-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rin33
senior tag
válasz
Szállító76 #2552 üzenetére
Vodafone Tuti-val se megy, ha LTE only-ba rakom akkor hívni se lehet.
-
Kuter
senior tag
válasz
Szállító76 #2550 üzenetére
Látom érthetetlen vagy.
-
Kuter
senior tag
válasz
Szállító76 #2548 üzenetére
De jár, én is bekapcsoltattam,és rajtam kívül más is , személyesen intézd ne telefonon.
-
Kuter
senior tag
válasz
Szállító76 #2546 üzenetére
Először is be kell kapcsoltatni az ügyfelessel, ha telefonon nem tudod elintézni akkor személyesen menny be a telenorhoz. Ha evvel meg vagy akkor majd folytatjuk.
Az ügyfeles csak azt mondja ami le le van neki írva listába. Ez a telefon pont nincs benne, de tökéletesen megy
miután aktiválták a volte-t. -
huszoli
csendes tag
válasz
Szállító76 #2541 üzenetére
Tegnap telepítettem az új frissítést, és mintha egy picit erősebb fénye lenne azóta a kijelzőnek. Majd napsütésben kiderül, hogy mennyit ér....
-
Kuter
senior tag
válasz
Szállító76 #2541 üzenetére
Igen megy.
-
Szállító76
tag
válasz
Szállító76 #2508 üzenetére
a
-
dzsi23
addikt
válasz
Szállító76 #2505 üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz
Szállító76 #2498 üzenetére
Nem ugyanaz a probléma, mert nála sehol sem jelezte. Nálad csak a Nova nem jelzi, ergo a Novának nem adtál hozzáférést az értesítésekhez.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Szállító76 #2203 üzenetére
Milyen előnye van az iGO-nak mondjuk egy Waze-hez, Maps-hez vagy Here-hez képest?
-
Dr.NX
addikt
válasz
Szállító76 #2200 üzenetére
Véz?
-
Styleair
aktív tag
válasz
Szállító76 #2106 üzenetére
Én is 4x-ről jöttem. Nem bántam, meg. Nagyon jó telefon. Kicsit nehéz, ezt meg kell szokni, de cserébe nagyon jó üzemidőt kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest