- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Magas igényeket támasztok az biztos. Viszont megtapasztaltam a tesztjeim alatt, hogy általában a hangzáskép silány, viszont hangos. Én nem vettem észre, hogy mennyire elszoktatott a minőségtől az első mobil hangfalam (Creativ D100). Auztán a második sokkal jobb lett, kis hangerőn elég szépen szól, fentebb elkezdett torzítani a mély, de közép hangerőn egész jó. (TDK Trek MAX A34) Aztán a TDK-t elkezdtem összehasonlítani boltokban. Kiderült, hogy amit mélynek hittem, köze sincs a valós élményhez. Most Sanstrom Hercules-t használok, ez már kezd normális élményt adni. Ha egy TDK Trek MAX-ot említek, akkor azt kell elképzelni, hogy az jobb (Azért állítom, mert élőben teszteltem üzletben.) mint egy Charge 2+ vagy Charge 3, amit tesztekben egész pozitívan reklámoznak.
Azért tenném egy tisztesebb hangrendszer mellé, hogy összehasonlítsam őket. És a lehetőségekhez képest, viszonylag kellemes élményt adjon. Sajnos ezek a termékek lenyomják a minőség iránti igényünket úgy, hogy észre sem vesszük.
Csak annyi lenne a tanulság, hogy ne a márkát nézzétek, hanem hasonlítsatok össze pár hangfalat élőben, és figyeljetek a teljes hangzásképre, és csak azért mert most ezek új cuccok, ne vegyétek meg, csak, hogy legyen. (Mint ahogy én is megvettem párat.) -
Aprósólyom
addikt
Szerintem JBL Xtreme és hasonló társai alatt minden csak parasztvakítás pár kivétellel. Csak egy rendesebb rendszer mellé kell tenni ezeket az olcsó csodákat és akkor tapasztaljuk meg, hogy mennyire silány a hangzásviláguk. Valójában arra jók ezek, hogy az egyszer már jó minőségben hallott zenét felidézze. Ennyi.
Tapasztalatból beszélek. Összesen 4 Portable speaker fordult meg a kezem között. (Ebből a HK GO+Play volt a legjobb.) És kb. 1 tucatot teszteltem elektro üzletekben. Most 3 van a tulajdonomban. Azokból a legjobb a Constellation Audio által tervezett Sandstrøm Hercules, kb. 40k-ért. A JBL Charge sorozat elbújhat mellette (2, 2+, 3). A JBL-eket nem is értem, hogy hova árazzák?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest