- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleair
aktív tag
válasz
tdhenry #1451 üzenetére
Nyilván minden nincsen fent a streamelhető zenék közt, de azért van mit hallgatni. Ami nincs fent az elfér a 64 gigán, ha kivétel vagy, mert a te kedvenceid egyáltalán nem elérhetők és a fix memória sem elég, akkor kell az SD, vagy 128GB-os telefon. Szerintem ma már ez a helyzet egyre kevésbé fordul elő.
-
netreg
tag
Ezen én is leakadtam picit. Most Redmi 3S+ 3/32 telóm van, az akksi a legerősebb pontja. Nem lógok rajta egész nap, úgyhogy nekem heti 1-2 töltéssel eljár. Ha nem használom a navit. Ezt nagyon bírom.
Másik dolog a kamera. Azt írja a teszt, hogy nem igazán nagy durranás. Oké mondjuk ennyiért. Pont az a gondom most, hogy pl. sötétben elég véleményesek a képek (HDR-rel elmegy, de az meg lassú mint állat), legfőképpen a szelfi idegesítő, mert véletlenül sem akkor készíti a képet, amikor szeretném. Akár kézi, akár botos kioldó, akár időzítő, hihetetlen hülye időpontokban kattintja el. Ez csak beállítás kérdése?
Szóval milyen ez a teló a 3S+-hoz képest? Visszalépés lenne vagy vehető?
Kell figyelni rá, hogy global vagy EU legyen vagy bármi? ebay-en láttam egyet NAGYON jó áron, de kevés az infó, amit felrakott az eladó. Mire kérdezzek rá? Nem akarok egy full kínai telóval szívni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged