Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
örülök, hogy sikerült
(#1759) donjohnson
a régi rom nem megy fel így sem, csak nagyon speciális esetekben volt mód rá, de oreo-hoz még nincs olyan. Ha mégis sikerülne, akkor valószínűleg sikerülne félig tönkretenni és sosem lehetne visszaállítani teljes értékűvé. Szóval ne próbálgassátok keresztbe kasul cserélgetni a romokat.Sajna ma nem tudom kipróbálni az új hdmi kábelt, mert túl soká végeztem és bezárt már az üzlet
(cserébe beüzemeltem a xiaomi légtisztítót)
-
azbest
félisten
emlékeim szerint a készülék bekapcsolása előtt nyomva tartott távirányító gombokkal lehet elérni a recovery-t. A régi romok természetesen nem mennek fel, ha mégis sikerülne ráerőltetni, akkor kicsinálná a másolásvédelmet. Az oreo rom is letölthető, azt kellene feltenni [link]
update.zip névre kell átnevezni a letöltött zip-es romot.
xiaomi_update néven kell egy text fájlt létrehozni, kiterjesztés nélkül, aminek a tartalma--update_package=/udisk/update.zip --wipe_data
a vissza és a kerek ok gomb nyomvatartása mellett kell áram alá helyezi a boxot és akkor visszateszi a renszer, törli az adatokat, menü sem jelenik meg közben, csak csinálja.
Nem tudom, hogy a hdmi kábelre való válogatósság mennyire szoftver vagy hardver probléma, minden esetre tényleg kellemetlen. Majd, ha hétfőn meglesz az új kábl, ami bár olcsó, de elvileg megfelelő, akkor tudok többet. A régi kábeleim többsége valami eszközzel együtt jött, a hosszú kábel meg teszkó gazdaságos, hd projektorhoz használom. Lehet a monitorom dokumentációját is el kéne olvasnom, mert lehet a 60hz mód csak akkor jelenik meg, amikor a monitoron engedélyezem az ultra hd deep colort, ami nem hangzik logikusnak, mert inkább a 8-10 bit támogatásra gondolnék, de ki tudja...
-
donjohnson
addikt
szia,
nekem sajna nincs jobb ötletem, vegyél még egyet, most le vannak árazva:
eustock.eu
edigital.hu -
er2es
tag
Szia!
nem vagyok benne jártas, de ez jött szembe:
https://www.reddit.com/r/AndroidTV/comments/8u7bb4/downgrading_to_last_official_build_before/
The mi box does not allow the bootloader to be unlocked. When you installed oreo you installed oreo bootloader. Its locked, so you're locked to oreo.
Partially correct, it doesn't need to be unlocked to root. We had root with marshmallow and nougat with userdebug builds, that's how we were able to downgrade to marshmallow. We'd just need a userdebug build of oreo first, though at this time there's none available.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest