- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
timre57 #2982 üzenetére
De előre beállítottad a felbontást vagy megnézted mit kell nyomni a távirányítón miután bekapcsolt a BOX,hogy eljuss a választó menübe és átállítsd ? 720p 50Hz -et kellene beállítani így tesztnek.
Nem emlékszem a MiBox, hogy kezeli de nekem a legtöbb HDMI -s eszközöm észreveszi, ha másik eszközhöz csatlakoztatom és a legtöbb ilyenkor a gyártója által megadott alap beállításokra áll be. Ha a MiBox ilyen (nem tudom) akkor a másik eszközön hiába állítod be előre. Megírnám neked, hogy miket kell nyomni a távon de az én boxom oda van adva másnak ezért nem tudom megnézni neked, automatára áll alapból 99.9% tehát onnan kellene vakon váltani 720p50Hz -re.
Aztán lehet valami más a baj de szerintem simán automatára áll be és beállítja a 1080p60Hz -et amit a TV már nem szeret. -
donjohnson
addikt
válasz
timre57 #2982 üzenetére
nem veszel inkább egy hdmi bemenetes tv-t? vannak már egész olcsón. inkább vegyél egy új tv-t mint egy hdmi-scart átalakítót 10k-ért. szerintem jobb döntés az új tv, mert manapság minden hdmi-s. később meg örülni fogsz, hogy nem kell már az átalakítással szórakozni.
-
gyugyo79
addikt
válasz
timre57 #2956 üzenetére
Samsung LCD és LED TV-k
2011 -es TV a gubanc szerintem :
4xxx = Alsó kategória HD Ready (1366x768) felbontással ....
Az én tippem :
Valamin be kéne állítani a boxot a HD felbontásra mert nem kapcsol át a FHD-ről. Persze még így is lehet, hogy észreveszi, hogy másik eszköz és ezen HD-ba indul. De ha már végig mentél valamin az első beállításokon akkor ha tudod, hogy a távon mit kell nyomni, hogy átállítsd vakon akkor be tudod állítani ezen a TV-n is és utána már jó lesz. (Amíg az első pár alap lépés az első indulás miatt nincs meg addig hiába is írnánk le, hogy hogy jutsz oda a menube és tudod átállítani ...) -
azbest
félisten
válasz
timre57 #2952 üzenetére
sajnos neten egyáltalán nem találni semmit arról a tévéről, csak csere távirányítós találatokat ad a kereső.
Ha van, nézd meg a dokumentációját, hogy mit tudhat.
Elvileg, attól, hogy kisebb felbontást tud még működik. Akár 480p felbontásra is lemehet, legfeljebb csúnyán néz ki.Áramot amúgy kap a mibox? Ugye nem a hang jack aljzatba dugtad a tápkábelt?
Világít egy halvány pici fehér led az elején? Rendesen bedugtad a hdmi kábel mindkét végét?Ha van monitorod, aminek van hdmi bemenete, azon is kipróbálhatod. Még a dvi-vel is megy, ha van hdmi-dvi kábeled / átalakítód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest