang. Onna indultunk hogy atmos streambol miert nem 7.1 et csinal (mint pl a Onkyo) de mar ezen is tulvagyunk mert valoszinu a netflix sugaroz fake 7.1 et azaz DD+-t ad 6-7 csatorna nelkul akkor ha nem atmos kompatilbilis cuccon fut a kliens -
qqzs
őstag
válasz
gyugyo79 #3235 üzenetére
Na vegre megvan a 7.1 bar igaz hogy nem netflixrol, szoval lehet torrentezni ha 7.1et szeretnek, ezt szerettem volna meguszni.
---------------------------------------
gyugyo79 : A Dolby oldalan nem feltetelek hanem ajanlasok vannak a jo, legjobb es tokeletes Atmos terhangzasra. A hangszorok telejesen mindegy hogy allnak az Atmos informaciobol a hozzaerto erosito kihozza a legjobbat az aktualis speaker setupra es most nem prologicrol meg tarsairol beszelek amik algoritmus alapon konvertalnak fel tobb csatornara. Tehat nem KELL ugy allniuk hanem ha ugy allnak akkor jobb. Plusz en egyszer sem irtam hogy magassagi hangokat hianolokEnnek semmi koze a kiindulo problemahoz hogy a Netflix egy atmos filmet DD+ al (vagy olyasmivel) streamel de ebbol csak 5.1 lesz passthrouhval is. A DD+ 15 max csatornat tud tehat jogosan felteteleztem hogy egy atmosbol valos 7.1-et fogok hallani. Ez valoszinu a Netflix, Mi box kozos vegeredmenye, nem hibaztatom egyiket sem ugy sem lehet eldonteni melyik a hunyo, en aNetflixre gyanakszom azok utan hog kijott vegre a 7.1 a boxbol.
-
azbest
félisten
válasz
gyugyo79 #3236 üzenetére
Csak, hogy ne legyen később félreértés, amikor valaki olvassa (szerk, ja te is odaírtad a végére közben
)
Egyébként, mivel mindenféle spéci hang technika külön licenszért tehető a készülékekbe, korábban volt is szó róla, hogy ha kiderül, hogy átenged olyan módokat, amire nincs licensze, akkor egy későbbi update-tel letilthatják.
Ellenkező esetben szénné perelheti a dolby vagy a dts a xiaomit. A noname dobozoknál lehet minden átmegy mondjuk libreelec-en, de ott azt sem lehet tudni, valójában ki gyártotta. Plusz a szoftver is harmadik féltől van, ami fut rajta. Ettől még lehet nem tetszik a hang cégeknek az ingyen mulatás, de nem nagyon tudnak olyankor tenni ellene. Nem úgy, amikor van egy kézzelfogható cég, aki felvállalja a termékét (mégha esetleg nem is tökéletes minden szempontból az, de jogilag megtalálható)
-
qqzs
őstag
válasz
gyugyo79 #3230 üzenetére
Induljunk eg lepessel visszabrol. Az atmos kepes erositore (7.1 speakerrel) csatlakozva a Mi Box a filmet 5.1-el kinalja. A hangfal setup szerintem nem relevans most mert atmos barhogy tud szolni. Azert sincs az erosito setupban atmos meg nem atmos konfiguracio hanem 7.1 es alul , felul, felul-elol,felul-hatul stb mert az atmos objektum alapu hang es nem csatorna alapu. (recorded in the Dolby Atmos audio format by installing Surround Back Speakers or Height Speakers)
Szoval 5.1 hanggal kinalja (azt irja oda a cim ala) de az erosito DD+ nak erzekeli a hangot (mert a mi box nem tudja az atmost) ami 7.1 csatorna (kene lennie) de direktben at egendve csak 5.1 speaker dolgozik megis.
Konkretan a Lost in Space-el teszteltem -
mano42
aktív tag
válasz
gyugyo79 #3209 üzenetére
Ezért írtam pár oldallal odébb, hogy a teljes élmény érdekében inkább Nas. A mibox ár-érték arányban jó tartalomfogyasztó de nem tud kiváltani egy torrent klienst ... és a router sem. Nálam pl a synology magától néha visszavágja az usb protokollt ha a 2.4 ghz be van kapcsolva. Sejtem, hogy hiába a miboxon az usb3 támogatás, ha 2.4 ghz-n van használva akkor ott is gondok akadnak. Bár ez nincs dokumentálva, csupán a routereim viselkedéséből következtetek.
-
Kroni1
veterán
válasz
gyugyo79 #3145 üzenetére
Ahogy nézem a CC Ultra 32k körül kapható, az se sokkal drágább. Bár HW-ban nem tul erős, de ahogy hallom az is tudja a CEC-t, és ha KODI futtatható rajta szépen akkor nekem ennyi ráfizetést megérne. Lehet utánaolvasok, talán sw oldalról komolyabb a supportja, de attól tartok még abban is találnék bosszúságra okot adó hibát..
-
Kroni1
veterán
válasz
gyugyo79 #3141 üzenetére
Húúúú, remélem ez nálam is megoldja, pont ugyanez van amit leirtál! Jó lenne, most nagyon kiváncsi lettem, sietek haza kipróbálni! Ha tényleg van ilyen menüpont akkor nagyon boldog lennék!
asbest (#3138): Próbálgattam a külön kis funkciókat a cecben, autoplay, auto power off, de ugyanaz. A teljes CEC-t meg nem akarnám letiltani, hisz pont lenne az a lényeg nekem!
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
gyugyo79 #3048 üzenetére
nem off, de offra vettem ne bombazzuk itt set a szokasos panaszaradatot
)
Szoval ertem en amit irsz, de ne probald mar meg nekem kortekent eladni a genmodositott almat
ez az android tv kb ugyanazon az alapokon nugszik mnit barmelyik tv-s okosito, medialejatszo kutyun futtatott android rendszer. Amig alapbol olyan reszei futnak az oprendszernek kotelezoen a hatterben aminek a semminel is kevesebb koze van a zavartalan mukodeshez egy ilyen eszkozon (lasd csincsang karakteres beviteli mod, meg karakterkeszlet es satobbi tokomtudja f.szsagok) addig addig ebbol fa kereku biciglit sem fognak faragni, akar nyitott a forum, akar tesznek a felhasznalok tapasztalatara es/vagy velemyere.
En nay remenyeket fuztem az Android Tv oprendszerehez amikor anno jopar eve mar lassan felroppent a hir, (biztos azert mert ott vol jo peldanak egy hasonlo alapokon nyugvo es jol mukodo rendszer, aka fire tv2, jo annak bivaly hw ja van /volt akkor). De mikor meglettam elso nap a MIBoxon, hogy mik futnak a hatterben, memoriaban, akkor rogton leesett, hogy ez nem esett messze a fajatol (sajnos).
Sz.rbol ugye meg meg lehet probalni varat epiteni, de na.. -
qqzs
őstag
-
-
timre57
csendes tag
válasz
gyugyo79 #2957 üzenetére
Kösz a segítséget, bár még messze a cél ...
A BOX rendben működik HDMI képes monitoron és projektoron - csak épp a TV-n nem.
Amit eddig csináltam:
Kikapcsoltam az automatikus felbontás észlelést.
Beállítottam minden lehetséges felbontást, amit a Box menüje felkínált. Egyik sem működött. A TV menüje szerint 1080i vagy 720p a javasolt.
Most kutatok tovább.
Nem tudom, áthidaló megoldás lehet-e egy HDMI-to-SCART átalakító. Feleslegesen nem venném meg (10.000 Ft körül van ...) -
gemini
aktív tag
válasz
gyugyo79 #2965 üzenetére
Szinte biztos, hogy ez csak egy virtuális megoldás. Az én ősrégi erősítőm is képes 5.1-es DD-ből illetve DTS-ből 6.1-et kreálni, de erősen hallható a különbség. A dts descreet sokkal pontosabban szól mint a matrix, ami sokkal többet elvesz az élményből, mint amennyit hozzátesz a plusz csatornával.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
gyugyo79 #2957 üzenetére
Éns is egy 2010-es HD-ready, 1024x768-os Pana plazmán használom a Boxot, mert az alacsonyabb fizikai fölbontás ellenére persze kezeli az 1080p jelet a TV, a Samunak is illene
Mindenesetre talán egy monitoron be lehetne setupolni a MiBoxot, és átállítani egy alacsonyabb, fix (nem auto) fölbontásra
-
mano42
aktív tag
válasz
gyugyo79 #2886 üzenetére
Nem olvastam - átlapoztam.
Haza értem, kipróbáltam. Az az apk amit megosztottál végülis úgy működik pont amint fent leírtam.Megadtam a Libreelec ip címét, beállítottam a ledek számát és működik.... mármint az interfész színeit szépen megjeleníti. Videó lejátszásakor sajnos nem. Legalábbis Netflix, Hbogo, Youtube videónál nem keveri ki a színeket. A Kodi ami a miboxra van telepítve viszont kezeli lejátszás közben is. -
Oszti
újonc
válasz
gyugyo79 #2865 üzenetére
A kontrollert sikerült beállítani, a stream akadozott játszhatatlanul, amin a beállítások sem segítettek. Lehetett amiatt (is), hogy alapból elég kevés tárhely van a Boxon. Ha nem felejtem el, akkor ismét ránézek valamikor, mert ez már régen volt (azóta kijöhetett jópár frissítés).
-
SFAkos
aktív tag
válasz
gyugyo79 #2676 üzenetére
Annak a mondatnak semmi értelme, de sejtésem szerint a HBO Go app-nak más verzió kellene egy függőségből ami a rendszeren van.
Soha nem is hallottam erről a Kodi fork-ról, de miért nem jó a hivatalos Kodi 18 Leia RC1?
Beta channel-re kell csak feliratkozni. Ahhoz tudomásom szerint minden DRM addon be van kapcsolva.
Nem tudom, én az itt talált leírás alapján csináltam. Most felraktam ezt a kodi-t, de ebbe a repoknál nincsen HBO GO....
-
azbest
félisten
válasz
gyugyo79 #2669 üzenetére
nekem az a tippem, hogy erőforráskezelés baj van. Nem fizikailag van baj a távval, hanem kilövi a szolgáltatásokat a háttérből a rendszer, ha memóriát akar. Túl agresszív. És nem mindig jön vissza később... a chromecast mód kapcsán is ez lehet. Jeleztem is ma a béta tesztelős csoportban, hogy van egy ilyesmi logom, el tudom -e nekik küldeni. Csak ott most este van, szal vagy később válaszolnak, vagy nem tudom mi van
Az erőforráskezelés meg mintha alvás után hülyülne. Normál esetben nem szoktam kikapcsolni, így eddig nálam nem volt ilyen baj. De most direkt altatom és így már volt kerge youtube is, közben táv nem reagálás is, meg a log szerint lehet a wifi is szakadt, bár azt nem vettem észre. Aztán amikor a rendszer kilőtte a youtube-t akkor megint ment a táv is. A logban láttam is hogy a box érzékelte a távot, a gombnyomásokat, csak épp a szolgáltatás, ami feldolgozná az volt elveszve
-
Faterkam
addikt
válasz
gyugyo79 #2648 üzenetére
Picit olvasgatva a hsz-eket, én is elbizonytalanodtam. :/ Egy Samu TV-hez akartam használni, szinte csak YT-ra, mert a mi tévénken még csak LAN-os net van, és a Youtube-ot már nem támogatja a TV, sőt törölte is. De a szaggatás, akadás, már nem csábító, ahhoz túl drága :/
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
gyugyo79 #2390 üzenetére
uj amazon sticket kell venni 60€ 4k Ultra HD, Dolby Vision, HDR, HDR10+ und Dolby Atmos (kell meg valami ?? abs epg kgb???)
rongya fogja alazni a xiaomi boxot, ar ertek aranyban durvan jo, plussz inteligens taviranyito, hangbemondassal kapcsolja tvt, hangrendszert
ne mondja senki persze nemetben, mert mindenkinek van haver, barat, ismeros csaladtag nemetben, angliaban,
minden fizetos tartalom elerheto rajta, amazon prime, netflix (szerintem hbo is),
szurke felhasznalshoz androidos appok telepithetoek, kodi fut rajta mint a villam,
kerdes?
ja kinek kell egy xiaomi box??https://www.amazon.co.uk/dp/B079QB9BD7/ref=gw_smp_mn_lnch_v1?pf_rd_p=d0099dab-e282-48e6-8e30-ed4c7843556b&pf_rd_r=C1F4QHFRWD3G01HE1FQV
novembertol (en kivarom)
-
azbest
félisten
válasz
gyugyo79 #1949 üzenetére
Igen, az a 2-3 ember aki a korábbi béták kapcsán rendszeresen szerepeltette magát, már többször bebizonyította, semmi képességük nincs hozzá, csak nagy lett a mellényük mert ki tudták menteni az update zipet a boxukról és kiválasztott géniuszként magyaràztak butaságokat.
A miboy nevűről kiderült, hogy a kadenciahelyes lejátszás fogalmával sincs tisztában. Azt hitte hogy ha képes màs frissítésű videót a 60Hzes kijelzőn lejátszani, akkor működik.... a másik meg minden bétánál beharangozta hogy jön a release
Meg kitalálta hogy mac szűréssel választják ki, hogy ki kap frissítést... és hogy nem megy fel másikra a zip. Közben a google hivatalos ota rendszerét használják, és a serial numberrel lehet korlátozni a béta terjesztését az ota módban... de nem a zipét. Áh.. csak fogalmatlan emberek akik jókor voltak jó helyen.
Gondolkodtam, hogy megpróbáljak e bekerülni, de sajnos alig van időm és sokszor nem vagyok box mellett. Kb ezért nem próbáltam szerezni google féle fejlesztői sticket. Túl soká tudnék visszakelezni és csak használni szeretném néha
-
azbest
félisten
válasz
gyugyo79 #1664 üzenetére
a leggázabb, hogy a frissítés változtatáshoz csupán annyi hiányzik, hogy ne csak a root user tudja hívni azt az opciót. Legalábbis volt olyan nougat béta, ahol debug módban volt buildelve a rendszer és ideiglenesen lehetett rootolni (reboot után visszaállt mindig) és ott állítólag működött, amikor beállították.
Én majd csak hétvégén tudom kipróbálni az oreo-t, meglátjuk mi lesz. Néhány app lehet még nincs letesztelve oreo alatt, szóval hibák lehetnek velük. A prime videótól várom azt, hogy megakadás nélkül tudjon végre menni (kézzel telepített play store változat).
-
Tailorzsolt
tag
válasz
gyugyo79 #1518 üzenetére
Szia!
Sikerült telepítenem nekem is mindent, ezer köszönet.
(S)Viszont ami nem megy HBO GO webes regisztrációm van és jelszót nem fogadja el. Pedig ezer százalék, hogy jól írom be, kipróbáltam a laptopomon, böngészőben és ott elfogadja..Mi lehet a gond?(/S)Újraindítást követően minden működik...
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
gyugyo79 #1523 üzenetére
Nem magyarorszagon elek/hasznalom. Plusz nem szeretnek semmifele parabolas/elofizus megoldast.
Netes/ip tvs megoldasert akar fizetnek is.
Nas-on tudnek futtatni valamilyen tv szervert (tvheadenddel mar probalkoztam ip tvs megoldassal) ennek ket lejatszot kellene kiszolgalnia. -
gyugyo79
addikt
válasz
gyugyo79 #1509 üzenetére
Működik és használható lesz ezzel a BOX -al így elsőre legalábbis úgy érzem de még béta ...
A steam kontroller is kapott egy frissítést ami után már lehet BT-n párosítani a BOX -al csak kb használhatatlan még így még a Box irányítására vagy azon belül egy alkalmazás/ játék irányításra is. Az alkalmazás utána már felismeri , hogy van Steam kontroller csak nem használható benne
De bill+ egér az megy azzal lehet játszani mivel más kontrollerem nincs nem tudom PS vagy Xbox vezérlővel jó e. -
azbest
félisten
válasz
gyugyo79 #1484 üzenetére
A képernyőtökrözés azért teljesen más módon működik. A steamlink gondolom a gpu-tól rendereléskor veszi a képet, s tömöríti is talán gpu-val, ha lehet. A tükrözéskor meg a chrome mentegeti a képkockákat majd tömöríti és küldi át. Annál biztos, hogy jobb lesz a natív támogatás.
-
azbest
félisten
válasz
gyugyo79 #1476 üzenetére
naja, pár kommentnél fogtam a fejemet, hogy olyanok béta tesztelnek, akik nem értik, nem is tudják, hogy lehet megnézni vagy kipróbálni a közösség által régóta hiányolt képességeket.
Múltkor a v1901 is először, mintha véletlenül került volna ki felhasználók egy csoportjához. Csak jóval később jött ki rendesen. Szóval benne lehet a pakliban, hogy véletlenül bétát kaptak élesre is páran. Ráadásul most nem látni a verziónál a screenshotokon, hogy debug-key vagy once-key aláírású.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged