- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Jó nálad amúgy a hálózat mármint a MiBox háózat kezelése mert az oreo frissítés után elég változatosan működik különböző routerekkel. Nálam pld a 2.4-es hálózaton azóta használhatatlan és az 5-s se hozza még most se a frissítés előtti sebességet igaz a már erre kiadott javítás után kicsit jobb lett de nem olyan mint rég. Kb régen volt 400 Mbit utána 150 Mbit most meg olyan 250-300 Mbit. Hacsak nem Usb-LAN -al használod.
Mert szerintem csak ez számít a hely nem. Nálam amúgy a Link -el is az volt a baj, hogy ahogy távolabbról akartam használni az 5 GHz -es része kevés volt a 2.4-est meg a család tudta hazavágni random terheléssel úgy hogy pont néha kevés legyen ezért kellet neki a lan ahhoz, hogy 100% os legyen bizonyos helyeken (routertől távolabbi TV).
De amikor a MiBox -ot teszteltem direkt a routerhez közeli TV-n csináltam és simán hozta amit a link wifin. -
gyugyo79
addikt
A kontrollert beállítottad a Steam Link appban látja jól az XBox kontrollert? Nekem is van Steam Linkem is és ugyan azt tudja a MiBox is Steam kontrollerrel (Mondjuk a Steam kontroller direkt kapott egy patchet, hogy androidhoz lehessen vele csatlakozni mikor kijött az app). Meg van egy Shield Tv is ami a saját kontrollerével is 100% -os lenne ha nem lenne 1 gombbal kevesebb ami miatt a külön kontroller profilt kell csinálni a játékokhoz aminél kell/ megszoktuk (pld GTA5) így csak 99% -os a saját kontrollerével.
A Cast felejtős ilyenre olyan durva csúszás van az átvitelbe, hogy ilyenre használhatatlan ...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Jövedelem
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest