-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
apeelme #2370 üzenetére
Telenor-t használok, s azt osztom meg Android Box-nak, hogy MyTv-t nézzek.
Soha nem volt gondom hotspot-tal.
Viszont csak IPv4-et használom, mert IPv6-ot sok eszköz nem szereti, IPv4/IPv6 beállítás nem.működik.Vedd ki Voda SIM-et, és úgy próbáld IPv4-et csak számos jelszóval.
-
LaliPapi
tag
Szia,
Napi szinten használom, és leszámítva az Android Auto és az alatta futó alkalmazások hülyeségeit hibátlanul fut. A legújabbat használom amit az apk mirror-ról le lehet tölteni, de az egyel sőt a kettővel korábbi verzióval sem volt gondom.
Amúgy ugyanebben az cipőben jártam pár hónappal ezelőtt. Én is vettem egy A2 Lite-ot, nekem elég lett volna, nagyobb akksi, microUSB stb.., de nem működött az AA, ezért vettem egy A2-t. Úgy néz ki a notch okozza a gondot, gondoltam egy frissítés majd megoldja, de ezidáig nem sikerült nekik.
Nálam a stock droid alap, nexus vonalról jövök. Nem tudom (nem is akarom) megszokni a sok csili-vili gyártói felületet, sőt a hideg ráz tőlük. Nem is értem minek vesz valaki stock droid telefont, ha folyamatosan a fenti funkciókat hiányolják. Azon a vonalon is vannak kiváló telefonok.
-
djgeg
őstag
Mi baja lenne android autóval?
Amúgy holnap megyek megint kollégával android autó van a kocsijában lehet megpróbálom holnap.
(amúgy ahogy hallottam inkább magával az android autóval szokott lenni a probléma, vagyis azzal, hogy az autó gyártók különböző képpen nyomják a frissítéseket stb )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Kerékpársportok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged