- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
A redmi 4x volt az utolsó normális akksi éllettartamú telefonom, nekem 11 nap a rekordom vele. Sajnos az új telók ilyenek, a 9se nekem kb. 4%-ot merül minden éjjel wifi, bt stb kikapcsolva már 0 napos korától.
MÁS: Tud olyant a teló, hogy az USB-C csatlakozón videó képet kiküldeni? Ha igen, milyen kábelt érdemes venni ami működik is usb-hdmi vonalon? Néha szálláson jó lenne nem az egérmozit nézni, miközben a TV ott rohad a falon, de a wifis kivetítés nem működik, egy kábelt meg el tudnék épp "cipelni" magammal.
-
mekker
őstag
Nem tudom, mert én másra is használom. 6-7 napos sosem lesz, mert kisebb akku, éhesebb kijelző.
A gyári szoft nekem csinált olyat, hogy aránytalanul sokat merült éjszaka.
LineageOS-sel érzetre tovább bírja. Ha csináltál már ilyet: [link]
Akkucsere kétesélyes. Ha 2 napot elmegy, akkor az szerintem kényelmesen használható. -
xabolcs
őstag
Szerintem a ket naponkenti toltes rendben van. En meg nem vennek a helyedben. Akkor vennek, ha mar zavar a gyakorisag. Akkor pedig a mar korabban emlitett Nohon boltbol.
Vettem hasznaltan en is egyet es mostanaban egy Vodafone-on roamingolo DIGI simmel csinalja a semmit egy jo tererovel ellatott helyen.
Vasarlaskor azt hittem, hogy elso dolgom az akksi csere lesz, de eleg jol birja (kep). Napi hasznalatrol nincs informaciom, mert egy masikat hasznalok.Azt tudnad csinalni, hogy egy USB-s mero kutyuvel megmersz egy teljes feltoltest, hogy mennyi energia megy bele, aztan azt osszehasonlithatod a 3070 mAh@3.85V gyari kapacitassal.
Intruder2k5 szamolt be reszletesen az akksi cserejerol a Redmi 8 Note topikban.
-
szs85
aktív tag
Ha érdemes szerintetek cserélni, vegyek én az aliról 3e-ért akkut bízva abban, hogy az valóban új és eredeti, vagy cseréltessem itthon 4-szeres áron és akkor van rá (némi) garancia?
Biztos, hogy nem eredeti. Utángyártott lesz mind, de itt is mint pl az autók utángyártott alkatrészeinél, vagy jó minőségű utángyártott is. Fentebb ajánlanak jobb minőségű utángyártott akksi márkát, az aliexpressen se márkára keress elsősorban, hanem boltra. Ugyanaz a márkanév is lehet hamisítvány. A hazai boltok is nagyon szívesen árulnak rossz minőségű utángyártottat drágán, tehát ők sem biztosítékok a minőségre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest