- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Magas igényeket támasztok az biztos. Viszont megtapasztaltam a tesztjeim alatt, hogy általában a hangzáskép silány, viszont hangos. Én nem vettem észre, hogy mennyire elszoktatott a minőségtől az első mobil hangfalam (Creativ D100). Auztán a második sokkal jobb lett, kis hangerőn elég szépen szól, fentebb elkezdett torzítani a mély, de közép hangerőn egész jó. (TDK Trek MAX A34) Aztán a TDK-t elkezdtem összehasonlítani boltokban. Kiderült, hogy amit mélynek hittem, köze sincs a valós élményhez. Most Sanstrom Hercules-t használok, ez már kezd normális élményt adni. Ha egy TDK Trek MAX-ot említek, akkor azt kell elképzelni, hogy az jobb (Azért állítom, mert élőben teszteltem üzletben.) mint egy Charge 2+ vagy Charge 3, amit tesztekben egész pozitívan reklámoznak.
Azért tenném egy tisztesebb hangrendszer mellé, hogy összehasonlítsam őket. És a lehetőségekhez képest, viszonylag kellemes élményt adjon. Sajnos ezek a termékek lenyomják a minőség iránti igényünket úgy, hogy észre sem vesszük.
Csak annyi lenne a tanulság, hogy ne a márkát nézzétek, hanem hasonlítsatok össze pár hangfalat élőben, és figyeljetek a teljes hangzásképre, és csak azért mert most ezek új cuccok, ne vegyétek meg, csak, hogy legyen. (Mint ahogy én is megvettem párat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest