- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
udna999 #2313 üzenetére
nálam nem. Az ilyen nagy frissítések után erősen ajánlott gyári helyreállítást csinálni a beállítások háttértár részen, hogy tiszta lappal menjenek az appok.
De lehet az is, hogy esetleg a háttérben még mennek frissítések. Szóval lehet csak várni kell kicsit, meg egy újraindíást csinálni.
-
vlacko
csendes tag
válasz
udna999 #2303 üzenetére
Szia!
Itt válaszolok inkább a HBO Go telepítős kérésedre.
Nem vagyok profi a témában, és küzdöttem vele egy kicsit az elején, mármint a Kodival, mert nem volt minden teljesen egyértelmű amikor először csináltam. Másodszorra már könnyebben ment, és valójában nem egy nagy wasistdas.
Én ezen HSZ alapján csináltam, és nyugodtan keress vissza, van még infó bőven a topicban,
1. Letöltöd ezt WBMC - Wonderbox appot a hivatalos Play-ből, ez egy Kodi clone vagy micsoda...
2. Letöltöd ezt a Lazarus Repot (ha jól tudom az összes fájl kell, és nem csak a "repository.lazarus-0.1.zip")
3. Pendrive-ról felmásolod a letöltött Lazarus fájlokat, vagy valahogy feljuttatod a Box-ra.
4. Elindítod a Wonderbox.tv-t és telepíted a feltett Lazarus-t mint kiegészítőt zip fájlból.
Itt a lényeg szerintem.
https://youtu.be/B-nI7hxHo8E?t=1935. Ezután tudsz már telepíteni Repository-ból (a Lazarus-ból), és itt már meg fogod találni az HBO Go appot.
6. Elindítod az appot és szépen beállítod az account adatokat,
Végül örülsz, hogy nem kell plusz egy eszköz.
-
azbest
félisten
válasz
udna999 #2303 üzenetére
- Ez lehet helyi hálózati probléma is akár, ha a wifi nem bírja a sebességet (5GHz-es, AC-s azért jobban megy, mint a 2.4-es, főleg ha sok szomszéd is zavarja). Egyébként lehet usb-lan adapterrel is használni (kínából 3 dolcsi körül már van 100-as).
- Vagy lehet hbo szerver oldali hiba is, előfordul, hogy amikor a különböző minőségű változatokat legenerálják, akkor kimaradnak részek, vagy kihullott valami szerverük, amin volt és akkor is átvált másikra.
- Vagy hbo oldali sávszélesség probléma, amire néhányan panaszkodni szoktak, hogy hiába akármilyen gyors saját net, de akkor is van, hogy bedugul némelyik műsor.Pécén, rendes appban többet tud bufferelni, ha csak időnként lassú a szerver, akkor azt jobban át tudja hidalni, mint a castos megoldás. Hotelben például újabban átszoktam amazon firetv-re a chromecast dongleről. Arra sincs európai hbo go egyébként
-
azbest
félisten
válasz
udna999 #2297 üzenetére
dehogy nincs. Már többször leírtuk.
Chromecast mód. Nem samsung képernyőtükrözés, hanem chromecast mód.
Itt 2:30-nál nyitja meg [link]
Ne zavarjon, hogy itt külön chromecast eszköz van, mert ugyanúgy működik a mibox. A telódon az appban rányomsz a castra, aztán kiválasztod a filmet és nézed. -
azbest
félisten
válasz
udna999 #2291 üzenetére
Van külön hbo go és telenor topic is. De mivel nekem pont van telenoros hbo go, így meg tudom mondani, hogy nem a telenor appal (mytv otthon a tévés) lehet nézni, hanem a hbo go saját megoldásaival. Az előfizetéssel csak fiókot kapsz a hbo go-hoz.
Ha kockás, akkor valami gebasz van. Esetleg lassú a wifi vagy lehet véletlenül mégis képernyőtükrözést csináltál. Ha részletes a kép, csak tömörítés darabossága látszik gyors mozgásnál vagy piros dolgoknál... hát a hbo go full hd felbontásban is csak 3 megabittel streameli a tartalmat.
Előbb kipróbáltam a chromecast módban és a kodis módban is (ahol meg tudom nézni a stream paramétereit is), és ugyanolyan volt.
Ahogy neten látom a smart view az képernyő tükrözés. A cast az appon belül jelenik meg, ha ugyanazon a hálózaton van a box és a telefon. Esetleg a google home alkalmazás kellhet a telefonra, ott chromecastként fel is kell ismerje a miboxot is.
-
azbest
félisten
válasz
udna999 #2287 üzenetére
Amúgy lehet a hbo akarja megfejni a gyártókat, hogy külön fizessenek nekik, hogy a tévéjükre / boxukra fejkerüljön. Fene se érti. Merthát láthatóan nem az ügyfelek érdekét nézik. Ahogy az amazon prime video for androidtv sem érhető el play storeból mindenféle eszközre, régebben csak a gyártó által előtelepítve volt. Aki máson akarta használni, az meg kimentett apk-kat kellett kézzel telepítsen, aztán vagy ment vagy nem ment.
-
azbest
félisten
válasz
udna999 #2285 üzenetére
Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye (hbo vs androidtv).
Panaszodat a hbo go ügyfélszolgálatnál iktathatod [link](#2287) udna999
ó, dehogy nem. Számtalan példa van bak lövésre.
De jelen esetben a szolgáltató az, aki miatt nincs hivatalos app rá, mert nem teszi közzé.Egyébként a mi box egyben chromecast is. Szóval a telefonos appnál a cast ikonnal ki lehet küldeni, hogy chromecastként játsza a filmeket a box. Nem a telefon képét tükrözi, hanem csak irányítja, hogy mit játszon le. Chromecast módban is elérhető a max minőség (720p és újabbban 1080p-t szoktam látni, amikor kodi alól használom). Hivatalosan.
-
gyugyo79
addikt
válasz
udna999 #2283 üzenetére
Gratulálok ...
Szóval akkor Magyarországon nincs is csak "f.s..." lejátszó mert :
Android TV -re az HBO Magyarország nem csinált klienst. A kelet európai kikerült béta változatot ami működött egy darabig kitiltották a szerverről ...
Viszont ->
Erre is van az az HBO GO kliens mint a sima androidokra (ez nem az elérhető legjobb megoldás mert nincs még 720p se).
Ezen is működik a Kodis kliens amivel az elérhető legjobb minőségbe nézhető az HBO GO (720p).
Ezen működik a cast amivel az elérhető legjobb minőségbe nézhető az HBO GO (720p).Mielőtt megint ide böfögnél valami okosságot az HBO oldalán van a felbontás maximalizálva ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest