Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- DIGI Mobil
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Apple Watch
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Hm, akkor te tényleg így csinálod... Nincs közös mobilflottánk, megőrülnék, ha csak ezzel kellene pepecselni (bármit hozzáadni, főleg külön, főleg kis összeggel = macera), vagy máris 8€ a vége, ami mondható kis tételnek, de több, mint amit az internetért fizetek.
Ingyen használom a kényelmi funkciókat desktop-on, köztük azt, hogy értesítést kapok a tárolt kedvenceim újdonságairól. Sem a vadonatúj, sem egyéb albumokon soha nem találkoztam kiszürkített, inaktív számmal/ albummal a jópár év alatt. De lehet, hogy azért, mert nem is Despacito-kalibert hallgatok, a kisebb részt kitevő friss zenéket illetően a neoklasszikusokat (Nils Frahm, Jon Hopkins, Ólafur Arnalds sb.), szofisztikáltabb elektronikát (Rival Consoles, The Chemical Brothers, stb.), progresszív rock-ot (Dream Theater), ambientet nem tartják túl tömeges, korlátozandó árunak Ehelyett zenei kiadásaimat koncertélményekre fókuszálom: februárban annyira tetszett a Müpában Nils Frahm koncertje, hogy a másnapira is vettem olyantól, aki végül nem tudott elmenni, vagy októberben ott volt az Arnalds-koncert.
De szerintem túlbeszéltük. Desktop-on ingyenes mégcsak nem is app-os, csak böngészős verzióban sem tapasztaltam soha semmilyen korlátozást sem elérhető, sem a lejátszható számokban, sorrendjükben, de reklámot sem láttam még. Mobilon nekem 10-12 cserélődő offline album a Poweramp sokkal jobb lejátszási élményével, páromnak a Newpipe-ot tettem fel, szeret a youtube-on vadászni, így le is töltheti, háttérben/kikapcsolt képernyővel lejátszhatja, a minőség kevésbé érdekli Ha bármi változik, alakulhat úgy, hogy megéri, egyelőre nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest