- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rantottsajt #2947 üzenetére
Telekom app-ban külön lehet engedélyezni a roamingot, ott nincs véletlenül tiltva?
-
Kuter
senior tag
válasz
rantottsajt #2766 üzenetére
Szia.
Nagyon sajnálom hogy nem lett jó. De leginkább azét téged sajnállak hogy hosszú köröket kell majd futnod a javítás miatt. A lényeg vidd vissza ahányszor csak kell előbb-utóbb csak kicserélik a kijelzőt.
Régen a tescos telefonomnál volt egy hiba (kamera) nekem is vissza hozták úgy hogy azt nem javították és
érdekes módon ott i azon is hangszóró csere volt előszőr.
A harmadig beadásnál cserélték. volt vagy 2-3 hónap mire lefutott. -
Kuter
senior tag
válasz
rantottsajt #2746 üzenetére
Szia
Hátha nem olvasod a privát üzeneteket, mert oda is elküldtem és lehet másnak is jól jön.Igen ez kimondottan szellem érintésnek nevezett hiba "ghost touches". Kijelző cserés sajnos.
De ott hibáztál hogy átvetted a telefont a szervizben egy nem létező hiba javítás után az eredeti hibát meg nem is vizsgálták és nem is javították. Jó ilyen hibába én is bele estem anno. Én még mindig azt javaslom hogy vidd vissza a szervizbe és a RMA papírra írasd rá hogy az eredetileg beadott hibát " ghost touches" nem javították.
Sajnos ez hosszú lefutású lesz ,de nincs mit tenni.
Még egyet azért megpróbálhatsz ,leveszed a képernyő védő üveget ,mert az is tud érdekességeket művelni.
Illetve fejlesztői módban lehet tesztelni a kijelzőt érintés érzékenységét, kihagyását, ghostolását. -
novinyul
veterán
válasz
rantottsajt #2758 üzenetére
Nem, ők csak a posta szerepét töltik be.
-
novinyul
veterán
válasz
Nem Németországban van a szerviz, hanem Lengyelországban. Eddig itthon a WayteQ szervízelt de, a Xiaomi a hivatalos úton forgalomba hozott telefonok szervizét lengyelországba helyezte ki. Sajnos emiatt kb. 2 hét az átfutási idő, itthon ez pár nap volt. Most kb. mint ha a TMX szervizelne, az meg nem egy leányálom.
-
sicc33
aktív tag
válasz
Hm érdekes. Eléggé érintő panel hibának tűnik ...
-
Kuter
senior tag
válasz
rantottsajt #2744 üzenetére
Egy kérdésem lenne a hangszóróval volt baj ? Vagy csak igy random kicserélték.
Én addig hordanám amig lehet, előbb utóbb kicserélik újra vagy vissza kapod az árát.
Ja a másik kérdez már rá hogy pontosan ki javítja a készüléket és tudnak e egy telefon számot adni hogy személyesen beszél a szerelővel. A WayteQ-be vitted? -
Kuter
senior tag
válasz
rantottsajt #2738 üzenetére
Húha na az baj. Ha tudod vedd fel videóra mutasd meg vagy küld el a szerviznek.
De én tuti vissza vinném. -
Kuter
senior tag
válasz
rantottsajt #2736 üzenetére
Húzd le a töltőről és nem fog kattintgatni, meg össze vissza ugrálni.
De egyébként szerviz, és ha tudod vedd fel videóra bizonyíték gyanánt. -
rantottsajt
tag
válasz
rantottsajt #2628 üzenetére
sziasztok, ezen kommentemben megírt hibával volt a telefonom a wayteq szervízben három és fél hetet, ma kaptam vissza azzal, hogy kicserélték a hangszórót és szoftvert frissítettek rajta. ott helyben kipróbáltam a telefont, de nem produkálta a hibát, azonban most este megint előjött. még nem is set up-oltam semmit rajta (tehát nem okozhatja semmilyen telepített applikáció a hibát), de már az android alapbeállításoknál elkezdte csinálni újra a hibát.
szerintetek mit lehet ilyenkor tenni? megint adjam be egy hónapra a telefont a szervízbe, hátha most mást csinálnak vele?
sajnos így elég használhatatlan a telefon, mivel összevissza kattintgat, nem tudok rajta üzenetet írni, random kattintgat az alkalmazásokban, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Facebook és Messenger
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged