- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
net91
senior tag
Azzal, hogy nincs ne foglalkozz. Az csak a webshopra vonatkozik.
A boltban ki van állítva bármikor megtekintheted a méretét.
Itt csak 6/128-ast árulnak.
Amikor én vásároltam a készülékemet, már akkor is ki volt írva, hogy nincs. A boltban mondták, hogy csak interneten keresztül nem lehet vásárolni. -
net91
senior tag
Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu(Én is itt vettem.)
-
sxxorp
őstag
1. Az akku egyetlen problémája, hogy ezek a szerencsétlenek nem jól optimalizálták a készenléti fogyasztást, a készülék jóval hatékonyabb processzora miatt közelítené a korábbi 4000-es akksis telefonokat (nekem 4X-em volt). Azért az túlzás, hogy készenlétben úgy merül, mint használat közben, de van benne valami. Ha erre érkezne végre javítás, még mielőtt a hasznos élettartama a telefonnak lecseng, azért nagyon hálásak lennénk.
2. Hadd kérdezzek vissza: mutatsz nekem olyan telefont, aminek kisebb a befoglaló mérete, és hasonlóan jó ár/érték arányú ütős, relatíve kompakt telefon? Ha nem tudsz, és ez nem felel meg, akkor kiszálltál az okostelefonok piacáról, vagy méregetheted az egyen-tepsiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Android játékok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest