- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
urgoz
aktív tag
válasz
Faterkam #2652 üzenetére
Nekem 6-os Android van még fent hálisten. Youtube-bal eleinte semmi gond nem volt, pár hónapja kezdett el fagyogatni. Úgy oldottam meg, hogy kikapcsoltam az automatikus frissítéseket, és visszaraktam egy régebbi verziót. Azóta pöcc-röff megint. Este megnézem a verziószámot.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Faterkam #2652 üzenetére
Én anno CC ultra helyett vettem, max azért volt csalódás mert láttam, hogy mit ki lehetne hozni DE ha azt néztem volna, hogy akkor ugyan azért az árért kaptam jobbat egy rossz szavam se lehet rá.
Nem tudom most milyen azon a rendszeren (6.0) a YT ezért hazugság volna bármit írni rá mert az enyém frissült. Amíg ment nekem a YT-bal sose volt bajom, lokális tartalomra a SPMC -t majd a végén amikor fejlesztője átment az MrMC-hez azt használtam a NAS-ról és ezekkel se volt sose bajom. Az, hogy manuálisan kellet kapcsolnom a 60/50/24Hz -hez a képkimenetet ami még ha zavart is kicsit de a CC-n meg még ez a lehetőség se lett volna ...
A régi rendszerbe is megvolt az a hiba, hogy beragadt alvásba de ez nálam pld 2-3 havonta ha előjött és akkor is csak azért bosszantott mert be volt "dobva" a TV mögé és ilyenkor ki kellet bányásznom az áramtalanításhoz de még ezzel is együtt tudtam élni ...Nálam az Oreonál jutott el arra szintre, hogy lecseréltem. De igazából akinek adtam azoknál is a YT az pont használva is van a PLEX mellet és meg vannak elégedve vele (Mondjuk őket pld az, hogy fix 60Hz-en megy a kimenet 24 fps -es filmnél az pont nem zavarja észre se veszik a különbséget) ....
Tehát igazából sokszor az igények/felhasználos/ stb. miatt nem is egyforma a megítélés. -
gyugyo79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest