- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Tedd fel ezt az appot a telefonodra, és azzal is tudod távirányítani a boxot. Ami miatt én elsősorban használom, hogy van benne szöveges bevitel is, így nem a tévén megjelenő billentyűzettel kell p0csölni.
Persze ez a keresés mezőbe manuális bemászást nem helyettesítheti (amire választ kaptál), hanem csak a szövegbeírást. Én pl. utálom a szöveget a távirányítóval beírogatni.
-
-
azbest
félisten
Úgy látom régebben másnál is jött ki ilyen [link]
Ami kapásból eszembe jut, hogy érdemes megnézni, a legfrisebb v1901-es build-ű firmware van-e a boxon. Ha régebbi van, akkor valamiért nem frissült be ota rá.
Azt is érdemes nézni, hogy a google cast app friss-e, a play store tud-e frissítéseket telepíteni. (akár ha nincs elég szabad hely, az is bekavarhat ennek)
Az előbbi kettőre valószínűleg a gyári állapot helyreállítása lehet megoldás, hogy helyrerázza és települjenek a frissítések.Ezen kívül a hdmi kimenet beállításainál a deep color legyen off, mert úgysem támogatják a tévék. Lehet próbálni felbontást, képfrissítést változtatni még. Néhány régi tévén a yuv móddal is gond lenne, de az másképp torz színt eredményezne (inverz, zöld vagy rózsaszín). Ezesetben force rgb opció segítene, de az sajnos hiányzik a mostani firmwareből. Nem tudom, az oreo valójában mikor jön ki rá, ott állítólag több opció is lesz.
Ha a tévén lehet esetleg pc módra állítani a hdmi bemenetet, akkor az is befolyásolhatja, hogyan kommunikál a boxszal.
Amúgy van olyan monitorom, amin rózsaszín a képe a chromecast2-nek, ha a monitort később kapcsolom be, mint a sticket
Ott ezt az "oldotta meg", hogy egy hdmi switchet tettem elé, s akkor más videomódot választott. Ki lehet fogni olyan kombinációkat, amelyek nem működnek jól együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest