Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyugyo79

addikt

válasz Oszti #2872 üzenetére

Jó nálad amúgy a hálózat mármint a MiBox háózat kezelése mert az oreo frissítés után elég változatosan működik különböző routerekkel. Nálam pld a 2.4-es hálózaton azóta használhatatlan és az 5-s se hozza még most se a frissítés előtti sebességet igaz a már erre kiadott javítás után kicsit jobb lett de nem olyan mint rég. Kb régen volt 400 Mbit utána 150 Mbit most meg olyan 250-300 Mbit. Hacsak nem Usb-LAN -al használod.
    Mert szerintem csak ez számít a hely nem. Nálam amúgy a Link -el is az volt a baj, hogy ahogy távolabbról akartam használni az 5 GHz -es része kevés volt a 2.4-est meg a család tudta hazavágni random terheléssel úgy hogy pont néha kevés legyen ezért kellet neki a lan ahhoz, hogy 100% os legyen bizonyos helyeken (routertől távolabbi TV).
    De amikor a MiBox -ot teszteltem direkt a routerhez közeli TV-n csináltam és simán hozta amit a link wifin.

• gyugyo79

addikt

válasz Oszti #2864 üzenetére

A kontrollert beállítottad a Steam Link appban látja jól az XBox kontrollert? Nekem is van Steam Linkem is és ugyan azt tudja a MiBox is Steam kontrollerrel (Mondjuk a Steam kontroller direkt kapott egy patchet, hogy androidhoz lehessen vele csatlakozni mikor kijött az app). Meg van egy Shield Tv is ami a saját kontrollerével is 100% -os lenne ha nem lenne 1 gombbal kevesebb ami miatt a külön kontroller profilt kell csinálni a játékokhoz aminél kell/ megszoktuk (pld GTA5) így csak 99% -os a saját kontrollerével.
    A Cast felejtős ilyenre olyan durva csúszás van az átvitelbe, hogy ilyenre használhatatlan ...

Új hozzászólás Aktív témák