Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbubby00
őstag
válasz
megsemmisito #134 üzenetére
Nekem már párszor leesett magasabbról is (ablakpárkányról lemászott, asztal közepéről), de nem vettem rajta észre, hogy bármi baja lenne. Bár, egyszer azthittem, hogy tönkrement, mert csak az egyik oldala szólt, de kiléptem a böngészőből, megnyitottam a zene alkalmazást és egyből megjavult, valószínűleg mono lehetett a közvetítés?!
Én sokszor hallgatom fullon, nemhiszem, h baja lesz tőle, pedig bő 1,5éve már használom. -
megsemmisito
tag
Sziasztok!
A napokban érkezett meg hozzám is ennek a hangszórónak az angol verziója. Kertben van használva, még 10-15 méterről is hallani, egész jó. Annyit szeretnék kérdezni róla, hogy ha max vagy ahhoz közeli hangerőn (20 állásból 17.-en) van használva órákig, attól lehet-e valami baja? Meg, az tűnt fel, hogy az eddig próbált 2 youtube videónál (filmkritika tehát beszédhang nem zene) néha berecseg még fél hangerőn is de csak egy pillanatra, az mitől lehet? -
Hibásan közvetíti a telefonra az akku állapotát és néha hirtelen megjavul hogy 40%. Ettől eltekintve jó sokat morog és mászik az asztalon figyelni kell rá, hogy ne essen le.
-
Nekem angolul mondja hogy 100-90-80 stb % de ha lemerül valami védi az akkut vagy totál leáll? Nem fogom kipróbálni hátha valaki.
-
Üdv! Én egy kék DB tehát a B nevűt kaptam. No mSD card verzsön. Nem is kell, a kérdésem van e valakinek, mennyibe tér el az üzemidő vagy bármi?
Valóban jól szól y meglepően jól. Sőt! -
roti13
tag
Hali!
Lenne egy problémám, jó lenne ha valaki tudna segíteni!Eddig ment rendesen a hangszóró, aztán nem rég adódott egy kis problémám:
A laptophoz bluetoothon próbáltam kapcsolni aztán megadta magát és nem akart összekapcsolódni.
Gyorsan szépen ki is töröltem a párosított eszközök közül(már volt csatlakoztatva, sokat használtam), azóta nem tudom vissza csatlakoztatni.A telefonnal ugyan úgy működik rendesen.
Próbáltam a gépen törölni még a bluetooth drivert is, frissíteni a bluetooth beállításokat random neten talált microsoftos útmutatók alapján, de nem megy.
Amikor párosítom a kettőt, egy pillanatra felvillan hogy csatlakoztatva ( a ketyere nem magyaráz kínaiul, pedig ha csatlakoztatok hozzá valamit akkor szokott!), majd vissza ugrik párosítva, és a kettő váltakozik.
Amikor megpróbálom a manuális csatlakoztatást akkor: Sikertelen volt a művelet, ellenőrizze, hogy látható e blablabla (mellette van és villog a fehér kör szóval igen.).A dedikált bluetooth gombot is nyomtam a hangszórón amíg megint el nem kezd villogni, de így sem jött össze.
Valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm! -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
A mai nap én is a tulaja lettem egy ilyennek.
Van esetleg vmi olyan oldal ahol letudom ellenőrizni sorozatszám alapján, hogy eredeti-e a készülék?
Esetleg garancia ellenőrzés, stb. -
Buccer
tag
Találtam egy friss tesztet. Ez egy új verzió vagy a régebbi modell, csak most írt róla ez az oldal?
[link] -
ProEvoFan
nagyúr
Tegnap megjött a hangfal.Tényleg faszán szól, kicsit le is döbbentem tőle.
Xiaomi redmi 3s telefon töltője ugye kompatibilis a hangszóróval?Tehát nyugodtan tölthetem vele? -
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy ide illő lesz a kérdésem, de nem tudom, hogy hol máshol tehetném fel.
[link]Rendeltem egy ilyen fülest futáshoz. Meg is jött, a csomagban volt egy USB kábel meg a füles.Kipróbáltam, működött is, csak hát ugye lemerült. És itt jön az én problémám. Hogy kell ezt feltölteni?Hiába dugom be a PC-be vagy 220-ba. Remélem tudtok segíteni. Köszi szépen
-
awesomeTOAD
csendes tag
Sziasztok!
A bluetooth hangszórómmal van egy kis problémám, és mivel már jó ideje nem találom a megoldást, hátha itt ki tud valaki segíteni. Szóval: van egy Xiaomi bluetooth hangszóróm (2 hangszórós, csak bekapcsoló gombos), ami MIUI alatt pöpecül működik, ám bármilyen más rendszer alatt a hangerő szintek meg vannak bolondulva. A 0 hangerő működik, aztán egyre hangosabb lesz (wow), de kb. a 3. hangerőszint már üvölt, aztán a 4. nagyon halk és innen fokozatosan lesz hangosabb, ha növelem a hangerőt. Eddig azt hittem a LineageOS hibája, de kipróbáltam JBL GO-val is, és azzal hibátlanul működik a telefon. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a megoldás? -
bbubby00
őstag
Nem írja h vízálló szabvány lenne, de ha mégis jobban bírja a strapát, elgondolkodtató lehet a TDK.
Akksija is többet bír, talán a töltöttségi szintet nem kínaiul mondja be (google transletal tökéletesen meg lehet tudni a Xiaominal is).
Én csak egy Arany Mi tulaja vagyok. Minőségi az összeszerelés, de kültéren betonon hagyva hamar karcolódik. Bár nem befolyásolja a hangminőséget. -
Buccer
tag
Nem nagyon pörög mostanában a topic de gondoltam teszek egy próbát.
A hétvégén akciózza a TDK az A28 típusú hangszóróját. 1-2 ezerrel drágább mint a Xiaomi, viszont van azonnal.
Van valakinek tapasztalata netán mindkét készülékkel?
Melyiket érdemesebb venni csak zenére? Telefonálni nem akarok rajta.
Köszi! -
bbubby00
őstag
Szia!
Én innen rendeltem EUSTOCK.
Többször is vásároltam már tőlük, mindig időben és azt kaptam amit megrendeltem, csak ajánlani tudok őket!
1év garival adják a termékeiket, amit magyarországon is tudsz érvényesíteni!
Remélem tudtam segíteni! Én nem bántam meg ezt a kis masinát
(#112) Orcsi:
ÉN nem gyerek fejjel is azt mondom, h jó kis cutz, akár egy kis összejövetelhez, vagy kertbéli tevékenységhez egyaránt megfelel.
Múltkor fürdőfelújításnál vettük hasznát, egyszerűbb pakolgatni, mint egy nagy rádiót.
A hangja?! Untig megéri az árához képest. Nem torzít, bár az akksi lehetne hosszabb életű. -
Orcsi
aktív tag
Huh most jött meg ez a kicsi kis készülék ... kicsit féltem milyen lesz a hangja ennyi pénzért (btw van egy Bose Minim ) DE árához képest szerintem nagyon faint abszolút ajánlom mindenkinek.
A kettőt összehasonlítva tényleg jobb a bose DE azért az nem 10k körüli volt ... szóval gyerek nagyon fog neki örülni a Redmi3s (arany) mellett ... csajos kis buli cucc ... tinédzsereknek ez kell most
Annó én inkább böszme hangfalakat csináltam az Orister erősítőmhöz most meg ilyen mini cuccokkal lehet instant bulikat csinálni ... nagyot változott a világ 30 év alatt
-
Azúr77
tag
Sziasztok!
Nézegettem én is e remek darabot ,itthon is találtam Ez lenne az ,amit ti is rendeltetek?Adatok alapján nem tudom melyik melyik. -
-
bbubby00
őstag
Most jött meg a hangszóróm
Mit ne mondjak, eddig csak bluetooth-on keresztül próbáltam ki, de szobában jól állja a sarat!
Félig feltekert hangerőnél is jól szól már, telefonálásnál a mikrofon is jól üzemel.
Ha nem tudjátok, hogy hány %-on van éppen az akku töltöttsége, akkor gomb megnyom és google translate kiírja a tutit
Nem bántam meg a vásárlást, szvsz jobban szól, mint a JBL Go (ennyi összehasonlítási alapom volt).
Sokat vaciláltam egy JBL Flip2 vagy drágább hangszórókon, de arra amire kell, tökéletesen ki fog sztem ez is szolgálni.
Apropo, az anyaminőség pazar, előkelő hatású.
Tehát aki kevesebb pénzt szán ilyen dolgokra, ezzel a termékkel meg fog elégedni
Ja és ismét köszönet az EUstocknak a gyors és pontos kiszolgálásért! -
cukimajom
tag
Ennek a hangszórónak van olyan hangja, mint a Sony SRS-X2-nek?
-
kuthim
tag
Koszi a valaszokat, sajnalom, mert akkor nem tudok csak ugy betenni egy SD kartyat lejatszani.
Elotte a gyokerkonyvtarba kell masolni a fileokat,
Egyebkent csak itt a Mobilarena leirasaban olvastam, hogy csak a gyokerkonyvtarban levo fileokat tudja lejatszani.
A Xiaomi oldalan ezt nem irjak, igaz azt sem hogy az alkonyvtarakbol is le tudja jatszani az MP3 fileokat.
Szamomra ezzel elvesztette azt az elonyet hogy SD kartyarol is le tud jatszani, marad a telefonrol torteno lejatszas. -
kuthim
tag
Sziasztok,
Napokban vettem egy ilyen Xiaomi BT speakert, nagyon meg vagyok elegedve vele, csak az SD kartyarol nem tudok zenet lejatszani.
Akinek van ilyen, attol kerdezem, hogy tenyleg csak a gyokerkonyvtarban levo MP3 fileokat jatsza le, ahogy a leirasban van?
Ha a fileok alkonyvtarakban vannak akkor nem talalja meg, oket?Koszi
-
Halkow.
senior tag
Akkor veszek még egyszer Bluetooth hangszórót, ha végképp megoldják, hogy a hang semennyit ne késsen. Nagyon idegesítő tudd lenni...
-
Krill77
őstag
válasz
SkylineGTR76 #98 üzenetére
https://www.amazon.com/Wireless-Bluetooth-Waterproof-Dustproof-Flashlight/dp/B011E49E6Q?_e_pi_=7%2CPAGE_ID10%2C8513365156
22 dollár ez cucc es 2x5 watt. Nem lehet rossz.
-
Én most vettem meg 2 hete 6-ért az Square Boxot, szerintem dupla annyit felesleges érte kiadni. Azon mondjuk nincs léptető gomb de hát annyi baj legyen.
-
tothmaxy182
őstag
Bár az előző hozzászólásomban nem említettem, de hardverapróról vettem. Az előző tulaj egy nyereményjátékon nyerte, 1-2 hónapig pihent a polcán, aztán inkább eladta. Szóval a szó szoros értelmében nem újan vettem, de valójában új volt... Konyhába, sütés-főzés mellé, szereléshez tökéletes!
-
dlaj
őstag
válasz
SkylineGTR76 #98 üzenetére
Tényleg szép darab, remek reklámfotókkal.
Hallottad is szólni? Magyarországra is elküldik? Tényleg a UK-ból jön tréfa mentesen? -
SkylineGTR76
tag
Ennyiért ez is megjön angoloktól: https://www.amazon.co.uk/dp/B011B1XYCC/ref=pe_385721_141379091_TE_dp_1
Hangerő buitális, nagy akksi, időjárás álló, a beépített Led meg
-
dlaj
őstag
válasz
hallerlaller #91 üzenetére
Igen, a Level Box elég harmatosan tolja hangerőt.
-
Dzsekkk
csendes tag
válasz
tothmaxy182 #80 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy honnan sikerült ilyen jó áron beszerezned?
-
szupermacs
veterán
Az már nem túl mobil cucc. Buliba nem vinném, mert plusz táska kellene hozzá. Méretben amit említettem még befér a piák mellé, mert csak egy kicsivel nagyobb egy doboz sörnél. Nagyobb cuccot meg ugye nehezebb cipelni.
De ezen én is gondolkodtam régebben, csak vigye az, aki súlyt akar cipelni.Nekem arra kellett a hangszóró, hogy ha streetelünk és iszunk, akkor közben kitegyük a padra és hallgassuk.
-
Laci.M
senior tag
válasz
szupermacs #89 üzenetére
Ennyi erővel én meg azt mondom, hogy Harmann Kardon Go + Play.
Halljátok leesett az állam, olyan durván szól a cucc. Simán lenyomja a hifiket, van benne basszus is rendesen. Hétvégén volt egy legénybúcsú, arról szólt a zene és szobába elég volt bőven!
Egy kerek Xiaomit használó 100%-ig megelégedett tulaj. Biztos tuti lehet ez a kis cucc is, szívesen meghallgatnám élőben is.
-
ZolkoW
őstag
válasz
hallerlaller #92 üzenetére
ki fogom próbálni
tegnap direkt ellenőriztewm, csontig merült a kis doboz (még vagy 2 órát ment, miután pirosra váltott a led, ennyire nem szoktuk kinyírni máskor, szóval az 5-6 óra, vagy nemtommennyi idő tényleg benne lehet, igaz, nem szólt hangosan), de a telefonomon a kijelzés végig félig telinek mutatta az akksit.
én úgy vagyok vele, hogy 10-12-t még kiadok egy ilyen kis dobozért, de többet nemigen, hiába jobb. ettől ennyit várok, és ebben benne van az is, hogy ne üssön meg a guta, ha leejtem, stb.
amit szívesen vettem volna, ha az USB kábel segítségével nem csak tölteni lehet, hanem mondjuk elérni 1-2 funkciót, pl. másolni az SD kártyára, esetleg szerkeszteni lejátszási sorrendet, de nem nagy érvágás..
-
hallerlaller
addikt
válasz
forgonati #70 üzenetére
Én is gondolkoztam ezen, de visszatart hogy kínaiul beszél. Így sosem tudja az ember hogy épp hogy áll az akku. Érdekes, hogy az Indiába gyártott verziók angolul beszélnek, viszont azokon meg nincs SD slot.
erre találtam egy megoldást: google translate alkalmazás a telefonon, megnyomod a mikrofon ikont és a hangszóró elé tartod majd ugye azt magyarul is felolvassa, vicces ahogy a gépek beszélgetnek egymással, de működik
-
hallerlaller
addikt
Nekem volt szerencsém összehasonlítani egy samsung level box mini mellett, ennek az összeszerelési minősége magasan veri a samut, a level box mini teteje műanyag és nyomásra nyekereg. Itt mivel egybeöntött alumínium a ház, semmi nyekergés, nagyon egyben van. Hangzás: Level box mini-nek valahogy tisztább a hangja, mivel hátrafele jönnek ki belőle a mély hangok, viszont hangerőben alulmarad, xiaomi pocket nagyon durva mélyeket produkál, a hangerő meg olyan szinten szakít benne, összességében nekem jobban tetszett.
Ja és a eustock kínai verziót árul, ugye ebben van memkártyának is hely, szemben az angol verzóval, ja és kínaiul mondja az akkumulátor százalékot, tök poén, nekem tetszik xd -
kymco
veterán
válasz
szupermacs #89 üzenetére
Korrekt
-
szupermacs
veterán
Tudom, de számomra az az árkategória, ami elkezdi kiszolgálni az elvárásaimat egy hordozható hangszóró képében.
Nekem ezek a kis csenevész hangszórók inkább pénzkidobásnak tűnnek. Évekig volt egy kisebb, de azt mondom, hogy a BT hangszóró az a kategória, amire megéri félretenni még egy kis pénzt, mert fényévekkel jobb a minősége egy olyannak, ami kétszer ennyibe kerül.
-
kymco
veterán
válasz
szupermacs #87 üzenetére
De az más árkategória...
-
szupermacs
veterán
Maradok inkább a JBL Charge 2+-nál.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Aprósólyom #85 üzenetére
Helyén kell kezelni ez nem a 40-50 ezres kategória így felesleges azokhoz hasonlítani. Egyértelmű, hogy azokat meg se közelíti, méret meg a másik fele. A legtöbb embernek bőven elég amit ezek az olcsó hangszórók tudnak és nem sokan adnak ki szívesen 40-50 ezret egy komolyabbért.
-
Aprósólyom
addikt
Magas igényeket támasztok az biztos. Viszont megtapasztaltam a tesztjeim alatt, hogy általában a hangzáskép silány, viszont hangos. Én nem vettem észre, hogy mennyire elszoktatott a minőségtől az első mobil hangfalam (Creativ D100). Auztán a második sokkal jobb lett, kis hangerőn elég szépen szól, fentebb elkezdett torzítani a mély, de közép hangerőn egész jó. (TDK Trek MAX A34) Aztán a TDK-t elkezdtem összehasonlítani boltokban. Kiderült, hogy amit mélynek hittem, köze sincs a valós élményhez. Most Sanstrom Hercules-t használok, ez már kezd normális élményt adni. Ha egy TDK Trek MAX-ot említek, akkor azt kell elképzelni, hogy az jobb (Azért állítom, mert élőben teszteltem üzletben.) mint egy Charge 2+ vagy Charge 3, amit tesztekben egész pozitívan reklámoznak.
Azért tenném egy tisztesebb hangrendszer mellé, hogy összehasonlítsam őket. És a lehetőségekhez képest, viszonylag kellemes élményt adjon. Sajnos ezek a termékek lenyomják a minőség iránti igényünket úgy, hogy észre sem vesszük.
Csak annyi lenne a tanulság, hogy ne a márkát nézzétek, hanem hasonlítsatok össze pár hangfalat élőben, és figyeljetek a teljes hangzásképre, és csak azért mert most ezek új cuccok, ne vegyétek meg, csak, hogy legyen. (Mint ahogy én is megvettem párat.) -
dlaj
őstag
Van valakinek ilyen, vagy bármilyen Xiaomi hangszórója Kecskeméten?
Szívesen összehasonlítanám a Samsung Level Box-szal, ami elég jó ugyan, de szerintem ezek jobbak. (Privátban kérném az esetleges megkereséseket.)
-
lexter00
őstag
válasz
Aprósólyom #81 üzenetére
Miért tennéd egy rendesebb rendszer mellé?Mert talán annyiba kerül mint egy rendesebb rendszer?Nem hinném!Ezeket laptop mellé találták ki, vagy ha kint vagy a kertben,bográcsoltok vagy grilleztek arra is jó.Sokat dolgoztam éjszakai műszakban egyedül (senkit nem zavartam vele) és sokkal jobb volt mint ha fülest használtam volna.Én még a fürdőszobába is viszem magammal mert szeretem ha szól valami közben.
A helyén kell kezelni ezeket a kütyüket és akkor nem fogsz csalódni.Jó ok a nagyon olcsó sz@rok tényleg semmit se érnek de ezek a Xiaomik igen is jók.Nekem ilyen van és imádom [link] 6eft volt. -
Aprósólyom
addikt
Szerintem JBL Xtreme és hasonló társai alatt minden csak parasztvakítás pár kivétellel. Csak egy rendesebb rendszer mellé kell tenni ezeket az olcsó csodákat és akkor tapasztaljuk meg, hogy mennyire silány a hangzásviláguk. Valójában arra jók ezek, hogy az egyszer már jó minőségben hallott zenét felidézze. Ennyi.
Tapasztalatból beszélek. Összesen 4 Portable speaker fordult meg a kezem között. (Ebből a HK GO+Play volt a legjobb.) És kb. 1 tucatot teszteltem elektro üzletekben. Most 3 van a tulajdonomban. Azokból a legjobb a Constellation Audio által tervezett Sandstrøm Hercules, kb. 40k-ért. A JBL Charge sorozat elbújhat mellette (2, 2+, 3). A JBL-eket nem is értem, hogy hova árazzák?! -
tothmaxy182
őstag
Egy ideig én is gondolkodtam egy ilyenen, illetve főleg ennek a kistestvérén. Aztán végül vettem 5000-ért egy Huawei AM10-est. Nagyon jó vétel volt, tökéletesen teszi a dolgát.
-
floratm
senior tag
Ennek az elődjéhez volt szerencsém. Ujboli beszerzésen gondolkozom, és nagy dilemma hogy ez vagy a kerek verzio legyen, amiből ugyláttam hogy szintén csak nemrégiben adtak ki ujat.
Valaki esetleg mér nézte hogy árban, méretben aksiban melyik nyer?
-
riszter
senior tag
-
Mandarinn
senior tag
Nekem is van egy ilyenem, elégedett vagyok a hangzással ennyi pénzért, pedig jack kábellel még nem is próbáltam. Arany színben elég jól néz ki szerintem.
A kis kínai hölgytől nem kell félni aki benne van és kérésre mondja a szuflát mert a mobil kijelzi alapból fent az állapotjelző sávban a csatlakoztatott bt eszköz fennmaradó akkuszintjét. Legalábbis nálam,Lg G4-en.
Szóval vegyetek mellé egy G4-et is.
Színben is passzol.
-
forgonati
őstag
Végülis igaz, csak nálam mondjuk előfordul hogy napokig használom, és elfelejtem hogy előtte mennyit volt töltve, meg mennyit használtam. És ha hirtelen kell vinnem magammal, akkor nem tudom megnézni hogy érdemes-e magammal vinnem, vagy pedig 20 perc után úgyis le fog merülni. A Flip2 ezért nagyon tetszik, mert 4db pici leddel jelzi hogy mennyi az annyi.
Amúgy youtubon is ajnározzák ezt a Xiaomit, hogy mennyire hűde, hát lehet hogy majd berendelek egyet Ali-ról, ott már 35$-ért kapható.
-
forgonati
őstag
Én is gondolkoztam ezen, de visszatart hogy kínaiul beszél. Így sosem tudja az ember hogy épp hogy áll az akku. Érdekes, hogy az Indiába gyártott verziók angolul beszélnek, viszont azokon meg nincs SD slot.
igori:
Nekem is volt Kitsound Gravity, az egy Earson ER151 vagy egy Speedlink Triox, csak más néven. Olcsó kínai vacak, ami csomó más név alatt is kapható. Nekem 2 hónap eltört a csatlakozókat védő kis gumi vacak, pedig nem nyitogattam naponta. Majd fél év után az egyik hangszórója elkezdett torzítani mint állat. A mostani JBL Flip2 fényévekkel jobban szól, mondjuk drágább is jóval.
-
lexter00
őstag
válasz
Donki Hóte #25 üzenetére
Elődje?Szerintem meg köze nincs hozzá,nagyon nem egy árkategória a kettő.
Más : Nekem a kicsi kerek van már fél éve,hihetelen jó ár/érték aránya van az üzemideje meg álom kategória 25-30 óra egy töltéssel.
-
igori
tag
Én egy KS (KitSound) Gravity-t vettem, de ez pont Bluetooth kapcsolat esetén szól jobban... Kábellel halkabb is és mintha nem is ugyanaz lenne....
-
f(x)=exp(x)
őstag
Nekem a kerek van, nagyon szeretem, bár már közel egy hónapja szervizbe van...nesze neked 14 nap átfutási idő.
-
pengekcs
csendes tag
Nekem meg a blitzwolf nevu kinai gyarto cuccai jottek be, foleg az uzemido, es nemi utlegeles / vizcseppek elleni hasznalat miatt. Blitzwolf BW-F2, bt + aux, micro usb-n toltheto, beepitett 2000mAh-s 18650-es aksi (ami ha ugyesen szet tudod szedni, cserelheto is, pl. NCP 3500mA-s -ra, egy kis extra uzemido-ert meg). Csak egy hangszoroja van, de gondoltam hogy ugysem egy komoly minoseg, inkabb tovabb szoljon mint a ket hangszoro. A 2000 mAh feltoltodik 1,5-2 ora alatt kb. Egy hibaja van csak, amikor be vagy kikapcsolod brutal hulye csilingelo dallammal tudatja a vilaggal hogy bekapcsolt / kikapcsolt. Ezt leszamitva tokeletes, ugyanugy minimal design mint a xiaomi. Es szetszedve latszik hogy minoegibb cuccokat hasznalnak. Kb. 20 dolcsiert leeht venni, pl. innen.
Nekem megerte, bar ez meg csak a 2. bt-s cuccom. micro sd ugyan nincs benne, de ugyis spotify-t hallgatok altalaban rajta valamirol rakuldve.
-
Matada2.3
veterán
Minden Xiaomi hangkeltő kiegészítőben el van kicsit túlozva a basszus. A fiatalságra építenek, szóval ez érthető.. Az én Pistonom is nyomja a mélyeket a fülembe, ha kell ha nem néha.
-
antim
tag
Otthonra keresek olyan hangszórót amelyik a Googe Cast protokollt is tudja. Van valakinek javaslata?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Donki Hóte #25 üzenetére
Ez jó ötlet.
-
7Heads Drago
veterán
Hát.....
Nekem ilyen van.[link]
Az ára per pill 28 euro, van töltötség kijelzője, és max hangerőn kb 5-6 óràt tud. Kis hangerőn meg több mint 15 órát. És nem kell a kinai csajt hallgatni. Most rendeltem meg a 2-ikat, mert túl nagy rá a családi igény. -
Tibee86
nagyúr
Köszi, a kereső használatával jól állok, pont azért kérdeztem rá mert ezt a típust nem találom.
Amit linkeltél olyan van nekem is csak a fehér, de én azt keresem amiről a teszt is szól.ollie:
Pedig a 3. volt, de a színkavalkád miatt meg se nyitottam.
13-ért inkább várok amíg megadja magát a régi, vagy valami akcióra. -
dlaj
őstag
válasz
gaboca0314 #46 üzenetére
Köszönöm.
-
Balint1408
aktív tag
Nem rossz.
-
Dava
tag
Nekem a fekete, henger formájú van egy ideje, imádom! Bár azon nincs semmilyen bemenet, csak bluetooth meg egy USB-töltő, de amire való, arra tökéletes. Elegáns, fém ház. A hangja is nagyon jó, a mély meglepően erős. Az akksi jó sokáig bírja. Telefonálni kiváló. 30 dolcsi volt, nagyon megéri. Egyedül egy hangerőszabályzó hiányzik, de az is kisebb kényelmetlenség csak, hisz a telefonon lehet állítani.
-
Tibee86
nagyúr
Valaki bedobna egy linket róla, vagy bangood-on hiába keressem?
-
szaszapi
őstag
Hát ez egy megcsúszott cikk, nekem 8 hónapja van egy ilyen a birtokomban, amúgy köszönjük a cikket!
-
ZolkoW
őstag
én a xiaomiforsale-től rendeltem, de alig volt olcsóbb úgy, mint a cikkben említett ár. ha akkor lett volna itthon, és ennyiért, biztos inkább tőlük vettem volna.
-
Legendd
senior tag
Még én is ezt használom és teljesen oké, bár tényleg figyelni kell, hogy YouTube-ról vagy mondjuk Spotify-ról megy a muzsika, mert a minőségkülönbség nagyon hallható. De korrekt, nekem a szobába nem kell több most.
-
Potrien
senior tag
válasz
gaboca0314 #35 üzenetére
Igen ,honnan rendelted,és mennyiért?
-
dlaj
őstag
válasz
gaboca0314 #35 üzenetére
Adnál egy linket, a rendelési oldalról?
-
gaboca0314
tag
Egy hónapja használom én ugyanezt a kütyüt. 2 hét alatt megjött Kínából. Nagyon sokat gondolkoztam mielőtt megvettem, de úgy voltam vele, több hülyeségre is elköltöttem már pénzt, hát akkor meg miért ne egy ilyenre.
Kihangosítóként tényleg nem valami acélos, de hangzásban nekem tökéletesen megfelel, igaz nem vagyok audiofil, de szerintem hétköznapi használatban egy normál méretű szobát simán megtölt zenével, úgy hogy ha szól, kiabálnod kell a másiknak hogy megértse azt amit mondani akarsz neki. Nekem simán megy 6 órát is, pedig nem kis hangerőn szoktam hallgatni. Nyilván nem egy BOSE de ennyi pénzért szerintem rohadtul megéri, mert a méretéhez képest elég bika, és tényleg annyira kicsi, hogy mindenhová magával viheti az ember. Aki nálam hallotta, hogy hogyan szól, az mind meg volt vele elégedve.
Ja és mivel fém az egész, elég strapabíró a kicsike. -
pomorski
őstag
Köszi a cikket, jó volt olyanról is olvasni, ami számomra "elérhetetlen".
-
aha.e
tag
válasz
Donki Hóte #31 üzenetére
Mert az volt jó áron! Mint a xiaomi powerbankok-nál is, voltak olyan színek, amik drágábbak voltak.
-
aha.e
tag
válasz
Donki Hóte #31 üzenetére
Mert az volt jó áron!
-
Ezt négyféle színben gyártják. Azt lehet tudni, hogy az Eustock miért csak az aranyszínű verziót árulja?
-
kompatibilis az EUSTOCKOS xiaomi redmi note 3 Pro-val?
-
Nekem egy összhasonlítás hiányzik, hogy a nagyon sokak által használt elődjéhez képest hogyan szól.
-
600700
senior tag
9eFt ért MM - ben van JBL Go ...
-
Gabi 8906
senior tag
Én nem bánnám ha több Bluetooth hangszóró teszt is születne az elkövetkezendő időkben.
(PL a Denonról amit vettem, nem sok tesztet találtam. Inkább csak leírásokat.) -
ZolkoW
őstag
november óta használjuk ;-)
azért lett ez, mert nem sokat találni, amin van jack bemenet, és sd kártya foglalat is.
a passzív membrán nagyon sokat tesz a mélyekért, digitális forrásról tényleg kicsit túl vannak húzva, de simán élvezhető, sőt, engem sokkal jobban zavar, ha alja nincs a zenének, mint ha kicsit a teteje hiányos. jó cucc, egyáltalán nem bántam meg, talán az üzemideje lehetne acélosabb. -
Terentius
őstag
Nekem egy ilyenem van X3 Bluetooth speaker.
Ötöd annyi mint egy JBL Go,de annyival nem rosszabb a hangzása. -
hito
nagyúr
Vajon egy Samsung Level Box Mini-hez képest ez hol helyezkedik el hangminőségben, hangerősségben?
-
Weeman1
veterán
Kollégámnak is van,tényleg jó kis cucc.
-
rdt89
addikt
Lab31 3 ezer forint és ugyan ezt tudja, bár lehet hangzásba jobb.
Akkumulátora 900mAh-s de Nokia-tól van legalább.
-
Ereshkigal
őstag
Próbált már ilyet valaki DAC-ról hajtani? Vajon van különbség a hangjában a micro SD-s tápláláshoz képest?
-
Fejvadi
nagyúr
Ez most valami új cucc, vagy csak most sikerült írni egy nem mai Xiaomi hangszóróról?
-
Tibee86
nagyúr
Az elődjét használom jó ideje, nem sok rosszat tudnék mondani róla azt leszámítva, hogy jó lenne ha legalább a hangerőt lehetne rajta állítani, pont ezért szerintem beszerzek egy ilyet is.
-
nofi
addikt
Nekem egy ~5000 Ft-os Earsonom van eBayről. Poénból rendeltem be, de egész jól megbarátkoztam vele. Már gondolkoztam egy komolyabb bt hangfalon, de nem tudom egy ilyen Xiaomi mennyivel lenne jobb. Egy JBL Charge 2+ van apámnak, ott mondjuk erősen érezhető a különbség, de árban is
-
jUUh
addikt
Ez ennyiért nem semmi, egy csomó ismerősömnek van is egyébként, nagy megelégedéssel használják
-
Potrien
senior tag
nekem nagyon tetszik!
A bekapcsoló gombnál a kinai jel nem semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai vállalat ismét egy egyedülálló ajánlattal kecsegteti rajongóit, egy kimondottan jól használható Bluetooth-hangszórót kínálnak nagyon kedvező áron.
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest