- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Maist
senior tag
válasz laci laci #1685 üzenetére
Volt format data. Tényleg nem írnám be ide, ha nem tartanám ezt fontosnak közölni, hogy az EU 9.8.15 EEA-ra feltéve egyszerűen nem indul el. Azért leírom bővebben a kedvedért: 10.3.12.0 EEA. BL nyitás megtörtént. Recovery felment, beléptem bele. Ekkor format data, majd reboot to recovery. Bemásoltam gépről a 9.8.15 Xiaomi.eu rom-ot, aminek gépen stimmelt az sha ellenőrzője is, mindig meg szoktam nézni, jól van-e letöltve. Install, végigment hiba nélkül. Ekkor a rend kedvéért újra format data. Boot elindul, Redmi felírat végtelenben világít 10 percnél tovább. Fastboot módba beléptem, Mi flash-el felraktam vissza a 10.3.12 EEA-t. Boot-olt szépen. Újra megismételten az egészet, EU rom nem indul. Újra Mi flash, majd ekkor gondolkodtam, vajon mit csinálok másképp, mint az első Mi 9T-nél, és akkor jöttem rá, hogy annak stabil Xiaomi.eu-t tettem fel elsőre. Gyorsan letöltöttem a 10.3.14.0-át, és a Mi flash-el frissen kezelt telefonra felraktam újra a recovery-t, format data, reboot to recovery, stabil xiaomi.eu bemásol, telepítettem, hiba nélkül lefutott, még egy format data, és már indult is 3 perc alatt a Xiaomi.eu stabil. Ismétlem, nem tegnap volt először Xiaomi telefon a kezemben, tudom, hogy mit-miért csinálok. Annak idején az Ericsson T28 szoftverezésével is elboldogultam, hogy magyar nyelv legyen rajta (rajtuk, mert szereztem 12 db-ot), majdcsak nem fog már ki rajtam egy Xiaomi.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
AllTheBest
őstag
válasz laci laci #3015 üzenetére
Az a gond, hogy még nagyon kicsi a választék, xda-n van kb 3-4 említésre méltó, de azok se érdemesek a mindennapos használatra.
Kb mindnél sokkal pontatlanabb az ujjlenyomat olvasó, sőt, van amelyiken egyáltalán nem akar működni és az akkuidő is kb fele a gyári miuinak. Sajnos még official lineage sincs, csak ,,mókolt,,. Kell még szerintem pár hónap mire lesznek értékelhető romok erre a telefonra.Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
R a y
senior tag
válasz laci laci #3133 üzenetére
Már nem mertem sot időt posztolni, de pont ugyan ezt tapasztalom az uj google play services-szel.
Csak éjszakára raktam repülő módba.
2 sim
Csak mobilnet
Csak 4g
Auto fényerő, de majdnem mindig maxon![ Szerkesztve ]
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
R a y
senior tag
válasz laci laci #3423 üzenetére
Most egy bétán vagyok és hálát adok az égnek hogy csak pár százalékot fogyaszt nem úgy mint ezelőtt amiko volt az akkufogyasztása 60-80%is. Szóval a kérdésedre a válasz, nem! Inkább békénhagyom, mert most jó
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
laci laci
addikt
válasz laci laci #3709 üzenetére
A mondatom utolsó része érthetetlen.. *ahogy már írták az app-ok miatt. Közben kiderítettem, hogy a visszaállással nincs gong a xiaomi eu romnál,ki lett szedve belőle.. De.. Eu-ról másra már igen..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
addikt
válasz laci laci #4018 üzenetére
Akkor pedig pláne értelmetlen sztereónak nevezni, és a felsőbbrendűségét hangoztatni az egyhangszórós készülékekkel szemben.
Amúgy meg tudjátok ki hallgat telefonon zenét? A "brazilok". Akinek egy picike kis igénye van az fejhallgatóval vagy hangszórón hallgatja.
A beépített hangszóró azért van, hogy legyen min a csengőhanhot lejátszani, vagy videohívásnál halljad a másik felet, nem minőségi zenehallgatásra.
De mindjár jönnek az audiofilek az aranyozott kábelekkel, FLACcal, bakelitlemezzel és csöves erősítőkkel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Papin
csendes tag
válasz laci laci #4508 üzenetére
Itthoni webshopból rendeltem, nem tudom pontosan mit nézzek, MIUI Global 10.3.4 van most rajta (10.3.3 volt gyárilag)!
Egyébként az előlapi kamera azóta nem tűnik fel, hogy csinálná amit említettem! A motort ugyanakkor hallani amikor működik. Az ujjlenyomat olvasó is jóval hatékonyabb, de azért néha most is akadékoskodik!
Kamerát elindítva továbbra is fagyott állapot fogad alapból (ki van merevítve a kép, hiába mozgatom), amint váltok pl. Fényképről 48M-re, onnantól jó! Szoftveres rigolyának tűnik! Ilyent másnak nem csinál? -
Jeffi
aktív tag
-
fujifilm1
senior tag
válasz laci laci #4978 üzenetére
Probáltam ma is hátha, de még 68 óra még...
irtak olyat hogy használjunk régebbi miflash_unlock-ot, meg hogy készítsünk még egy MIUI accountot és azzal is probaljuk meg, meg valaki a PC idejének váltogatásával is probálkozott,
De szerintem nem hülyék a Soominál...
nyilván a felhőben tárolják hogy mikor probálkoztál először, és ahhoz adnak 168 órát...
ezt a kliens oldalon semmivel nem tudjuk megtrükközni....(#4979) KamuMazsola : Nekem is két SIM em van (VODA és DIGI) mindkettőt LTE/UMTS auto(PRL) -re állitottam, és az sokkal kevesebbet fogyaszt mint a Global rom defaultja.
A voda esetén a 2G re állítás nem is jó ötlet, sok helyen roszabb a lefedetsége.Azt itt a forumon mindenki tudja, hogy a DIGI-n tök ingyen van a korlátlan MOBIL NET az év végéig teszt jelleggel?
csak szólok hátha...A fogyasztás nagyon tetszik sok óra GPS állandó buzgerálás mellett sima liba a két nap.
[ Szerkesztve ]
-
oska24
tag
válasz laci laci #4964 üzenetére
Portolt rom is, sőt, talán azok stabilabbak a többinél.
M3oH:
Teszteltem 1-2 óra erejéig az Evolution X 2.1 és Lineage OS 16-ot. Mindkettőnél használhatatlanul lassú az ujjlenyomat olvasó! :( Ezt leszámítva más problémát nem tapasztaltam ez idő alatt. Működött az előlapi, hátlapi kamera(max 5-12 Mpx), nálam a hanggal sem volt probléma, az alkalmazkodó fényerő ingadozott. Az Evolution "extra" beállításai angol nyelvűek, minden más magyar, az értesítési sávot lehúzva felül van egy apró, de nem teljesen kiolvasható írás, nekem zavaró volt. A Lineage-t inkább ajánlanám, mint az Evolution X romot, stabilabbnak tűnt, és teljesen magyar nyelvű.A Pixel Experience téglásította a telefont, így most MiFlash-el visszaraktam a gyári romot.
[ Szerkesztve ]
XIAOMI Mi 9T-->Redmi 5-->Nike zokni-->Puma alsó
-
Obyboy
Topikgazda
-
Laraxior
titán
válasz laci laci #5276 üzenetére
Ez Play áruházas?
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Fulár
senior tag
válasz laci laci #5357 üzenetére
Na most ez a Kínai verzió nekem is Kínai! Megmondom őszintén ezt most nem értem.
Hardveres hibát kizárnám mert azóta nem működik amióta felraktam ez a csodálatos....Miui 11-et.Tizessel még semmi gond nem volt.2 hétig nem foglalkoztam vele mert azt hittem ez egy a Béta romban maradt hiba.De azóta már jött két új frissítés is és mindkettöt biztos ami biztos alapon teljes gyaluval raktam fel. -
Obyboy
Topikgazda
-
torrente777
tag
válasz laci laci #5419 üzenetére
De nagyon jó telefon csak elejtettem betört a kijelző és gondoltam kipróbálok egy xiaomi telefont és nem bántam meg mert akku ba jobb is itt egyedül az AOD nem tetszik még a nem fogadott hívást se jelzi akkor azt nem értem minek. Kicsit csiszolnának a rendszeren egy tökéletes telefon lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Internet fejlesztés országosan!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AliExpress tapasztalatok
- Cyberpunk 2077
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z fold6 kék 12/256 - Samsung gyári garancia-
- FOXPOST AZ ÁRBAN! Xiaomi Mi 10T Lite 6/128Gb Független - Pici Repedés - Kis hibás - FIX ÁR
- FOXPOST AZ ÁRBAN! iPhone 12 64Gb - Független - 81% Akksi - 10/8 Állapot - FIX ÁR
- AKCIÓ! Nothing Phone 2a plus 12/256GB Community Edition
- iPhone 11 64GB White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest