Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snooker147 #13254 üzenetére
Láttál már elemet a valóságban?
-
Az a helyzet, hogy javult az üzemidőm a 12-vel. Az eddigi 5-6 óra helyett most folyamatosan 8-10 órát tud. Pedig nem volt FR sem. Nincs meg a régi 12-13 óra, de 10 sem kevés. Végre kijön a napom közbülső töltés nélkül.
-
válasz
Felesbandi #13064 üzenetére
Két telefonból egyiken jött, másikon nem,
-
válasz
Peaceliker #4632 üzenetére
CRT korszakban nem volt 240Hz, és a CRT magasabb frekin is zavaróbb, a soros lefutás és a sokkal nagyobb felület miatt. Engem például a 24"-os monitorom 360 Hz-e is jobban zavar, mint 6"-on a 240Hz. A monitoron látom, itt nem is veszem észre.
-
válasz
BoneDragon #4268 üzenetére
Nulla napos telefon is lehet hibás. Hetektől ez független.
-
válasz
BoneDragon #4260 üzenetére
Nem úgy értem. Kijelzési hiba. Nem annyi van benne, mint amit mutat. Ha ilyen gyorsan merülne, bármi miatt, akkor iszonyú forró volna. Ergo nem merül, csak úgy mutatja.
-
válasz
BoneDragon #4242 üzenetére
Akkor szoftveres
-
válasz
BoneDragon #4235 üzenetére
forró volt?
-
válasz
instantwater #4146 üzenetére
Én nagyon szeretem az AirGlass üvegemet. Természetesen nem ér széltől szélig, hiszen az képtelenség az ív miatt, de pontosan az átvilágított felületet takarja. És olyan ultravékony, hogy tokban szinte észre sem lehet venni a tok miatt.
-
válasz
PowerBuldog #3799 üzenetére
Ami ugyanaz a darab szilícium, plusz egy kis OC, néhány százalék
-
Nálatok is gyorsabb lett az ujjlenyomat olvasás az új 10.3.15 szoftververzióval? Nálam sokkal gyorsabb lett, és sokkal kevesebbet (0?) is hibázik, pedig maradt fenn a filléres üveg. Mostanában szinte azonnal sikeres az összes kísérlet, pedig korábban egy-két másodperc szokott lenni, amióta üveget használok.
-
válasz
unskillful #3593 üzenetére
szinte csak a ház ugyanaz
-
válasz
instantwater #3526 üzenetére
Vagy erősödést, vagy bármit. Biztos, hogy valaki magánvásárlásait hedgelni szeretné? Én azért azt nem javasolnám.
-
válasz
joekajoeka #3356 üzenetére
Megnéztem, nálam is magas az érték, pedig közel lakom. És nem merül gyorsan, szóval ez csak általános jellemző.
-
válasz
joekajoeka #3353 üzenetére
Messze vagy toronytól?
-
Milyen használható alternatívákat tudtok a simplepay NFC-re? Mármint olyat, amivel megoldható idegen kártya használata is (akár virtuális kibocsátással, mint simple-nél).
-
Hogy lehet kikapcsolni a kinyíló kamera hangját?
-
Üdv itt, egy Mi 9T-vel beszállok, egy RN5-öt vált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- iPhone 15 128GB Apple garancia! Akku 100%!
- GOOGLE PIXEL 9 PRO / 256GB / HAZEL / ÚJ
- Huawei Pura 70 PRO!!!! GOOGLEVAL! Független, 2 sim, 9 hónapos,számla-doboz van,részlet-hűség NINCS!
- ALZA garanciás iPhone 14 Pro 128GB Silver eladó.
- HUAWEI P60 PRO 8/256 független,karcmentes, Google-val! Doboz,98% akku!!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest