- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MobilGuru33
tag
-
Namelesske
addikt
válasz
gaben88 #3138 üzenetére
Osztottam szoroztam, mivel nincs Lineage hivatalosan ezért az AOSPExtended felé kacsingatok. [link]
(#3140) ntomkaAz a baj vele, hogy egyszerre két port érkezett hozzá. Az egyik egy arrogáns pöcstől, akit nem akarnak elfogadni maintainernek, sőt a hivatalos topicban hozzászólást sem lehet már írni. A másik pedig amatőr, és még alapfunkciók sem működnek benne rendesen. Szóval szerintem nem is fogunk kapni semmi értelmeset, mert lassan már cserélik ezeket a telefonokat és nem történt meg az a fajta boom ami mondjuk a mido esetén.
-
TotO'
aktív tag
válasz
gaben88 #2630 üzenetére
Mennyivel smoothabb a rendszer, stock romhoz hasonlítva?
Általános jelenség, hogy néha van touch latencym, pl csak pár másodperc múlva kezd el scrollozni egy listát a telefon, vagy pl haptic feedback után ~1-2 másodperc mire bekapcsol a kijelző.
Érdekes módon az A1 smoothabb érzést keltett mint az A2.Most kikapcsoltam én is a Digital Wellbeinget, nagy változást még nem tapasztaltam.
Olyan érzésem van, hogy gyári rommal ennek a telónak nem kellene így belassulgatnia. -
fanfunes
csendes tag
válasz
gaben88 #1569 üzenetére
volt de azt vissza vontak, szokasos xiaomi.. kiadjak, visszavonjak..majd kiadjak ugyanazt.. mi a1-nel is ez volt. allandoan visszavonogattak az updateket stb. nagy kutyautok. lehet olcso a xiaomi, de olyan is. sehol mashol nem lattam ennyi szar updatet, mint ennel a gyartonal. sot, valakinek itt a forumbol meg szervizbe is kellett vinni, mert tonkre ment a telo a januari updatettel. majd most remeghetsz, minden hovegen, hogy vajon az update, hogy fog viselkedni a telodon.
-
Shyciii
veterán
válasz
gaben88 #1431 üzenetére
Szívesen. Véletlenül kiadta nekem egy keresésre, kipróbáltam, és itt ragadtam. Az összes spéci funkciót tudja ami nekem kell, és mégis tud puritán, egyszerű lenni. Jah még olyat is tud rootolt telón, hogy dupla kopp-ra lezár, és lekapcsolja a kijelzőt. Nem kell nyomkodni a power gombot, vagy várni míg magától lezárul.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Továbbra sem kompromisszummentes a Xiaomi-féle Android One mobil, de számos ponton fejlődött, remek ár/érték aránya pedig elvitathatatlan.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest