Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aprósólyom

addikt

válasz lexter00 #82 üzenetére

Magas igényeket támasztok az biztos. Viszont megtapasztaltam a tesztjeim alatt, hogy általában a hangzáskép silány, viszont hangos. Én nem vettem észre, hogy mennyire elszoktatott a minőségtől az első mobil hangfalam (Creativ D100). Auztán a második sokkal jobb lett, kis hangerőn elég szépen szól, fentebb elkezdett torzítani a mély, de közép hangerőn egész jó. (TDK Trek MAX A34) Aztán a TDK-t elkezdtem összehasonlítani boltokban. Kiderült, hogy amit mélynek hittem, köze sincs a valós élményhez. Most Sanstrom Hercules-t használok, ez már kezd normális élményt adni. Ha egy TDK Trek MAX-ot említek, akkor azt kell elképzelni, hogy az jobb (Azért állítom, mert élőben teszteltem üzletben.) mint egy Charge 2+ vagy Charge 3, amit tesztekben egész pozitívan reklámoznak.

Azért tenném egy tisztesebb hangrendszer mellé, hogy összehasonlítsam őket. És a lehetőségekhez képest, viszonylag kellemes élményt adjon. Sajnos ezek a termékek lenyomják a minőség iránti igényünket úgy, hogy észre sem vesszük.
    Csak annyi lenne a tanulság, hogy ne a márkát nézzétek, hanem hasonlítsatok össze pár hangfalat élőben, és figyeljetek a teljes hangzásképre, és csak azért mert most ezek új cuccok, ne vegyétek meg, csak, hogy legyen. (Mint ahogy én is megvettem párat.)

Új hozzászólás Aktív témák