- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Mégis hol lehet Alza.hu-n rendkívül olcsón Google telefont találni?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
Ritkán szoktam, kb csak a kutyámmal.
Ezt beltéren "műveli"
Nekem nincs vele bajom.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
helixP
nagyúr
Esetleg az előzőekre van valakinek ötlete? Fog villogni nekem valaha a Led? (egyesével alkalmazásoknak is adtam már engedélyt rá).
Illetve az "overlap" üzenetet valahogy ki lehet iktatni? Köszi. -
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Na, jártam egy kört a neten, már látom, hogy az AOD csak egy maréknyi appnál képes kijelezni az értesítést. Írtátok, hogy custom Romon másképp van ez. Melyik custom lenne ez?
Mivel a kamera jelzőfényre továbbra sincs értelmes válasz, kénytelen voltam feltenni egy 3rd party appot így.
Ezt leszámítva eléggé eltalált telefon, ma pl. reggel 8 óta nem nagyon tudtam lemeríteni, pedig rendesen nyúztam. -
Faby
senior tag
Mert csak Xiaomi (Huami, Amazfit, meg a tököm tudja ki gyártotta) saját cuccaival működik.
Pl Miband, Amazfit Stratos stb.
Igen, ez gyakorlatilag a saját Smart lock megoldásuk, ha be van kapcsolva, akkor nem kér mintát/jelszót/ujjlenyomatot.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
-
hito
nagyúr
Ja hogy úgy Én nem tudom, nálam lehet valami probléma, de gcam tiszta retek képet készít a gyári apphoz képest. Én valahogy nem látom az előnyt, amit sokan igen. Az is lehet, hogy valami beállítás probléma lesz. Amit 6-os gcammel lőttem, mentek is a kukába, még belenagyítás nélkül is használhatatlan volt a minőség.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Teal'C
veterán
Bocs nem írtam nem 9T
omfgk köszönöm a választ, azt hittem ez is olyan mint a samu hogy 1 évig viheted a szolgáltatóhoz aztán a hivatalos szervízbe. És a telekom vajon kitől veszi?
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
-
enzahobi
aktív tag
Tipikus esete annak amikor az egy rossz vélemény lenyom 10 jót, pedig csak be kéne látni hogy eltérőek az igényeink. Bizony van aki tönkre akarja tenni a fülét idő előtt a hangos zenével... 7 éve van fülzúgásom, koncert után maradt úgy, míg haveromnak kutya baja. Génekben van hogy ki mennyire bírja, de hosszú távon senkinek se tesz jót!
Amugy helixP rád még a zte blade -es topicból emlékszek, ugye helyesen?
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
novinyul
veterán
Állandóan Svájc a régió nálam, de mindegy hogy hova állítod nem lesz jobb. Mióta megjelentek az EEA romok, azóta érzem hogy egyre gyengébben szól a telefon. Inkább rendelek egy Meizu dac-t és probléma letudva, legalább más típusnál sem kell majd fognom a fejem.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
enzahobi
aktív tag
A hosszan nyomás már foglalt
Bekapcsgomál: zseblámpa mód
Hangerő gombok: zene váltása előre hátraRég olvastam már valahol, azt a forrást nem találtam meg, de kicsit kutakodva ezeket igen:
[link1]
[link2]
[link3]
ill. melóhelyen hardwarefejlesztő mérnökkel beszélgettünk az akkucellákról, a 300-500 teljes ciklus szerinte reális lehet, de ugye ott a túlzott melegedés (40fok felett) is mint élettartam rövidítő faktor.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
gr8tjoey
aktív tag
Köszi a választ, nem erre gondoltam, hanem olyan ablakokra amiket fel lehet nyitni a többi elé (a'la windows).
https://www.youtube.com/watch?v=b46ftR7hUS8------((-----))------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Horgász topik
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Elfelejtettem a film címét
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z fold6 kék 12/256 - Samsung gyári garancia-
- FOXPOST AZ ÁRBAN! Xiaomi Mi 10T Lite 6/128Gb Független - Pici Repedés - Kis hibás - FIX ÁR
- FOXPOST AZ ÁRBAN! iPhone 12 64Gb - Független - 81% Akksi - 10/8 Állapot - FIX ÁR
- AKCIÓ! Nothing Phone 2a plus 12/256GB Community Edition
- iPhone 11 64GB White
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest