Új hozzászólás Aktív témák
-
tupijani
tag
válasz
kuttykurutty #2113 üzenetére
Ne a repot keresd, hanem a kiegészítőket. Ott találsz olyat, hogy telepítés tárolóból. Ott lesznek a repok.
Rendszer/beállítások/kiegészítők/telepítés tárolóból
-
tupijani
tag
Valaki próbálta már, hogy egy usb dvb-c stick elindul-e vele? Az áruházban vannak programok, amik ezt sejtetik, de nem találok infót, tesztet erről.
-
-
tupijani
tag
Mivel alig egy hónapja van csak hdr képes tévém, ez nekem friss információ
Viszont a tv jósága, hogy a hangot automatikusan be tudja állítani, így a hangerő csökkenést nem veszem észre.
(#2048) donjohnson
Nem, valójában az történt, hogy es explorerrel akartam telepíteni, de amikor másik fájlkezelőt használtam, már felajánlotta. Úgy látszik, az es-nek vannak gondjai evvel (mással is sajnos). -
tupijani
tag
Néhány észrevétel, ami nálam az oreo 40 megás frissítése után problémát jelent!
- nincs lehetőség külső forrásból telepíteni (pl. Horizon go)
- nincs 4k hdr, 360 fokos video (youtube alkalmazásban néztem csak), a hdr automatikusra van állítva, legtöbbször a hdr videót hd (720p) formában játsza. Usb lan adapterrel, digi gigabites nettel néztem, a yt app szerint az átviteli sebesség kb. 54000Kb/sec.
- bármilyen színformátumra állítom, paszteles a kép, telítetlenek a színek
, rgb8, rgb10, stb.
A tv, amin teszteltem egy LG 43UK6950PLB. A készülék saját youtube lejátszójával ezek a problémák nem jelentkeznek, ezért tűnt fel a lejátszási különbség.
-
tupijani
tag
Nos, nekem a mindigtv, mytv, digi online és az Es file explorer pro is átküldi a képet és a hangot ( oreo ) egy Huawei P Smart telefonról (4k is). Remélem ez azt jelenti, hogy mindenkinek megoldódik a probléma.
-
tupijani
tag
Ismerem ennyire a rendszert, gigabites lan van, gigabites nettel, kb. 200 MBit sávszélességgel. Mivel az rtl klub hd simán futott hd minőségben, nem az általad írtak jelentik a probkémát. ÉS nem 4k, csak hd, sima n-es wifinek vinnije KELL.
Más: a Chrome telepìtése után a www.horizon.tv oldalon bejelentkezve simán megy minden hd-ben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest