- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
tupijani #2095 üzenetére
Én csak a TV Mosaic TVButlerét tudom DVB - C tunerből ami működik.
A saját programjával megy én DIGI -vel teszteltem és működött tényleg. Igazából ehez a tunerhez megcsinálták sok NAS-ra a szoftver / driver támogatást meg ez az amit a PLEX is felrak driver szinten amit be is tölt ha kell NAS -okon. Viszont nem olcsó az 55€ -ra még rájön a szállítás is.
Szerintem ezt az irányt választani nem a legjobb hacsak nincs semmilyen más megoldásra lehetőség és nem akarsz másik eszközt ...
Én is csak azért vettem mert szeretek ilyenekkel elbohóckodni a szabad időmben de a NAS-ba van most éppen. -
azbest
félisten
válasz
tupijani #2095 üzenetére
csak úgy nem. Bár az oreoval elvileg jobb támogatás jött be erre, de valsz a kernelből kihagyták a tunerek támogatását. A saját tunerjeim sem működtek csak úgy. Elvileg van talán egy-két fajta tuner, ami a tuner saját andoidos szoftverével megy, de csak azzal. Mondjuk nekem még mindnig kényelmesebb, hogy egy raspberry pi van az antenna/kábeltévé kábeljére kötve tunerekkel, s az összes telefon, box bárhol lehet a lakásbak külön kábelezés nélkül (tvheadend szerver a pin, és van hozzá app, amivel szépen beintegrálódik az androidtv felületébe [link])
-
Keem1
veterán
válasz
tupijani #1648 üzenetére
Amit én ellenőriznék:
- van-e elég sávszél
- wifi esetén biztosan 5 GHz-en van-e a box
- tuti HD adóval próbálkozol-e
- tuti az általam linkelt apk-t telepítetted-eA Set Rotation hogyhogy nem megy fel? Alapból nem lesz az appok listájában, mert nem tévés app, de ha van egy alternatív indítód, azzal el tudod indítani.
Amit még megpróbálhatsz: mindkét app esetén adatok törlése, majd eltávolítás, majd újratelepítés.
Nekem most frankón megy, már csak a távirányítós kezelés hiányzik, de nyilván az csak akkor lesz, ha a Liberty Group (majd később Vodafone) egyáltalán akar-e Android TV-s appot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy ruhás topik
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest