- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
udna999
tag
válasz
donjohnson #2724 üzenetére
Bocs, ennyire nem görgettem vissza.
@zhorvath két újabb filmet néztünk meg az este, szemlátomást full hd-ban ment a stream, egyszer akadt meg csak és homokórázott úgy 3 másodpercet (300/150-es net).
-
udna999
tag
Apropó, arra van lehetőség, hogy a 4:3-as arányú Youtube videókat 16:9-re nyújtva nézzük?
Köszi
-
udna999
tag
Eddig egy régebbi típusú két antennás TP-Link routert használtam. Szakadozott az HBO GO cast, ezért lecseréltem a routert. Vettem helyette egy 3 antennás szintén TP-Link routert, aminek gigabites a lanja. Sajna azt már nem néztem meg, hogy tudja-e az új router az 5Ghz-et (persze nem). Na most az új routerrel folyamatosan eldobálja a wifi kapcsolatot, gyakorlatilag használhatatlan. Természetesen volt visszaállítás, semmi változás. Routeren is a legújabb fw van.
A keresztbe próbálgatások közben próbaképpen sorba kötöttem a régi routert az újjal és odatettem a régit a box mellé olyan 50 centire, lett is rajta full térerő és megszűnt a lassulgatás és szakadozás... -
udna999
tag
Na, most nyomtam rajta a második rendszer visszaállítást. Olyat csinál két napja (a frissítés óta) hogy folyamatosan leszakadozik a netről. Egy 3 antennás routertől 3 méterre (semmi nincs közte) fele térerőt mutat és 5 percenként megáll minden "nincs wifi kapcsolat" hibaüzenettel...
-
udna999
tag
Üdv,
köszi, megpróbálkozok még ezzel.
Illetve ami ma jelentkezett (tegnap feltette az új frissítést, nem volt vele gond), hogy irgalmatlan mód be van lassulva a box. Egy-egy gombnyomásra 2-3 másodperc múlva reagál, a Netflix úgy tölt be, hogy az elején még a logó és a hang is szaggat. Filmnézés kilőve, minden olyan, mint a képregény. Másnál is ilyen?
-
udna999
tag
Bocsánat, nem a klasszikus értelemben vett screen mirroring-ról beszéltem, hanem amit írtatok stream. Mi a hivatalos neve? Casting?
Tehát az HBO GO alkalmazás jobb felső sarkában ráböktem az ikonra, feldobta a mibox-ot és már megy is.
Ezzel, mint írtam az a gondom, hogy nem akarok még egy plusz kütyüt a tv mellé, ami nélkülözhetetlen a tartalomfogyasztáshoz. Pont ezért nem vettem Chromecast-ot.
Most délután néztem pár filmet castolva(?), és azt vettem észre hogy néha meg-megakad a film, és összeugrik pár másodpercre a felbontás. Mintha oda-vissza váltana 16:9 és 16:10 között. Olyan 5-8 percenként. Ez lehet az átvitel hibája, vagy valami szoftveres bug esetleg? -
-
udna999
tag
Üdv,
akkor tehát nincs megfelelő megoldás arra, hogy menjen a Mi Box-on az HBO GO...
Ennyi erőből rádugom a laptopot a tv-re és azon nézem...
Az Apple TV-n kívül van egyébként olyan média lejátszó, amit egyszerűen lehet kezelni és buherálás vagy tükrözgetés nélkül megy az HBO? -
udna999
tag
Telenor My TV viszont alapból elérhető a Mi Box-on. Elvileg náluk elérhető az HBO csomag.
-
udna999
tag
Üdv,
tehát akkor 2018-ban a Mi Box 3-on az HBO GO nem működik?
Négy szónál is kevesebb szóval jellemezném ezt a lejátszót:
f.s...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest