- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
válasz
MaxxDamage #27136 üzenetére
Nálunk a gyerekek szokott rajta mesét (youtube kids) nézni.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Nálam is használatban van. hivatalos friss Rom van rajta
Néha akadozik, olyankor kb 1-2 naponta tisztító appot eldítom, hetente újraindítom a készüléket. -
válasz
MaxxDamage #27140 üzenetére
Persze, MIFlash kell hozzá, meg a gyári rendszer. MIFlash-ből nem tudom melyiket linkeljem, mert nekem például nem mindegyik működött
Gyári rendszert az innen szedtem le. Az összefoglalóban meg igazából ott van, hogy mit hogyan kell (pár link mondjuk már elavult).
-
válasz
Jelenleg még én is használom (igaz, csak másodlagos telefonnak), utolsó 9.0-ás frissítésen van, és nem akadozik. Amikor Android 12 custom rom-ot használtam, na akkor voltak akadások rendesen, de gyárin nálam szinte semmi.
-
kikinda2
tag
válasz
Igen, még használatban van.
-
infectedmann
őstag
válasz
MaxxDamage #23440 üzenetére
Jól gondolod
-
darvinya
titán
válasz
MaxxDamage #23430 üzenetére
És dhlepke
Decemberi Pie 4G hibát javították.
Ebből szempontból érdemes felrakni, mert hívások biztosabbak. -
hzx0
aktív tag
válasz
MaxxDamage #22858 üzenetére
Esetleg. Névjegyek/ három csík/ minden névjegy?
-
andHermann
tag
válasz
MaxxDamage #22693 üzenetére
Nálam jól működik a facebook, bár én lite verziót használok.
-
MadMancs
veterán
válasz
MaxxDamage #16369 üzenetére
Annyira azért nem érzékeny. Legalábbis van ellenpélda. 3 napos korában 2x jártam úgy hogy a nadrág oldal zsebébe akartam csúsztatni, azt mellé ment, azaz kb térdmagasságból betonra. Semi baja nem lett csak a sarka nyomódott picit meg. Azóta mondjuk megjött a hozzá rendelt tok és üvegfólia. Apropó üvegfólia, Ezt rendeltem hozzá, de elég érdekes az eredmény. KATT1, KATT2, KATT3 Ez így normális?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #16372 üzenetére
nincs 2 év teljeskörű az A1re, hivatalosan csak 1év gyártói gari van csak, a bolt adhat 2évet, abból 1év gyártói+1év bolti...
-
válasz
Ebből pár hete napokig tartó vita volt.
Nálunk a (Samsung, Nokia) szerviz véleménye az volt, ha velük cserélteted ki a betört kijelzőt, akkor megmarad a gar.
Itt nem tudom, mizu, bár én itt is ezt tippelem.Hogy legyen pozitív tapasztalat is a strapabíróságra.
Én leejtettem már párszor (sajnos), de a Nillkin tok eddig mindig megvédte a kijelzőt. A burkolat már nem makulátlan, sajnos. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
armor tok! szigorúan! link
Más: 8.1.0 biztonsági újítás!(nekem legalábbis újításnak számít) Fejlesztői menü bekapcsoláskor,jobban mondva aktiválásakor a rendszer kéri a telefon védelmére megadott kódot (pin,minta,jelszó)... 8.0.0 alatt ilyet nem kellett megadni...
-
Kátai
senior tag
válasz
MaxxDamage #16245 üzenetére
Én is a nejemnek akarom,mivel úgy is táskában hordja.Amúgy a kamera védelmében(is)gondoltam erre a tokra.
-
Rimuru
veterán
válasz
MaxxDamage #16149 üzenetére
Gyarilag nem lehet allitani semmit a flip tokkal kapcsoltaban. Ugy mukodik ahogy leirtad.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #16042 üzenetére
mostmár tudom honnan volt ismerős a neved
V20...
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
MaxxDamage #16031 üzenetére
Látod, hogy ki hív 😀
Vasárnapig lefrissíthetnéd Neki, hogy egyből tudja használni.
-
freeknight
őstag
válasz
MaxxDamage #16013 üzenetére
Engem is izgat ez a tok, nekem céges Honor 8-ra volt ilyen tok, és rohadt kényelmes volt, pl bejövő hívásnál átalakult a kijelző, és a kis ablakon belül is fel lehetett venni a telefont. A zárképernyő is más stílusra váltott.
Itt is így van, vagy semmi nem történik, csak van a tokon egy sima kivágás? 5k-t nem adnék egy ilyen tokért, de ha tudja ezeket az okos dolgokat, akkor igen.
-
Tiboretto
csendes tag
válasz
MaxxDamage #16013 üzenetére
az ablakos tokra kíváncsi leszek, hogy aktívként működik-e, majd leírod a tapasztalatodat? köszi!
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
MaxxDamage #15980 üzenetére
Csak a dobálósoknál
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #15971 üzenetére
én pont ezért rendeltem kerettel együtt, csak át kell pakolni a cuccokat,nem kell ragasztgatni a kijelzőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest