- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
andHermann
tag
válasz
hislah #24727 üzenetére
Csak saját felelősségre.
Nekem nincs komoly gondom a legújabb gyári rendszerrel, de sokak panaszkodnak különféle hibákra. Fotós, pontosabban azon belül is Gcam tekintetében Pitén, Oreóval összehasonlítva egyedül az autofókusz hibáról tudok, de engem az sem érint, mert 16:9-ben fotóztam mindig, és ott nem jön elő. -
-
Fall-N
veterán
válasz
hislah #13698 üzenetére
Magyarul: A közelség érzékelő működik ha nem váltasz fogást. 1.5 cm a különbség a pozíciója között hogyha eltérő oldalon van a füleden.
Hogyha jobb fülednél van a telefon akkor a szenzor a fül felső részéhez esik, hogyha meg a bal fülnél akkor a fül alsó részéhez mivel az érzékelő bal oldalt van a telefon előlapján. Mindenképpen takarásban van.
-
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
válasz
hislah #12928 üzenetére
Zsír mentes volt persze.
Anno én is ezt hittem, mikor először raktam fel ilyet, de miután szárazzal végig töröltem és fény felé fordítottam a kijelzőt szépen ott volt zsír pacák.
Doboz, stb. stimmel, inkább beltartalom ami kicsit fura, mert nálam passzentos és van érintő rács átlátszó részen.
Kártya kihajtható volt benne?
-
darvinya
titán
-
válasz
hislah #12871 üzenetére
Ha már kijelző-védelem.
Tegnapelőtt kicseréltem az Ultimate Shield dóliát, mert egy elég durva hibát sikerült valahogy ejtenem rajta jópár hónap után.
Nos, az új társa egy napig sem bírta sérülés nélkül -ráejtettem a másodteló Nokia 108-am.Szóval most amellett, hogy kérek egy újat tőlük -remélem, kapok is-, megrendeltem egy matt kijelzővédő fóliát.
-
silver10
aktív tag
válasz
hislah #12183 üzenetére
Tessék.:
[link]
Annyi a változás, hogy én 3 széles celluxcsíkot használok és TG protectornál nincs felül eltávolítandó védőfólia, csak alul a ragacsos részen. De mivel nem tud elcsúszni (főleg, ha egy segítő leszorítja míg az első 2 csíkot ráteszem) eléggé halálbiztos. Bár én most egyedül tettem föl. Én a bankkártyát betekerem szemüvegtörlő kendőbe is, De lehet, hogy ez TG-nél túlzó óvatoskodás. -
TaylorPro
addikt
-
-
darvinya
titán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hislah #11454 üzenetére
Értelmezd a szöveget, ha már válaszolsz valamire, nem én írtam, hanem az apple reklámozta a készülékét így.
A gyenge gyomrod meg hirtelen megfeszült és hirtelen árnyaltam lebuziztál, ugye?
De úgy konkrétan az egész válaszod arra utal, hogy semmit nem értettél, hogy Darvinya és én miről nem értettük egymást. Megy a taps! -
-
darvinya
titán
válasz
hislah #11319 üzenetére
Amit próbáltál annál igen, de mint írtam ami jött az telibe tapad.
Újrarajka a kijelzővédő üveget, most középen 1cm×1cm kocka ami kikapcsolt képernyőnél bizonyos szögbe látszódik.
Azt 1cm kockát már nem tudtam lenyomni(lett volna 3. kezem) felrakáskor emiatt lett ott levegő.
Azt vettem észre, hogy A1 kijelzője kicsit érdesebb, mint Mars-é volt, emiatt könnyebben szorul be levegő.Más
Kezdtem.megijedni, mert frissítés után nem.működött az iránytű.
De úgy látszik frissítés után nem árt még 1 újraindítás/leállításos újraindítás. -
-
-
-
-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hislah #10890 üzenetére
Nos, ha egy biztonsági frissítés miatt HR-t kell (majd) nyomni, akkor ott már gondok vannak, nem kicsi. A szoftverfejlesztő valagába minimum fel kellene nyomni az A1-et. :-D
--------------(#10889) kmarci25
Ünnep ide, vagy oda, az ilyeneket be kell tervezni, de nem hinném, hogy ez lehet a fő gond, hiszen bétásoknak már rég kijött. Nyilván xar van valahol még a palacsintában, amit észrevettek, de legalábbis reméljük, hogy emiatt van késés, mert olyan gondosak és figyelnek (ránk) mindenre!
De majd kiderül, hogy mennyire van már a kanyarban, vagy valahol "kicsúszott"...
-
hgabor19
aktív tag
válasz
hislah #10631 üzenetére
Hard reset amikor Volume+ és - gombbal indítom és ott a szöveges menüből törlést választom?
Erre gondolsz?Ha ez,akkor megvolt ez is, de semmi javulást.
Sőt, EDL módban is felraktam már a ROM-ot, de ugyan úgy újraindul amikor kéri a SIM kártya PIN kódjait.
Egyéb ötlet??
Mi csesződött el benne?Valami rádió modul probléma lehet, mert ha kiveszem a SIM kártyákat, akkor ugye a WiFi beállítás jönne legelőször, de nem lát semmi WiFi routert...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest