- Az idei év valószínűleg leggyengébb készülékét mutatta be az Alcatel
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert400
tag
a note4 kisebb kijelzővel rendelkezik és kisebb felbontással, energiatakarékos procival.
9t nél pedig kapott egy ugyan akkora aksit. Sajna nem szabad ugyan olyan üzemidőt várni.Én is note 4ről váltok. Nagyon nagyon sajnáltam, hogy el kellett adni. deka problémám nem volt vele. Nekem is bírta simán 2-3 napig, nem lagolt...de hát nagyon bejött a 9t és kellett egy normálisabb kamera..
-
helixP
nagyúr
RN4-hez kevés dolgot érdemes hasonlítani. Az egy atom jó kombináció volt, mai napig visszasírom.
-
ati2
őstag
ADB-n keresztül le lehet szedni ezzel: Xiaomi ADB/Fastboot Tool
A FAQ-ban linkelt ADB driver + Java kell hozzá, Win7 x64-en nekem csak a 6.1-es verzióig megy (az újabak más ADB drivert használnak és nem látják a telót)
A fejlesztői beállításokban USB hibakeresés be + telón jóváhagyni.Én most egyelőre ezeket szedtem le, de vissza is lehet rakni:
-
szpali
addikt
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
-
addikt
Ah. Én azt kapásból elutasítottam amikor felajánlotta. Amikor tölt, akkor maradjon nyugton, és töltsön, ne mutogassa a képeimet.
Amikor tölt és használom, akkor nem képeket akarok nézegetni, amikor tölt és nem használom, akkor... nos... nem használom, akkor minek mutogat bármit is?
-
Milestone2
nagyúr
-
addikt
Ahhoz, hogy ez egyszer megérkezzen hozzám (jelenleg 10.3.11.0.PFJMIXM), fel kell raknom a jelenleg felajánlott 11.0.1.0.PFJMIXM verziót, vagy egyszer csak az általad megjelölt verzió lesz az updater által felajánlott verzió?
Abszolút stabil a jelenleg telepített verzió, és nem is érzem égető szükségét az Android 10nek, mivel tudom, hogy hoz rengeteg API újítást amivel sok app még nem kompatibilis.
Az Android 9 alapú MIUI 11-ről keringenek itt ezek a merülős történetek, így azt biztosan kihagynám, de érdekel, hogy amennyiben a jövőben Android 10-et akarok, frissítenem kell-e majd a köztes Android 9 alapú MIUI 11 re, vagy majd frissíthetek egyenesen az Android 10 alapúra.
-
Tibko8
senior tag
-
nfsu17
veterán
-
Tibko8
senior tag
Én letiltottam az értesítéseket mert állandóan ott volt és zavart. Persze csak ennek a biztonság app és azon belül is rendszerbiztonság ha jó rémlik.
Kamerára egyébként mikor kapunk javítást? (Pro mód)
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
helixP
nagyúr
2.: Igen, fontos, biometrikus azonosítás kell neki
3.: Ez nálam nem szükséges, akármelyik app van nyitva, vagy épp az asztal, az Simple "veszi az adást". Persze érdemes előtte megnézni, hogy párosítva van-e kártya, mert frissítés után néha újra rá kell nyomni a kártya hozzáadására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest