Új hozzászólás Aktív témák
-
zsici77
lelkes újonc
Sziasztok!Jött egy ilyen alkalmazásfrissítés:"Wallpaper Carousel".De hiába próbálom frissíteni azt írja,hogy a letöltéltés sikertelen.Tapasztaltatok ilyet?Igazából csak az zavar,hogy folyamatosan jelzi a frissítést és addig nem fog eltűnni míg nem sikerül neki!Bocsának,közben észrevettem,hogy van ott egy"kihagyás"lehetőség is és így már nem is jelzi!
[ Szerkesztve ]
-
zsici77
lelkes újonc
válasz z2solti #6718 üzenetére
Sajnos úgy látom,hogy a 10-es frissítés óta egyre több a probléma!Nálam pl.rengeteg,itt a fórumon is felvetett hiba előjött:viber csak csörög nem látom ki hív,közelség érzékelő hektikusan működik,akku idő semmit nem változott stb...A katasztrófális visszhangról-amire minden hívó fél panaszkodik-már nem is beszélve!! Pedig még egy ilyen kompakt telefon ilyen tudással nincs a piacon! Nagyon bízom benne,hogy jön valami frissítés rá előbb-utóbb ami"helyre teszi'!
-
zsici77
lelkes újonc
Sziasztok.
Hogy lehet visszaállítani hogy a középső(Home)gomb hosszú megnyomására ne a Google segéd jöjjön be hanem a Google hírek??[ Szerkesztve ]
-
zsici77
lelkes újonc
Szia.
Nálam is ugyan ez a helyzet!!Mivel nekem kijelzőcsere is volt és szinte utánna azonnal jött a 10-es frissítés nem tudtam,hogy mi okozta.Visszavittem gariba a Xiaomi Szervízbe(előtte Factory Reset),hátha a kijelző csere közben sérült esetleg a mikrofon.De nem mert,3 napig tesztelték és nàluk nem jelentkezett egyáltalán a hiba!Ma hoztam pont el beletettem a két kártyát és a helyzet ugyan az!! De csak GSM hívásnál!!Vibernél pl.tökéletes sőt ha ki van hangosítva akkor sincs ilyen gond. -
zsici77
lelkes újonc
Sziasztok.
Még mindig küzdök azzal a hibával,hogy panaszkodik a másik fél,hogy nagyon viszhangzik a hangja beszélgetés közben.Az is előfordult már párszor,hogy elkezd recsegni a hang nálam hívás alatt majd elhallkul a beszélgetés.Egyik fórumtárs említette,hogy VoltTe hívásnál előfordul ilyen de én próbáltam kikapcsova/bekapcsolva is de a hiba fennáll elég sűrűn.Van valakinek ilyen tapasztalata esetleg sikerült orvosolnia a hibát??[ Szerkesztve ]
-
zsici77
lelkes újonc
Sziasztok.
Többen panaszkodtak,hogy ha hívnak visszhangzik a beszélgetés olyan mintha kihangosítón beszélnék.Két kártyás a telefon mindkét szám(voda,T)hívásánál tapasztaltak ilyet.Mivel szinte egyidőben volt a kijelző csere meg a 10-es frissítés nem tudom,hogy melyiknek tudható be vagy egyáltalán lehet-e ezeknek köze hozzá!!Én tökéletesen hallok mindenkit!Találkozott már valaki ilyen hibával?? -
zsici77
lelkes újonc
Sziasztok.Újabb hiba frissítés után! Lenémított telefonnál("Ne zavarjanak")az első "csengetésnél" még valóba néma maradt de mikor újból kerestek már hangos volt!
-
zsici77
lelkes újonc
Nekem az üzemidő semmit sem változott de rosszabb sem lett.Átlagos használat mellett-játékra nem használom- 2 kártyával. bekapcsolt mobilnettel,wifivel20-30% körül alakul este felére.Autóban bluetooth használatával folyamatos netrádió mellett kb.5 óra után úgy 50%
-
zsici77
lelkes újonc
Egyébként nálam semmi pozitív változást nem hozott az új rendszer semmilyen téren.Negatívat-az előző hsz.-n kívül-annál többet pl.1-2 nekem fontos alkalmazás el sem indul és a korábban említett AOD probléma nálam is jelentkezett!!
-
zsici77
lelkes újonc
Sziasztok.
Nálam két kártyával használva(Voda,Telekom) a Vodá-ra panaszkodnak többen,hogy visszhangzik mintha kihangosítóval beszélnékEzzel eddig soha nem volt gond csak a frissítés után!![ Szerkesztve ]
-
zsici77
lelkes újonc
Hát igen valamit valamiért Az tény,hogy a gyári tok pofás de igazából csak a karcok ellen véd ugyanígy az üveg fólia is.Nekem volt rajta gyakorlatilag szemmel látható sérülés csak azon látszott de sajnos mégis tönkrement a kijelző is.Úgyhogy én is feláldozom a"szépséget a praktikum oltárán"és veszek egy biztonságosabb tokot.Drága lecke volt.
-
zsici77
lelkes újonc
válasz alfa159sw #5959 üzenetére
Igen én voltam a "szerencsés". Annyit még mondott a srác,hogy még egyszer már ne ejtsem le mert-ahogy Ő fogalmazott-elég vékony a kijelzője és nagyon érzékeny erre!!Mentségemre legyen mondva nem én voltam a ludas hanem a kis(nagy)fiam de ő is véletlenül és nem is nagy magasságból! Az is a telefon javítás mellett szólt,hogy megy rajta a Fortnite.Nyilvàn nem én jàtszom!!
-
zsici77
lelkes újonc
Xiaomi Szervíz&Bolt Bp.Hegedűs Gyula u.15 13 ker.Három hete beszéltem velük először akkor még nem volt,úgyan így a Fixity-nél sem.Mindenki 2-3hét múlvára ígérte a Fixity elkérte a szàmomat is,hogy ha lesz felhívnak.Aztán Alfa159sw fórumtárs írta,hogy kicseréltette a X Sz-ben és még van náluk 2db.Na akkor döntöttem el végleg,hogy megcsináltatom.Próbàld őket de nekem azt mondták Hétfőtől leállnak de lehet,hogy a Fixity-nél is sikerült azóta pótolni a hiányt sőt talán a Wayteq(Gubacsi út)is foglalkozik Xiaomival ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
zsici77
lelkes újonc
válasz alfa159sw #5905 üzenetére
Sokat tűnődtem rajta,hogy mitévő legyek de végül megcsináltattam én is a Xiaomi Szervízbe a kijelzőt.57e. volt üvegfóliával együtt.Csütörtökön vitte el a kollégám s bár telefonban másnapra ígérték de mivel vidéktől jött még aznap meg is csinálták.Nagyon korrekt volt a srác mondta,hogy szerencsém van mert Hétfőtől bezárnak határozatlan időre.Előtte nézegettem a 9 Lite-t,Nova 5 T-t de mégis a javítás mellett maradtam mert egyszerűen az én igényeimnek(méret és egyéb tulajdonságok)ez a teló felel meg maximálisan. Akár lesz rá 10 akár nem világmegváltó újítást úgysem fog hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Honda topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest