- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
Formaster #3613 üzenetére
Én utoljára amikor MiBoxon néztem akkor Kodi pluginal volt forrásnak enigmás box -ból UPC Digital meg Digi Kábel átadva + meg dreamPlayerTV-vel az android TV saját kliensébe a Live Channels-be is és jó volt azt leszámítva amit Azbest írt . De ez amúgy tuti javítható lenne a Xiaomi által mert előtte jó volt 100%.
De nem merném most így 100% -ra írni, hogy nem lesz az általad használt forrással ugyan ez a hiba itt is neked.
Ráadásul én szoktam olvasgatni az ilyen kütyükről és a Ftv4k -nak volt gondja a deinterlészel amikor kijött de a régebbikre (már) én nem olvastam ilyet mostanában ... -
gyugyo79
addikt
válasz
Formaster #3610 üzenetére
De ha 50p -s akkor az nem i-s. Tehát én is azt mondanám elsőre, amit azbest is mondott, hogy az egy már rosszul átalakított stream.
Én eddig csak Németektől láttam (persze biztos van másnál is) digitális tévéadásból olyat ami nemi
-s volt de az 720p -s adásnál és ugye azt nem is kellet alakítgatni. Náluk is az SD és a Full HD azi
-s volt.
Ha meg tényleg p -s az amit kapsz forrást ott nincs X azt még ha 25kép/sec sem próbálna meg semmi fél -képekként kezelni és egész képessé alakítani. -
azbest
félisten
válasz
Formaster #3608 üzenetére
milyen adás ez? Mert ahogy mondtam, nálam az élő mindigtv váltottsoros adás streamet, amit a saját vevőmről tvheadend addonnal használok kodi alól, az teljesen jól mutatja a videót a firetv stick gen2-vel. Vagy neked nem a stick van, hanem a vaskosabb 4k képes amlogic chipsetes firetv?
Míg a mibox esetén sajna csak felezett. Nem tudom tervezik-e xiaomiék a javítást egyáltalán, nem sok embert érint általában.
-
azbest
félisten
válasz
Formaster #3604 üzenetére
az olyan iptv ami tényleg tévés sugárzásból jött, az interlaced. Ha olyan forrást használsz, ami már transzkódolta, lehet ők rontották el és azért lett csíkos. Kipróbáltam a firetv-vel kodi18.2 -vel [link]. Jól működik firetv-vel.
A mibox3 még a 6os androiddal jól kezelte a váltottsoros tartalmat. Sajnos a 8as androidtv alatt valamit rosszul paramétereztek és ezért a mibox3 és miboxS alatt is csak fele függőleges felbontásban látszik a kép. Tehát csak páros vagy páratlan sorokat mutat, ami meglátszik a minőségen, főleg az sd adásoknál.
(#3601) Vitee
esetleg kodiban változtattál valamin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest