- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pluhm
aktív tag
válasz
benimoto71 #8779 üzenetére
Te nem vagy egy kicsit analóg ebben a digitális világban? Persze, hogy nem kellett a felsorolt telefonokkal kijelentkezned, hiszen ezeknek nincsen saját ökoszisztémája, ellentétben a xiaomival.... Persze ha elhagynád és valaki megtalálná, csinálna egy fr-t, elezdené haszálni, de te ennek ellenére otthon a pc-n Mi fiókba belépve simán a készülék keresővel megtalálnád, te lennél a legboldogabb....
-
snecizero
senior tag
válasz
benimoto71 #8779 üzenetére
Miui fiókból kell kilépni mint ahogyan többen is írták már. Utána meg lehet csinálni a gyári visszaállítást. Szűz telefont kapsz vissza. Ha esetleg nem tudod a jelszót akkor arra is van lehetőség. Kérhetsz a telefonszámodra egy jelszót. Amivel ki tudsz lépni a miui fiókból vagy vissza tudod állítani.
Amúgy felhívnám arra a figyelmet ! Ha valaki használt xiaomit vesz. Akkor először győződjön meg arról ! Ki van e lépve a volt tulaj a miui fiókból.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
benimoto71 #8774 üzenetére
Ez a miui felhasználóvédelme.
Mikor szűzen elindítod, ki is írja jegyezz meg mindent, később szükséged lehet rá...
(a felhasználói szerződésben is benne van, de azt senki nem olvassa el)
De!Mikor elindítottad a Factory resetet akkor is kérnie kellett előtte a jelszót...!
Kérte? Ugyanaz kell most is.
-
helixP
nagyúr
válasz
benimoto71 #8776 üzenetére
Lehet nullázni, csak előtte a MIUI-ból ki kell jelentkezni.
De van megoldás, nem kell kalapácsolni.
-
benimoto71
csendes tag
válasz
benimoto71 #8776 üzenetére
Azt hiszem kalapácssal agyonverem, hogy még lenullázni sem lehet.
-
helixP
nagyúr
válasz
benimoto71 #8774 üzenetére
Kijelentkeztél az accountjaidból? Google MIUI.
-
helixP
nagyúr
válasz
benimoto71 #8758 üzenetére
Nem lehet mindenki egyformán elégedett, az Általad felvetett problémák egy része az app gondja (erste mobilfizetés), vagy feature (game mode), amit nem értesz, vagy pedig türelem kell hozzá (minimum fényerő, ami nekem beállít, amikor pát alkalommal utána állítottam). Mindezzel persze lehet egyet nem érteni.
De azt viszont szeretném az egész topic nevében kikérni, hogy nem segíytett volna senki. 8 kommented volt segítség kérő, 8 alkalommal közvetlenül Neked címezve válaszoltak, segítettek.
Ha szerethetetlen a teló, akkor gondolom jó olcsóért akarsz tőle megszabadulni?
Forintosítanád kérlek, mennyire nem szereted?
-
bl4ze
veterán
válasz
benimoto71 #8528 üzenetére
Első Xiaomi telefonom, egy Huawei-ről jöttem előtte voltak Google Nexus telefonjaim is, és igazából ha belakod semmi gond vele.
Én nagyon meg vagyok elégedve.
Widget eltűnés nagyon furcsa, egy Nova Launchert próbálj ki. Én telefonon+tableten is évek óta használom. Akciózva volt karácsonykor, de egy ingyenes verzió is teljesen megfelelő.
Szerintem user error amiket írsz, tényleg semmi baja a MIUI-nak pedig féltem tőle. -
kelly416
veterán
válasz
benimoto71 #8525 üzenetére
Dobjál már fel egy jó aosp romot, ezek közül mindent megoldana. A vas meg időtálló és szép, kár lenne "eldobni".
-
jemy
tag
válasz
benimoto71 #4548 üzenetére
nem hiba! játékteljesítmény növelés beállítások hívásfogadás kéz használata nélkül kikapcs.
-
manchester99
tag
válasz
benimoto71 #4548 üzenetére
ez miért lenne hiba ? felveszed-kihangosítón vagy -játszol tovább .Más xiaomi telefonoknál is így van .
-
R a y
senior tag
válasz
benimoto71 #3820 üzenetére
Én is szenvedek vele, próbálkoztam azzal, hogy a beállításokban, sötét szobában beállítottam egy fényerőt és úgy léptem ki a beállításokból, de csak lement nagyon.
Úgyanis iPhoneon, ha a beállításokban húzod a fényerőt sötét szobában, akkor amit megadsz minimumnak, akkor az alá nem fog menni. Itt ez nem megy sajnos. -
Flexy90
senior tag
válasz
benimoto71 #1959 üzenetére
2 SIM van a telefonban?
-
kristof123
őstag
válasz
benimoto71 #1853 üzenetére
"nem tudom kikapcsolni az automatikus szövegkiegészitést"
Beállítások - Renszer és készüléknél További beállítások - Nyelv és bevitel - Gboard - Szövegjavítás"erste mobilpay paypass működik valakinek?"
Én már fizettem vele, nem egy nagydurranás. Sajnos szerintem el van szúrva az app.
Ami miatt nem működik neked az szerintem:
Ahogy már (#1864) Flexy90 kolléga írta HCE legyen beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest