- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
Dr. Romano #4220 üzenetére
A3-nál automatikusan visszavált 3G-re, emiatt tudod hívni.
Ez nem telo hibája, hanem Telenor még mindig nem csinálta meg, hogy VoLTE alatt működjön 4 jegyű telefon számok. -
dragonfx
veterán
válasz
Dr. Romano #2612 üzenetére
Nekem apr 5. Ei pie van fenn.van ujabb??
Nincs gaz ha visszamegyek 8.1? Nem cseszodik szet a telo?
Melyik az utolso 8.1 rom datum?
Custom rom.ot rakott mar fel valaki?miui10? -
Namelesske
addikt
válasz
Dr. Romano #2593 üzenetére
Amazfit Bip 2 előtte volt Mi Band 2 csak meghalt benne az oled kijelző.
-
Namelesske
addikt
válasz
Dr. Romano #2590 üzenetére
-
Namelesske
addikt
válasz
Dr. Romano #2587 üzenetére
Pedig alapból a Windows meg úgy az összes modern operációs rendszer feltölti a memóriát olyan 80-90%-ig, az hogy te azt kapod visszajelzésbe hogy 1 gigát használ épp egy hatalmas önámítás, mivel gyorsítótárazásra befogja a memória többi részét is, és várja hogy valaminek szüksége legyen rá, olyankor eldobja a betöltött adatokat és átadja a helyet a programnak. A képen látható, hogy valójában csak 117mb szabad memória van éppen. Az erőforrás figyelő alatt bárki megnézheti a valós felhasználást.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Dr. Romano #2505 üzenetére
Inkább így: [link]. A demo fájlokat javaslom. Mondjuk egy ideje nem használtam az átalakítót, de nem emlékszem rá, hogy a 8bit 22KHz-hez hasonló hang jött volna ki valaha is a telefonból.
-
csaba951
veterán
válasz
Dr. Romano #2487 üzenetére
Pl. hogy melyik országban használod. Saját megfigyelés (tévedhetek) kb. IN -> UK -> HU. Plusz lehet, hogy még szolgáltató függő is a dolog. Telenor, Voda fórumtársak sokkal előbb megkapják mint én, a T-Mobile-nál. Pl. márciusi 2-3 frissítésből én csak a legutolsót kaptam meg. De nem is lett tégla a telefonom!
-
dh66e
veterán
válasz
Dr. Romano #2487 üzenetére
Gondolom a szervertől,biztos nem egyszerre engedik rá az összes telefonra.
-
dragonfx
veterán
válasz
Dr. Romano #2347 üzenetére
hátkb jah.
megjött az ugreen type c
hát elég harmatos. ez nem dac.os kb 0.7$ színvonal.milyne bluetoth fülest ajánlotok telohoz ami faja ali.ról? netán type c set?
-
dh66e
veterán
válasz
Dr. Romano #2322 üzenetére
Ez meglep.
-
dh66e
veterán
válasz
Dr. Romano #2320 üzenetére
Köszönöm.
-
darvinya
titán
válasz
Dr. Romano #2314 üzenetére
Sokkal jobb, bár ez inkább fej/fülhallgatónál jön ki.
Amikor csak zörögjön valami, akkor gyári is elég. -
TCr
veterán
válasz
Dr. Romano #1929 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
ntomka
nagyúr
válasz
Dr. Romano #1894 üzenetére
Engem ez pont zavar.
-
TCr
veterán
válasz
Dr. Romano #1894 üzenetére
Igen.
-
TCr
veterán
válasz
Dr. Romano #1892 üzenetére
Dehát ez a gyári app.
-
Breki
veterán
válasz
Dr. Romano #1889 üzenetére
Nem teljesen értem a kérdést, de google névjegyek.
A Play Áruházból letölthető alkalmazás eddig csak a Pixel, a Nexus, az Android One, továbbá a Play Edition mobilokra volt telepíthető. Világmegváltó megoldásnak nem neveznénk, viszont szorosan integrálták a Gmail webes felületén elérhető Címtárral, így az okostelefonon vagy a webes felületen elvégzett módosítások azonnal szinkronizálódnak.
Ez több szempontból is hasznos: egyrészt a mobilozóknak mindig lesz naprakész biztonsági mentésük az összes névjegyükről, másrészt új készülék beüzemeléskor erőfeszítés nélkül megjelennek a névjegyek a telefonjukon, harmadrészt pedig a webes felületen is megtekinthetőek az ismerősök telefonszámai.
Hasznos még, hogy a Névjegyek alkalmazás képes a telefon háttértárára vagy SIM-jére mentett névjegyeket beazonosítani és átmozgatni a Címtár szolgáltatásba, továbbá a duplikált névjegyekkel is gond nélkül elbánik.
-
Namelesske
addikt
válasz
Dr. Romano #1880 üzenetére
Európában nem nagyon szokás ilyen funkciót belerakni a telefonokba, normális minőségben a MIUI romot futtató xiaomi telefonok tudják. A keresősávot a legegyszerűbben szerintem Nova Launcher telepítésével lehet eltüntetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged