Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
válasz
aprokaroka87 #7083 üzenetére
YT-rol letöltött anyag csak SW alatt hajlandó elindulni és kiírja, hogy HW dekódolás nem támogatott. mp4
-
KD6-3.7
őstag
válasz
aprokaroka87 #7080 üzenetére
Az nem megy szoftveresen, viszont tökéletes a kép HW+ és HW alatt is! Na erre varjàl gombot.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
aprokaroka87 #7078 üzenetére
Én nem cseréltem benne CPU-t! Eddig jó volt?
Hát a 4k HDR anyagot 60mbps bitrátu 120GB-os gyűrűk urát végignéztem hiba nélkül kristály tiszta képpel és hangal.
Mind mkv és lehet az webrip, remux stb. bármi. Valamit valtoztattak a virágboltosok?
Valak más is panaszkodott erre nemrégen itt! -
KD6-3.7
őstag
válasz
aprokaroka87 #7075 üzenetére
HW és HW+ is ront a minőségen, a kettő közt nem látok különbséget. SW szebb, élesebb, tisztább viszont akadozik. Semmi triviális anyagra nem kell gondolni. Lehet ez 30mbps meg 10mbps bitrát. Mindegy.
Kodit használtam a kadenciahelyes lejátszás miatt, azt erre egyik napról a másikra elromlott a minőség. -
KD6-3.7
őstag
válasz
aprokaroka87 #7071 üzenetére
Fogalmam sincs milyen kodek, teljesen gyári beállításon van az MXPlayer. Inkább itt a nagyobb probléma, hogy a Kodi miért szaródott el??
-
gyugyo79
addikt
válasz
aprokaroka87 #3540 üzenetére
MxPlayer az áruházból tölthető androidTV -re. Ha meg volt véve androidra akkor az él erre a verzióra is. + így akkor a legújabb van meg mindig.
Nekem meg van véve és az utolsó verzió van fent mégis ott van a beállításokban az egyéni kodek (+ benne beállítva). Tehát az szerintem még mindig kell.Sima androidra volt az áruházból tölthető külön a kodek csomag is ami feltételezem frissül amikor az MX -hez kell újabb. De androidTV-re ilyet nem láttam.
-
donjohnson
addikt
válasz
aprokaroka87 #3540 üzenetére
értem, köszi az infót.
-
infectedmann
őstag
válasz
aprokaroka87 #3536 üzenetére
HW+ dekóderrel is el kezd akadni kb. 10-15 mp után. Egyedül az SW mód hajlandó lejátszani rendesen.
VLC-bennem tudom hol kell külön HW és SW mód között váltani, de ha csak annyit jelent, hogy kikapcsolom a HW módot, akkor sajnos nem boldogul vele, diavetítés lesz az egész.
Kodi-ban nincs esetleg erre opció? Mármint SW módra? Mert ha nincs nem kezdem el áttúrni az egész menü rendszert.
Bár nekem bőven elég ha az MX Player Pro SW módban le tudja játszani, azért tettem fel ennyi lejátszót, hogy ha van egy problémás videó fájl, akkor az egyik csak megküzd vele
-
infectedmann
őstag
válasz
aprokaroka87 #3531 üzenetére
Igazad van, SW módot nem próbáltam MX Player Pro-n csak a HW módot.
MX Playe Pro SW módban lejátssza rendesenDe azért érdekes, hogy csak az MX Player Pro és az is csak SW módban tudja rendesen lejátszani.
---Más probléma. Nem szoktam a kikapcsoló gombbal készenléti módba küldeni a Mi Box 3-at (ugyanis ilyenkor a rá kötött 2.1-es hangrendszer néhány másodpercenként pattogó hangot ad ki akár lehalkítom, akár nem), simán csak kikapcsolom a TV-t. Az esetek nagy többségében, mikor bekapcsolom a TV-t, akkor a beállított Backdrop képernyő védő fut, viszont néhány alkalommal valamilyen random egyszínű képernyő jelenik meg és ilyenkor bár a távirányítóra reagál a Mi Box 3, de nem jelenik meg a felhasználói felület és újra kell indítanom. Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel?
-
donjohnson
addikt
válasz
aprokaroka87 #3531 üzenetére
igen, én is az mx player-t akartam javasolni. nem feltétlenül a box hibája, hogy nem játssza le. inkább másik lejátszót kell próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest