- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
Mostanaban atalltam a plexre, nagy megelegedesre. De sokszor a film elindulasa utan tudom csak beallitani pl h eredeti kepet adjon es ne vmi lebutitottat. Ezt valahol be lehet allitani, hogy automatikusan az eredetivel induljon?
-
Zoty4
őstag
Sziasztok, igaz most nfl holtszezon van, de storeban levo nfl streamelo programnak megszunt a tamogatasa ebben a regioban?
Nem lehet ezt kikerulni valahogy hogy mukodjon az nfl gamepass? Raer szeptemberig -
Zoty4
őstag
Rendeltem ugreen udb3.0 atalakitott gigabit lanra, remelem ez megoldja a halozati gondjaimat.
Probalta mar valaki? -
Zoty4
őstag
Kodinal samba vagy nfs-sel osszatok meg a szervert? Egyaltalan mi a kulonbseg?
-
Zoty4
őstag
Sracok, az mennyire gaz ha nem a sajat hdmi kabelevel dugom be hanem egy regebbi hdmi 1.4 kabellel
Es nem a tvbe, hanem az erositobe?
Mibox s -
Zoty4
őstag
Jelentem ugy fest, hogy az 5ghz-re attelepules megoldotta a problemat. Koszonom a segitsegeket.
-
Zoty4
őstag
válasz
donjohnson #3324 üzenetére
Speedtestet nem talalom a mibox googplayeben
Keem1: most mar igen, a 2.4 wifit toroltem
-
Zoty4
őstag
Sziasztok, vettem egy mi box s-t.
A szerverrol kodival baromi lassan jatsza le a filmeket, akadozik pufferel meg a 720p is akadozos.
Ugyanezek a filmek dsplayerrel tvre kikuldve tokeletesen mennek.
A youtube is akadozik.
Telekomos vagyok 300mbps letoltesi sebessegem van.
Sagem telekomos router, valamint egy regi linksys routerem van.
Otlete van valakinek? Titkositast allitsam masra vagy mivel tudnam felboostolni a halozatot? Vagy a mi boxom hibas?
Elore is koszi a segitseget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest