- Az idei év valószínűleg leggyengébb készülékét mutatta be az Alcatel
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz kelly416 #5327 üzenetére
Nekem Amazfit Bip van (meg 9T), még MIUI 10-en vagyok, sms illetve hívás értesítő rendben megjön az órára, viszont különböző alkalmazásokkal nem használom, így arról nem tudok nyilatkozni.
Amúgy ezelőtt Redmi 4 Prime-on, az utolsó pár hétben az sms-eket valamiért nekem is elfelejtette jelezni, azt én sem tudtam már meggyógyítani.[ Szerkesztve ]
-
-
enzahobi
aktív tag
-
-
bl4ze
veterán
válasz kelly416 #5989 üzenetére
Ok, akkor itt kérdezem nem priviben : nektek működik rendesen Mi Bandage-ban az időjárás rész?
Nekem pár napja nem igazán talál helyet, és a 3 időjárásból csak a "DarkSky" akar menni, de például a korábban flottul ment "automatikus" frissítés nem. Manuálisan is alig.:. bl4ze .:.
-
enzahobi
aktív tag
válasz kelly416 #6013 üzenetére
Ki mondta hogy gyárilag úgy van belőve?
Gyárilag kb 3-500 ciklus jön ki kapacitás csökkenés nékül, 90ig töltve meg ennek a kétszerese. Nem egy két évre vettem a telót, és szeretném ha mindvégig közel úgy bírná mint most (8-11h kijelzőidők, játékkal, mindennel xD ).
Mai nap is 4.5h SOT és még csak 60 % on vagyok. Appokat sose hagytam éhesedni, egy időbe még a google teljes keretrendszere is jegelve volt régebbi telóimon, csak akkor olvasztottam ki őket ameddig kellettek. Facebook nincs a telón, messenger max hívást jelez, a hálózati beállítást (LTE-UMTS-auto) meg majd automatizálni akarom bootoláskor (hülye replülő módhoz is már root kell). Még hiányzik a dubblakoppos lezárás ZÁRKÉPRENYŐRŐL, de ki tudtam rakni értesítésekbe (nem quicksettings!) egy nagy gombot, azzal lezár, szeretem kímélni a bekapcsgombot .
Kéne még majd a csökkentett fényerejű zseblámpa üzemmód, meg hogy fényképezőbe hangerőgombokkal ki be lehessen kapcsolni a vakut, de ehhez meg xposed kell. Automatizálni akarom még hogy csak adott appoknál legyen gesztusnavigáció. Soroljam még? Miui+Tasker+xposed-al nekem nem kell custom rom.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
enzahobi
aktív tag
válasz kelly416 #6018 üzenetére
Köszi a támogatást! én úgy vagyok vele, hogy csak leírogatom majd amire jutottam, aztán ha valakinek megtetszik, szívsen segítek a megvalósításban. Szerintem az egész Android ökoszisztéma erről szól: a lehetőségekről, semmi sem kötelező (majdnem).
A bekapcs gombról annyit, hogy öcsém is poweruser, nem használt duplakoppos ébresztést elmúlt 2 telóján tönkre is ment a bekapcs gomb, míg nálam mint az új.[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
detroitrw
addikt
válasz kelly416 #6069 üzenetére
(#6072) mgTerminator
a 9V az szerintem kevés lesz mert akkor 3A lenne az áramerősség -
fujifilm1
senior tag
válasz kelly416 #6168 üzenetére
jó jó. igen Neked szólt...
eleinte mosolyogtam amikor olvastam, hogy miért kerülöd, aztán rájöttem, hogy a kikapcsolás dupla kopra tök jó!
A bekapcsolásra már 3 hete használom, és nagyon jó. -Samsungról jövök, ahol még volt fizikai home gomb. (tudja még valaki miaz ? :)
de ha lúd akkor legyen kövér. szoval Nova install és duplakopp kikapcs aktiv.
-
ABal
őstag
válasz kelly416 #6253 üzenetére
Nekem is egyből volt hívószám kijelzés, nem kellett tennem semmit.
(#6245) kropi A felvillantós értesítés nálam sem megy, hiába van bekapcsolva.
Az új menüben nem találom a sávbeállítást, ahol át tudom rakni a megfelelő LTE/umts stb sávra. Meg tudná mondani valaki, hogy az most hol van?
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
laci laci
addikt
válasz kelly416 #6253 üzenetére
Én már egyszer felvetettem ezt a témát, mert legalább 10 féle portolt romot kipróbáltam már. Mert ezek portolt, nem custom romok, csak kint azért nevezik így, mert te "válogatód" össze.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
detroitrw
addikt
válasz kelly416 #6386 üzenetére
Nem a carbon minta a lényeg csak egy mintát linkeltem, hogy oldalt is védve legyen a karcoktól
ez a teljes készüléket védő hogyan mutat a készüléken azt megtudod mutatni?
egy kijelzővédő fóliáról van szó meg egy hátlapiról aminek a négy szélét fel lehet hajtani?
vagy a front és back film is félig felhajtható? -
-
KamuMazsola
őstag
válasz kelly416 #6412 üzenetére
Én ugyanilyen vettem, itteni ajánlásra. RN5-ön is használtam ilyet megelégedéssel, de ez nem kicsit takar ki, hanem mindkét oldalt kb 2 mm-t, oldalanként, alul felül nagyjából jó, de a hangszórónál sincs kivágva (tök egyenes). Fel se tettem.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
Gexxx
tag
válasz kelly416 #6412 üzenetére
Ez mindenhol tapad, szivárványosságot is akkor tapasztaltam, amikor egy szösz maradt a kijelzőn - akkor is a szösz körül csak. Visszaszedtem, a matricával leszedtem a szöszt, utána jó lett.
Ez sem tökéletes, de 1,5-2 dollárért jó vételnek tartom.
Hozzáteszem, a 8,75 dolcsis Nillkin XD CP 3D ugyanígy kitakart és nem tapadt a széleken (le is dobtam azonnal). A 8 dolcsis H Plus Pro meg nem ért ki a szélekig és egy hosszabb szőrű szőnyegre ejtés hatására is elrepedt.Powered by Dell Precision 3530; Google Pixel 8
-
-
jel1
aktív tag
válasz kelly416 #6440 üzenetére
Csóró vagyok, ez van, minden fillér számít
Telefont megveszem (pontosabban a cég veszi meg nettó árban), mert az az életem, de minden másra spúrnak kell lennemFolyadékossal az a baj, hogy a telefon nem cseppálló, nincs semmilyen tanúsítványa, így az beszivároghat a készülékbe, mint ahogyan az történt az én RN4-emmel, pont a kijelzőbe, foltossá téve azt. Ezt még egyszer nem tudom megkockáztatni, hiába minimális ennek az esélye.
Ezért szeretnék mindenképp folyadékmentes megoldást a kijelzővédelemre.
-
fujifilm1
senior tag
válasz kelly416 #6680 üzenetére
nekem is ez volt (van) a kétségem, hogy egy kicsit kilóg és zavarni fog.
van rajta egy átlátszó szilikon tok de az csak fél mili vastag. ez meg kb. 2,5 mili. szoval kilog.
De nem zavar pedig öv tokban tartom és berakásnál bele akadhatna, de szerencsére nem teszi....
meglátjuk hogy válik be. -
Obyboy
Topikgazda
válasz kelly416 #6996 üzenetére
Én a héten nyitottam a 9T-m BL-jét a bővített leírás alapján.
A letöltöttem majd kicsomagoltam a 5_Second_ADB_Installer_v1.4.5.zip-et, a telepítést rendszergazdaként csináltam és mindenre Yes-t nyomtam amit szertett volna feltelepíteni, nekem zökkenőmentesen felment a Win10-re."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest