- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
chipesz #14517 üzenetére
Hogy őszinte legyek SOT-t nem néztem de érzésre én teljesen elégedett vagyok. Holnapra feltöltöm és akkor megnézem, mert most nem nulláról indult a skála. Azért csatolom a képernyő fotót hátha segít. [kép] [kép] 30 óra alatt 7:45 képernyő idő de közben volt egy töltés kb plusz 50% és most is annyin áll.
Itt az urnix-os Google kamera teljesen rendben működik, bár néha beszaggat a kép és a zene is a háttérben, de hibát még nem dobott. Gyárilag amúgy ezen is a camera go volt, a legújabb verziót töltöttem a celsoazvedo honlapról. A syberia rom-on volt gyárilag az ANX, amit a színek és a portré mód miatt kicsit hiányok itt, de a Google cam minőségre sokkal jobb képet készít.
-
Schanyee
senior tag
-
-
kelly416
veterán
válasz
chipesz #14497 üzenetére
Ja? Egy hátlapi fólia van rajta.
Várj, keresek linkeket a fóliához és a tokhoz is.Szerk.:
Ilyen karbon fólia van rajta, könnyen feltehető, 20x visszaszedhető felrakás közben, de nem kanyarodik rá a hátlapra a négy saroknál. Nem melegítettem, fogtam egy jófajta szikét, vágtam rajta egyet, egymásra hajtottam a két réteget és levágtam ott, ahol fedték egymást. Igen, láttam már szebbet, de hónapok óta tartós.A tok sajnos zárt alul-felül is, de vékony, és a homokmintás bitangul tapadós, véletlenül sem fog kicsúszni a kezedből legalább egy évig. Több telefonomon is ilyen tok volt, egy év után még csak éppen-éppen a sarkai voltak kopottak.
Ilyen tokom is van, nagyon szeretem, szintén király, bár itt azért sok helyen bejut a por a tok és a teló közé.Ezt a fajta fóliát tudom ajánlani, teljes telót körbeöleli, de ragadós fajta, ami elejtés szempontjából hasznos, kijelző tapicskolás szempontjából zavaró tud lenni 1-2 napig, de én ilyen fóliával a kijelzőn toltam a pubg-ot hónapokig, úgyhogy nem annyira gáz mint első pillanatban hangzik.
-
jUUh
addikt
válasz
chipesz #14019 üzenetére
E felett valamiért elcsúsztam, most láttam csak. Jó leírás, szerintem majd bedobom összefoglalóba, viszont a ROM telepítést részt én nem így csináltam volna. Bebootolsz TWRP-be. A ROM fájlt, a firmware-t felteszed a telefonra. Install menü, felteszed a firmware-t. Utána a ROM-ot. Ha ez megvan, Wipe menü, és a Format Data. Mehet is a reboot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest