- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ez a szellemkép (olyan mintha sávokban megmaradna a korábbi képtartalom, főleg a sötét jeleneteknél filmekben) amúgy érdekes dolog, én nem akartam eddig írni, mert azt hittem a filléres Samsung TV-m panelja ilyen, de jobban belegondolva amikor a TV saját Steam Link app-al játszom ott még nem találkozom ezzel a problémával. A nagyon sötét részek tömörített videóban lehetnek ilyenek ha túl van húzva a kontraszt.
De lehet hogy még ilyen szempontból sem százas ez a box. Igaz én pl. a YouTube videókba gyors beletekeréssel is rendszeresen le tudom fagyasztani az egészet, szóval ott valami a VP9 hardveres dekódolással sem az igazi.
Ezt az SDR to HDR dolgot megnézem. Alapból úgy vettem észre ha HDR kimeneti módban van a box, az SDR filmek kontrasztja nagyon lapos. Gyanítom a TV HDR emulációja (mivel nem OLED TV) is belenyúl a dolgokba és ebből lesz ez a fura maszlag hogy egymás ellen küzdenek.
Nyilván az lenne ideális ha a box a tartalomtól függően váltana a 8/10bit-es színtér között (mint a kadencia helyes lejátszásnál a frissítés váltás). De én már jóformán már annak is örülök hogy legalább film és sorozat nézés közben nem esik és kel folyamatosan..
-
azbest
félisten
Ez nem szellemkép. Rosszul fejezed ki magad. A tömörítési blokkok látszanak. Valószínűleg azért, mert a lejátszó programban rosszul van megadva, hogy teljes vagy korlátozott színteret használjon. Így elmászik a fényerő és olyan részletek is láthatóvá válnak, amit normál esetben nem kéne látni. Erre még pluszbán ráronthat a dinamikus kontraszt a tévén. Mivel játszod le?
A fenti jelenet kb így nézne ki rendes színtér mellett
-
gyugyo79
addikt
Írj az HBO -nak, kb csak hozzá kell nekik rendelni, hogy megjelenjen az újnál is.
Akkor a köv verziónál már jó esetben ott lesz nektek is az áruházban. (+ szólok akkor havernak is, hogy írjon ő is nekik)
Ha meg nem csinálják meg a köv frissítésig és valamiért ez nem működik már onnantól írj privátot nyugodtan a linkért, vagy szed le valami alternatív apk letöltő oldalról. -
azbest
félisten
Nézd meg, hogy nincs -e valami interlaced - váltottsoros módra állítva a videó kimenet a beállításoknál.
Más: a béta csoportban láttam, hogy mi box S -re a béta tesztelők kaptak úgy teszt verziót.
Szóval úgy tűnik folytatják a fixek kiadását a 9-es rendszerhez. Ha a tesztelőktől pozitív viszzajelzéseket kapnak, akkor majd kiadják minden eszközre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged