Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
válasz
Aprósólyom #81 üzenetére
Miért tennéd egy rendesebb rendszer mellé?Mert talán annyiba kerül mint egy rendesebb rendszer?Nem hinném!Ezeket laptop mellé találták ki, vagy ha kint vagy a kertben,bográcsoltok vagy grilleztek arra is jó.Sokat dolgoztam éjszakai műszakban egyedül (senkit nem zavartam vele) és sokkal jobb volt mint ha fülest használtam volna.Én még a fürdőszobába is viszem magammal mert szeretem ha szól valami közben.
A helyén kell kezelni ezeket a kütyüket és akkor nem fogsz csalódni.Jó ok a nagyon olcsó sz@rok tényleg semmit se érnek de ezek a Xiaomik igen is jók.Nekem ilyen van és imádom [link] 6eft volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- PREMIUM TELEFONSZÁMOK MÉLYEN ÁRON ALUL
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Apple iPhone gyári dobozok
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest