- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcsabo
senior tag
Van mindkettő a családban. Igaz pro van nem sima P30. Szerintem a fényképezője a pronak sokkal jobb. Főleg este. De az ois is sokat hozzátesz az általános minőséghez. Közelről is jobb. Illetve a bokeh sokkal fejlettebb. A kijelzője kb. ugyanaz. Egy Samsung klasszisokkal szebb sajnos. S7-tel S8-ccal hasonlítottam. Gondolom a jókat megtartják maguknak.
-
sxxorp
őstag
Kicsit nehéz eligazodni a mondandódban. Akkor most Mi 9 SE-t használsz, pedig jobbnak tartod a P30-at? Ez nem feltétlenül a telefont minősíti
És mennyibe kerül(t)?
Egyébként meg eddig is céltakannak tűnt, de kezd teljesen feleslegessé válni ez a P30-as offolás, főleg érdemi információk nélkül. -
SSlyTR
senior tag
A gorilla glass 4-5-6 szeriaja nem arrol szol, hogy egyre erosebb es nem eshet baja a telonak.
Vagy karcallo es akkor merev vagy rugalmas es akkor nem karcallo. Inkabb a karcallosagra mennek ra.
En inkabb tokot vennem elo, az ved ilyen eseten. Gyari tok volt rajta? Mert az nekem is vacak volt, sarkara esett es igy is megserult a keret.
Most egy brutal vastag spigen tok van rajta, oldalankent 3-4mm gumi vedi. Neha leveszem rola, csak hogy meggyozodjek milyen kecses telefon is ez melyen a tokba dugva -
törölt tag
Ha nem félsz a garancia vesztéstől BL-t kellene nyitni, majd xiaomi.eu romot feltenni, a mai fejlesztői 9.8.1 eddig baszom jó, és a videó sem dadog. Meg olvasgatnod kellene az MI8 összefoglalót. Sok dolog egyezik, de a mi telónk egy kicsit más. Ha elszánod magad a romolásra, kérdezz itt bátran. Ha még is maradsz a mostani romodon, valszeg nem lesz megoldás.
-
Bounty
tag
Megbízható helyről vettem. Több Xiaomi modellnél is kiemelik, hogy EU termék. Ennél pont nem, de szerintem nem számít. Még várok egy-két hónapot és ha nem oldja meg a gyártó ezt a problémát, akkor cserélem valami másra. Kicsit elszomorító mert hardveresen egyébként teljesen jó ez a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest